Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

ZEN Studios – a titokzatos új PS3 projekt…

A magyar illetőségű ZEN Studios a ZEN Pinball és a Punisher: No Mercy után újabb Playstation 3 projekten dolgozik… de hogy mi lesz ez, azzal kapcsolatban mindössze egy logónk van.[B]*UPDATE*[/B]Kigyóssy Zsolt a ZEN Studios részéről megerősítette egy Joystiq interjúban: ez itt tényleg Street Fighter, és egy új ZEN Pinball DLC-t takar. A [B]ZEN Pinball: Street Fighter II[/B] csomag az X360-as Pinball FX XBLA tábla újragondolása. Kigyóssy szerint a studió jó kapcsolatot ápol a Capcommal, és kollégáival együtt nagy SF rajongók.Ár még nincs, megjelenés e hónap végén.[10494]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Zen studiónál Vári Zoli a régi 576kbyte-Konzol játéktesztelöje?

 2. komoly lesz ,hozzá a SF II cucc:)

 3. Fasza, tudtam én hogy nem csak 4 asztal lesz. 😀

 4. jöhet az új asztal…

 5. odass srácok mit találtam, játszható régi klasszikus asztalok:http://www.scapinosvpins.com/VisualPinballHome.htm

 6. Tök jó, hogy magyar a cég….ebből én semmit nem veszek észre. Ugyanúgy egy külföldi portálon lehet csak részleteket megtudi…valszeg pici nekik ez a portál, a másik meg nem igazán ps barát…sajnos 576 szét lett verve, talán a régin lehetett volna interjú. 🙁

  • Lesz velük interjú.Ne kreáljatok már mindenféle teóriákat.

   • Itt elsősorban az zavar, hogy elsőként nyilatkozhatott volna magyar oldalnak és a nemzetközi sajtó idézhetne minket…de már mindegy.

    • Hibázni emberi dolog, legközelebb jobban figyelnek a lehetőségekre, ennyi. Meg fogom venni ezt a játékot, és szerintem nagyon király lesz ez az asztal (is) szeretem a SF témát, elismerés a fejlesztőknek!

    • Szerintem az ilyesmi egyetlen játékost se kellene zavarjon.Ugyanúgy, ahogy az sem, hogy hány darabbal adtak el több/kevesebb konzolt Japánban ezen a héten, mint legutóbb.Ezekre a dolgokra nincs hatása a játékosnak, elvárások támasztásával meg megint olyan területre tévedne, ahová nem kellene.

    • Szerinted a ZEN magyar kézen van?:)

    • Az nem olyan egyszerü. A kiadótól függ minden.

 7. Cool 8)

 8. Ejha,ütős kis cucc lesz ez 🙂

 9. Ez nagyon jó hir.Egy Twilight Zone DLC-töl valószinűleg orálisan jót tennék magamnak.Tényleg. Kinek mi a kedvenc gépe. Nálam a TZ,Banzai Run az örök kedvenc (meg még egy tucat).

 10. Ugye-ugye.Mondtam én…Megvéve!

 11. még mindig tippelgettek? :)szerintem már eldőlt.

 12. “Tippem: “”Eat my fist””MMO JRPG szimulátor verekedös FPS XD”

 13. Nocsak, nocsak. Lehet meg kellene vennem ezt a game-et. Régen PC-n sokat flippereztem….

 14. sf témáju asztal ! bajnok , de nincs meg a game . sír

 15. Street Fighter psp.

 16. A 360-as FX Pinball (szintén Zen fejlesztés) Street Fighter asztala lesz az új DLC a Zen Pinball-hoz. Ez a Ryu kép figyel az asztal közepén http://max.limitz.googlepages.com/pinball_fx_street_fighter_II.jpg/pinball_fx_street_fighter_II-full.jpg

  • Á! Ott az autó amit ugye szét lehet zúzni, felül meg a repülő, amivel a helyszínek közt lehet utazni. És még Akuma is helyett kapott. Várom nagyon!

 17. “Anno tesztelésnél mesélték, hogy legszívesebben mit kezdenének el fejleszteni, de ez lehet mégsem az lesz ha ott a “”ZP”” logo.”

 18. Gondolom áthozzák a Street asztalt 360-ról…

 19. Egy interjút adhatnának nektek. Ha már van egy nyűves magyar studió kis hazánkban akik ps3-ra fejlesztenek, és nem is rosszúl.

 20. street fighter asztal.

 21. Tuti az űj asztal a ZEN Pinballba.

 22. Remélhetőleg table ön…

 23. Egy ideje a trophy menüpont alatt látható 4 új trophy.Az egyiknek a neve:World Warrior – defeat the evil crime lord.Reménykedtem benne hogy SF témájú asztal lesz és imáim meghallgattattak!

 24. Felnéztem most a hivatalos fórumra, de semmi konkrét info nincs még.

 25. Végül is volt már Street Fighter II flipper, úgyhogy, lehet, hogy annak digitális remake-je, vagy egy SF4 tematikájú új asztal.

  • kicsit, sok, a, vesszőm, 🙂

 26. Miért nincs ide regelve senki a ZEN-től? Itt tömörül minden magyar PS tulaj, nyomjuk a flipperversenyt, erre Amerikából kell szopnom az ilyen híreket.

  • ne búsulj, a szex mindig kell:Dbaromira beneveznék egy Street Fighter témájú asztalra!!!!…és tényleg! magyar csapat, miért nem titeket informálnak először? (vagy legalább másodszor:))no money, (no) problem?

 27. Na most ez vagy tényleg Ryu, vagy a legnagyobb karakterkoppintás az egész világon.

 28. Ez tényleg elég Ryu. Super Street Fighter Pinball?:D

 29. Ez nem a ZP-ban az új asztalra vonatkozik? Mert az új trófeák szerint verekedős témájú lesz .Amúgy elég Ryu-s kinézetű a figura, úgyhogy lehet SF lesz?! ^_^

 30. Ez itt Ryu a Street Fighterből. Szerintem.

 31. Ez nem az a keleti játék lesz amit fémgolyókkal játszanak?… ahol dobják a fém golyót, és ki kell ütni a másik golyóját…. meg tán egy ponthoz kell a legközelebb lenni a golyónak… vagy valami ilyesmi,….nem tom a nevét. :DDe erről az előre lendített kézről, meg a felül arról a fémgolyó formáról ez jutott eszembe.De lehet hogy verekedős cucc lesz.