Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Yakuza 5 – készülget

Nem is olyan régen Toshihiro Nagoshi, a PlayStation exkluzív Yakuza széria kiagyalója még azt nyilatkozta, hogy csapata egy kissé “eltelt” a sorozattal… ehhez képest a Famitsu magazin legfrissebb számában két új Yakuza címről is beszámolt.- Nagoshiék a nagy “eltelésben” új stúdiót hoztak létre a SEGA védőszárnyai alatt: ez a “Yakuza Studio”.- Az egyik projekt a Tokyo Game Show 2011-en villanó [B]Yakuza: Black Panther 2[/B]. PSP-re jelenik meg, 2012-ben.- A második game nagyobb falat: ez a [B]Yakuza 5[/B]. Valószínűleg PS3 exkluzív, mint az előző 2 epizód.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Váratlanul sikerült megkaparintanom a 4. részt, de kb. 2 óra játékidő után a polcra helyeztem készenléti stádiumba. Tervezem a végigjátszást, de nem ma.

 2. Ha nem évente jönnének ki a részek akkor legyintenék a beígért változásnak, de amilyen szinten hajtja a Sega a sorozatot pont a legjobbkor döntöttek a váltás mellett. Igazság szerint nem lenne semmi gond a mostani gameplayel sem, de egy ilyen jellegű, volumenű sorozatnak túl gyors az évenkénti kiadás, hiába képes tartani a Sega az állandó jó minőséget. Inkább hegesszenek egy részt két-három évig de akkor rendesen gondolják is végig mit akarnak belerakni a többszöri gyors toldozgatás helyett.

  • Az eddigi részekre nem volt panasz, akkor minek a nyafi?Jöjjön csak! A Yakuzában még sosem csalódtam, mondom ezt 4 rész után.Várom szeretettel, még egy limitált Nagoshi akció figurás kiadást is megvennék!

   • “””Az eddigi részekre nem volt panasz, akkor minek a nyafi?””Nem is magukra a részekre értettem a “”nyafizást””, azokkal nincs is jóformán semmi bajom, a kiadás gyorsaságával viszont igen. Túlságosan hasonlítanak egymásra az egyes részek ahhoz hogy évente lehessen kiadni az újabb részeket. Persze ugyanezt el lehetne mondani egy Megamanről vagy egy Contráról is gond nélkül, de ott már látszatra is jobban elkülönülnek egymástól az egyes részek, hiába a több mint 20 éves alapvető gameplay. Ehhez képest a Yakuzánál lényegében dettóra ugyanazokat lehet megcsinálni minden részben szinte ugyanazokon a helyeken, amihez viszonylag apránként adogatnak hozzá. Hangsúlyozom ezzel nem lenne fikarcnyi problémám se ha nem évente jönnének a részek.Még mielőtt bárki félreértené, ezt úgy írtam hogy az egyik kedvenc sorozatomról van szó, mind a négy számozott résszel több mint elégedett vagyok (meg is vannak eredetiben), és én is várom a Yakuza 5-öt, akárcsak a Kenzan! angol nyelvű verzióját. De számomra túl hasonlóak az egyes részek ahhoz hogy ilyen gyorsan jöjjenek ki.”

 3. Nemrég vittem végig a 4-et. Imádtam. Sokkal többet kaptam tőle, mint gondoltam. Tuti beszerzem az 5. részt is!

 4. Jól elteltek vele 😀

 5. Állítólag sok minden fog változni az 5-ben…majd meglátjuk.De azért nagyon jó ám,hogy lesz…még ha sokára is.Kivárjuk!

 6. Minden rész jöhetne a PSP rész is… csak lassan ha lehet, mert én is lassan haladok velük. 😀

 7. A zombis rész jöhetne már eu-ban is.