Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Yakuza 6 – megéri csak PlayStation 4-re fejleszteni a bűnözős kalandot

A Sega régóta tartó sorozatának legújabb része kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. A fejlesztők szerint a [B]Yakuza 6[/B] “feszegetni fogja a játékok határait”, és ebben nagy szerepe van a PlayStation 4-es exkluzivitásnak.A japán alvilágot bemutató akció-kalandjáték egyelőre csak japán megjelenésre készül, de remélhetőleg hozzánk is elérkezik. A Sega beszervezte a játékba a japán yakuza filmek mesterét, a fenegyerek Takeshi Kitanot is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én már a múltkori pár másodperces viditől is össze vissza fostam magam a gyönyörtől. Várom. NAGYON.

 2. Tudtam,hogy egyszer eljön az idő,amikor már nem jön ki Yakuza játék PS3-ra,így a Yakuza 6 miatt már muszáj leszek beruházni egy PS4-re.Akik meg anélkül kritizálják a sorozatot,hogy tudnák miről is van szó,kapják be a f@szt.

  • Gondolom a kritikus jelen pillanatban engem takart, csak ezt keményen beszoptad, mivel a negyedik részig mindegyiket letoltam. Attól még jó a játék, csak unom már, hogy más címet nem tudnak produkálni. De látom azonnal sérült gyermekded lelked, mert valakinek nem ugyanaz volt a véleménye. Legközelebb majd jobban odafigyelek. 🙂

   • Más címet ki nem tud produkálni? Jön a shenmue3 is, a segától meg új hatsune miku, új valkyrie chronicles, új sonic :)Jó, mondj egy kiadót aki nem mindig a bejáratott címeket futtatja, hanem mindig újít, mert én nem tudok.

    • Azzal hogy minden régi címük elé varázsolod azt, hogy új, az nem jelent valójában új címet. 🙂 Értelek és nem vitatkozni akarok, de nekem mást jelent az új. Tessék egy kiadó: quantic dreamMindig más címmel és ötletekkel jönnek.

     • Igazad van, csak azt akarom mondani hogy a kiadók 99 százaléka ilyen hogy csak régi címeik új részeit adja ki, mert az biztos pénz nem csak a sega.

  • EZt amúgy miért kellett?Nekem is tetszik más játék ami sokaknak meg nem, de attól még nem írom nekik,hogy kapják be. Miért is?

 3. Vhogy annyira soha nem érdekelt a Yakuza széria … Pedig nem rossz . Azért erre odafigyelek , hátha megmutatja , h mire is képes a PS4.

 4. Mega Fakk

 5. Hangzatos bar nem igazan tudom elképzelni mire gondol. Mit akar feszegetni? Film lenne? Olyan mar van ps3on.Szal inkabb csak pr szöveg.

 6. Jó lenne, ha valami máson is dolgoznának már végre egyszer…. Unalmas….

 7. Így sokra nem megyrk vele. xD