Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Yakuza 3 – komoly siker

Szeretnék arról hírezni nektek – főleg a fincsi demo kipróbálása után -, hogy a Sega bejeletette: angol nyelven is kiadja a Yakuza 3-at… de egyelőre nem tudok. Így aztán nem maradt más, mint pár szó és kép a japán debütről.A Yakuza 3 a várakozásnak megfelelően uralta az eladási listákat: első nap (február 26-án) 232 ezer darabot értékesítettek belőle. A gyönyörűséges limitált fehér Y3 PS3-at az utolsó szálig eladták…Toshihiro Nagoshi producer nem tétlenkedett: egy nap alatt három komoly játékboltot is meglátogatott Tokióban. A világhírű Yodobashi Camera előtt üdvözölte a rajongókat, vígan jattolgatott, és csokibarnára szoláriumozott szignóival dedikálta a megvásárolt példányokat. A kereskedők posztereket, pólókat, levelezőlapokat, és mindenféle Yakuza 3 csecsebecsét osztogattak. 100% fanservice. A Sega nem aprózta el a marketinget: a Kabukicho városrész bejárata előtt hatalmas Yakuza 3 hirdetőtáblákat állítottak fel – ez a kerület felel meg a játékban főszerepet kapott Kamiyacho szórakoztató negyednek. Az IGN ott volt az eseményen, mi pedig átvettük képeiket.(A PlayStation.LIVE saját Yakuza 3 kedvcsinálóval készül tisztelegni minden idők legyakuzásabb PS3 játékának – tesztpéldányunk már valahol Tokio és Budapest között repül…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Elég bolondok, ha nem fordítják le … bár nekem úgy sem jönne be a játék, de az eladási számot nézve elég nagyot buknak x)

 2. igazából ki akarja adni ,de sajnos a segának nincs pénze , sony meg miért nem támogatja a segát egy kicsit ha már 2 exkluzív játékot is gyártott a PS3 . Egyben még azt olvastam most megjelenhetne a játék jap hanggal és angol felirattal de ezt a sony nem engedi

 3. Semmi érteleme amit a sega csinál!Sztem ezzel a játékkal,simán arathatnának.Nemhiszem,hogy ez a játék bukta lenne a sega részéről!

 4. Valamit léphetne a Sony, ha a Sega már nem akarja kiadni. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy kis reklámmal + fordítással nem tudnának eladni legalább annyit mint japánban.

 5. A Yakuza spin offjanak is jo eladasai voltak hiszen az mar Japanban platinumkent is kijott.Bar halaegnek nekem nem a platinum van meg abbol 🙂

 6. Imádom amikor ekkora felhajtást csinálnak egy játék megjelenésénél. Kéne több ilyen M.O.-ra is. Mint pl a Media Marktos Lich Kinges cucc volt.

  • Ahhoz akkor hype is kellene egy egy termékhez. A WoW MO-n is vezető értékesítési produktum, már jóóóóóó hosszú ideje.

 7. a a dedikált…. *.*isteneeem…most sírok T_T

 8. Ez ugye csak single game lesz?

 9. A demo faszányos játékról árulkodik. Kedves Szégá! Nyomjál már ki egy angol feliratos verziót. Szerintem jó esetben is félmillió ha elkel belőle Japánban. Nem tudom elég e ez az eladott mennyiség a kiadónak,egy ilyen költséges játéknál. Reménykedjünk egy nyugati kiadásban.

 10. Azt nem értem, hogy sírnak a kiadók meg a fejlesztők, hogy nem éri meg 1 platformra játékot gyártani, akkor ez mi? Nemhogy 1 platform de csak japán kiadás tehát az eladott gépek arányát nézve kb a PS3 tulajok negyede-ötöde él japánban? Ráadásul nem mindenki fogja megvenni és évekig csinálták a játékot ez így akkor megérte? Biztosra veszem, hogy idővel lesz legalább USA verzió belőle, az meg nekünk jó…..Az FFXIII at sem értem, mi tart 1 évig a szinkronban? Nem kell a többi kontinens vásárlóinak a pénze csak 1 év múlva?

 11. Az a dedikált példány…. Na az kell. 😀

 12. Vajon egy ilyen kiadású PS3-t nem érné meg nagyobb példányszámban gyártani? Amúgy biztosan fantasztikus, minden összetevőjében kiemelkedő játék, remélem eléri az európai partokat is!

 13. Remélem a Szegáék olvassák a nyugati fórumokat és engednek a hatalmas érdeklődésnek. Számomra – a GoW3 mellett – az idei év legjobban várt PS3-as címe lenne!

  • Én is pontosan így érzek. Ha idén megjelenne a játék EU-ban vagy az USA-ban nálam ez a játék mindent vinne. Talán a Taiwan változat majd tartalmaz angol feliratot. Legalábbis a külföldi fórumokon ebben reménykednek az emberkék.

  • Most hogy gyk. az eddigi trendekhez mérten nagy eladásokat produkál a Y3, talán van esély arra, hogy áldoznak plusszt a szinkronra.

   • De mi garantálja a SEGA-nak az itteni sikert? Az eddigi részek is jószerrel szarabbul fogytak itt, mint japánban… :/ (na jó, azért nem, de majdnem)

    • Nulla marketinggel (olyannyira, hogy a közelmúltig, idehaza is csak a fénymásolt borítós füzetnélküli változatban lehetett beszerezni, ha lehetett), egy már kifutó (a HC közönség figyelméből mindenképpen) modellre adták ki. Ne várjunk csodákat (a 2 is gyk. sunyiban tavaly év végén támadott) amikor a 360, és a PS3 /van/volt már a figyelem középpontjában. A PS3 meg ugye nem játsza le a Ps2es címeket, így szintén rétegeket vont ki a játékból.

 14. Ez szemétség volt!Mármint így kezdeni a Hírt.Fölcsillant a szemem.:(

 15. Amúgy meg az első napos eladás igencsak szép számnak tűnik. Le a kalappal.

 16. Mit nem adnék egy ilyen PS3ér… fene az ilyenekbe.

 17. Kövezzetek meg,de még egyik Yakuzával se játszottam!Ez a Shenmue nem hivatalos utóda amúgy?

 18. Legyen EU verzió vagy lehet USA is!!!!

 19. Szép eredmény, és a játék minden bizonnyal (az elődök, és a demó alapján) meg is érdemli… Remélem egyszer kiadják angol nyelvterületeken is, bár sajnos megértem ha nem, mert a Japánon kívüli sikert semmi nem garantálja.

 20. tan man fuck yeah!

 21. nagy játék! nagy sikerek!

 22. Most nagyon irígy vagyon, Egyrészt a japók kaptak Yakuza 3-mat, másrészt egy gyönyörű Ps3-mat. Életemet egy olyan PS3-ért…:(

 23. 😛

 24. megnéztem minden videót erről a játékról, de valahogy nem fogott meg.demot viszont nem láttam store-on (uk, usa, ger). csak nem a japánon van fent?

 25. Én már annak a kafa kis kabátnak is örülnék, ami a mesteren van…..

 26. Megnézném ezt a gamet. Első kettővel nemjátszottam, de ez jól néz ki.

 27. yakuza3 + fehër ps3 = BILIBE LÓG A KEZEM-azërt remënykedjünk,hogy jön eu-s is. :]

 28. Angol felirat van a japán verzión?

 29. Az előbb kimentem megnézni a postaládát, ott áll a kézbesítő, és a kezembe nyom egy Yakuza 3 csomagot! Öröm, bódottááááááá!

 30. Végre 1 jó hír!!!

 31. Demóbol nem sokat értettem, csak a közös nyelvet. Azt a részét, hogy üsd vágd! 🙂 Nekem olyan Bounceres hangulatot árasztott a cucc. Azon meg nem csodálkozom, hogy japánban siker lett. Sok kis jakuza növendék.

 32. En is lazban egek barmikor megjohet a jatek ezen a heten vagy max jovohet 😀

 33. Hát igen, a demo után ez várható volt…várjuk az angol verziót!

 34. Hát igen..Minden jó dolog japánban van 🙂

 35. A dedikált példány a tiéd Martin?

 36. “Hogy is mondta itt valamelyik blogger…?De hisz ez csak “”csing csang pao sön””. Vagy ilyesmi.”