Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Yakuza: Of the End – buli a jakuza élete

A SEGA friss közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a Playstation 3 exkluzív [B]Yakuza: Of the End[/B]ben a széria összes közkedvelt “szabadidős tevékenysége” kipróbálható lesz annak ellenére, hogy a történet színhelyéül szolgáló Tokiót nagy részben elözönlötték a zombik. A “Play Spot” nevű placcokra a sztori bonyolódása során általában gond nélkül eljuthat majd a karakter, de igény esetén fel is lehet vállalni a kockázatot, és szabadon nekivágni a felfedezésnek.- Randiklub: két klub is várja a kellemes hölgytársaságra és csábítani vágyó jakuzákat, a Jewel és a Shine[27059]- Pingpong: az asztalitenisz több nehézségi fokban is űzhető[27058]- Biliárd: hölgytársaságban vagy a klub személyzete ellen is játszhatsz[27057]- Bowling: a bowlingban különféle extra játékmódok – is – garantálják a szórakozást[27056]- Darts: ha randi alkalmával mész játszani, és egy magas pontszámmal elkápráztatod a lányt, csókkal honorálja[27055]- Karaoke: abszurd színpadi jelenetektől sem mentes, tipikus japán táncdalfesztivál[27054]- King Camel: a közkedvelt japán szerencsejáték-masina sem hiányozhat a következő Yakuza epizódból[27053]- Golf: többféle kihívással vár a zöld gyep attól függően, hogy egyedül vagy társaságban sportolsz-e[27052]- Baseball: a baseball egy speciális japán megfelelőjében fürdőruhás csajszik képeit tudod “összeütni”[27051]- Horgászat: a kifogható prédák széles skálájával[27060]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. A harmadik rész lenyűgözött, a negyedik tuti vétel lesz, ebből viszont nagy valószínűséggel kimaradok, valahogy nem rajongok a lövöldözős zombis Yakuza ötletéért…Szerencsére csak egy spinoff.

  2. Peca! 😛 ez állat 😀

  3. Ez az egyik ok,amiért nagyon szeretem ezt a sorozatot,rengeteg minden más mellett persze.Zsolt,én már most izgulok,hogy a pachinko működését meg tudom-e tanulni majd a 4. részben…:)

  4. 9. képen a labdával a csajt kell eltalálni? 🙂

    • “Igen.Helyes találatok esetén a táblán látható lány ruházata átalakul bikinis változatúvá.Ilyen játék lesz a 4-ben is,amelyben azt hiszem 7 modellt lehet “”kiütni”” ily módon.”

  5. húú, tartalmas lesz remélem itt is

  6. Állat!!!!

  7. Nem kicsit király… Nekem a pachislot a kedvencem.