Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Yakuza: Like a Dragon – fizethetsz a nehezebb fokozatért és a New Game+-ért

A Sega bejelentette, hogy fizetős letölthető tartalomként lesz elérhető a “New Game Plus” funkcionalitás, valamint egy még magasabb, második végigjátszásra korlátozódó nehézségi fokozat [b]Yakuza: Like a Dragon[/b]ben az [i]Additional Challenge Expansion Pack[/i] részeként. A “New Game Plus” lényege, hogy az első végigjátszást követően a meglévő képességekkel és fejlesztésekkel lehet belevágni újra a kalandba, általában úgy, hogy ezzel együtt nehezebbé is válik.További részleteket később árulnak el. A széria RPG-s újragondolása január 16-a óta kapható PlayStation 4-re Japánban, hozzánk pedig valamikor idén érkezik. A demo már letölthető a japán PS Store-ból.[112488]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem simán lesznek itt is DLC karakterek, DLC extra küldetések, meg DLC fegyverek. A Yakuza 6-tal elkezdték ezeket a fizetős kiegészítő tartalmakat nyomatni, idő kérdése volt, hogy mikorra érik majd ez be a fontosabb tartalmak esetében 🙁

 2. Én még a sima new game-et is csak dlc formájában tenném elérhetővé.

 3. Egyrészt a k anyjukat, másrészt ez volt az a sorozat, ahol a new game plus a 3. rész óta alapból benne volt a játékban. Még a nyomorult megjelenési dátum sincs meg, de már a fizetős (pitiáner) DLC-t belebegtetik. Röhej.Ha lesz gyűjtői kiadás, remélem a csomag részeként szolgál, úgyis azt venném.

 4. Fizetős NG+? Az szép. Pont nem kellene erőltetni az ilyesmit ennél a résznél.Már így is elég rizikós volt a stílus váltás. De ők tudják.

  • Pláne, hogy nagyon gyatra eladásokat produkált: 20 százalékkal kevesebb fogyott belőle, mint a 6-ból. Cserébe viszont rekem kritikákat kapott, így hosszútávon akár be is hozhatja.

   • Igen, én is olvastam az eladásokról. Remélem felénk azért jobban fog produkálni a játék.Ezt az NG+ dolgot sem igazán bánnám, csak fura, hogy egy alap dolgot fizetőssé tesznek.

    • A műfajváltás miatt biztos, hogy ódzkodni fognak elsőre az emberek, de a jó kritikák meg a játékosok visszajelzései hozzájárulhatnak a sikeréhez.