Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Yakuza 4 – 2011 tavaszától angol nyelven is

A többi nagy kiadóhoz hasonlóan a SEGA sem várta be csendben ülve a jövő heti E3-at: ma bejelentették, hogy 2011 tavaszán megérkezik angol nyelven is a Japánnak már rég lefixált, Playstation 3 exkluzív Ryu ga Gotoku 4: Densetsu wo Tsugumono – azaz a [B]Yakuza 4[/B]. A game nemzetközivé tétele mondjuk nem annyira váratlan, hisz a SEGA végül a harmadik epizódnál is [A http://playstationcommunity.hu/note/3196]beadta a derekát[/A], hála a rajongói unszolásnak. A Yakuza 4-ben ezúttal nem egy, hanem négy karakter közül választhatsz majd. Természetesen mindegyiküknek saját, a japán alvilágot érintő sztorija lesz. Bővebben majd az E3-ról.[B]*UPDATE*[/B]A SEGA bejelentette, hogy a negyedik részből nem vágják ki a virtuálisan fűzögethető és macerálható csini hostess lányokhoz kötődő “szerelmi minijátékokat” úgy, mint ahogy tették azt a harmadik rész angolosításánál.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A demóban azt a tagot irányíthatod aki az első képen balról a harmadik.Én úgy láttam, hogy ez egy kaland-verekedős játék, amiben rengeteg unalmas közjátékot kell megnézni. Nem nagyon tetszik. De a grafikája elég jó. xD

  • A verekedés csak egy nagyon kis szegmense a játéknak.Vannak benne erős RPG hatások is,fejlesztésekkel,iszonyat mennyiségű mellékküldetésekkel(a 3-ban 101 volt az angol verzióban és 123 a japánban…),kb 20 minijáték,akár önálló játékként is megállná a helyét.És mellesleg a sztori…mint egy film komolyan!

  • A többiekket is ki lehet próbálni a demóban, nem csak Akiyamat. Bár szerintem ő a legnagyobb arc. 😀

 2. Omájgád! Ha a 2. részben le tudták fordítani, lehet rájöttek kevesebb meló benne hagyni és lefordítani, mint kivágni és a küldikből a hivatkozásokat kinyesegetni :DAnswer Answer tuti kimegy, az japán kultúrkörhöz + mindennapokhoz tartozó kérdéseket tartalmazott :(De bakker, mekkora zsiráfság!! OMG! Grafika is szebb, epic sztori, új főszereplők, tetőn üldözés meg harc… hiába maradt a város ugyanaz, jó lesz ez!

  • A Persona-ban is voltak Japánhoz kapcsolódó kérdések a suliban…:)Én nem adom fel a reményt…legalább tanulni is lehetne a kultúrájukról e minijáték által!

 3. Azt hiszem,a rajongók imái meghallgatásra találtak!:)Tökjó,hogy nem vágják ki most a hostess lányokat,továbbá remélem hogy megmarad a mahjong,shogi minijáték is.Sőt ha az Answer&Answer is megmaradna,az lenne a hab a tortán…bizakodjunk!Majdnem egy évük van a lokalizációra,van idő lefordítani mindent.

 4. Valaki el tudja nekem mondani, mitől jó ez a sorozat? Semmi negatív felhang nincs a szavaimban, csak tényleg kíváncsi vagyok.

 5. de én azt nem értem,hogy a japán verzioban miért volna olyan nehéz angol nyelvet tenni?hiszen rengeteg olyan éll aki tud angolul és gondolom sok az olyan is aki tud mind 2 nyelven de angolt jobban szereti….

 6. Mindenható atyám! Ha hinnék benned most megköszöném neked. De inkább a sok európai vásárlónak köszönöm, akik megvették a játékot és lehetővé tették, hogy eljöjjön hozzánk a Kelet Gyöngyszemének 4. része is. Azért nincs harag ugye? Atyám? :)http://playstationcommunity.hu/note/3196

 7. Rongyosra játszottam a negyedik rész demóját, de sajnos a japán nyelv ismerete nélkül kénytelen leszek megvárni 2011 tavaszát.

 8. Nem sietik el, úgyhogy ebből japán marad.

 9. hát ez nagyon jó hír! a 3. is nagyon király volt, ez is kötelező lesz!