Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Zenless Zone Zero – játékmenet videó a mókáról

18 perc “városi fantasy”.

A miHoYo bemutatta következő nagy játéka, a Zenless Zone Zero új, 18 perces játékmenetét.

A móka egy posztapokaliptikus metropoliszban játszódik, és izgalmas történetet ígér futurisztikus képi világgal, jellegzetes karakterekkel és akció-központú harcrendszerrel. A játékosok egy “Proxy” bőrébe bújnak, és szövetségesek diverz csoportjával indulnak útnak legyőzni ismeretlen ellenfeleket és felfedni New Eridu, a városi civilizáció utolsó menedékének titkain.

A modern társadalmat egy “Hollows” (Üregek) nevezetű természetfeletti katasztrófa elpusztította. Gyakorlatilag a semmiből jönnek létre ezek az “Üregek”, és eltorzított dimenziókat teremtenek, ahol “Ethereal” nevezetű szörnyek járnak. New Eridu túlélte az apokalipszist, és képes volt fejlődni egy olyan technológiána köszönhetően, ami értékes nyersanyagokat tud kinyerni az Üregekből. A város egyre több lakót vonzott be, és elkezdték folyamatos terjeszkedésük részeként masszív mértékben felfedezni az Üregeket. Iparosították ezeket és értékesítették a város adminisztrációja alatt, ami egyre nagyobb feszültséghez vezetett a monopolisztikus vállalkozások, bandák, konspirátorok és fanatikusok között.

A főhős egy “Proxy”, akinek a feladata vezetni az embereket az Üregek felfedezésekor. Sokan akarnak különféle okokból bejutni, és a proxik elengedhetetlen szövetségesek. A játékosok segítik majd őket a felfedezésben, harcokban és céljaik elérésében, és közben többet is megtudnak róluk. Emellé a készítők izgalmas történetet és 3D-s, anime stílust ígérnek egy látványos, akció-központú harci sziztéma mellett. A lények elleni küzdelemkkor különféle karakterek felett lehet átvenni az irányítást, akik speciális képességekkel és kombókkal harcolnak. Mindezt fűszerezik roguelike elemekkel.

A játék egyelőre csak PC-re és okostelefonokra van megerősítve, de később egyéb platformokon is elérhető lesz, így valószínűleg PlayStation 5-ön és/vagy PlayStation 4-en is lehet majd vele játszani.

Hozzászólás