Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Xuan-Yuan Sword VII – hamarosan már nálunk is kapható a tajvani szerepjáték

A külső nézetes akció-RPG-k szerelmeseinek.

A Softstar Entertainment, a DOMO Studio és a Yooreka Studio egy megjelenési előzetessel hívja fel a figyelmet arra, hogy bizonyos régiókban már kapható a Xuan-Yuan Sword VII.

A móka egy külső nézetes akció-RPG, amely alapját a kínai történelem és mitológia képezi. A játékosok Taishi Zhaot irányítják, egy nyugodt és megbízható kardforgatót, aki egy tragikus sorsba keveredik: családja védelme érdekében elindul felfedni az igazságot ebben a kaotikus birodalomban. A Nyugati Han-kor vége fele, a nyugati időszámítás kezdete környékén Kína nagy hatalommal bíró miniszterelnöke kiszorítja a császárt és új dinasztiát szeretne alapítani Hszin névvel. Ebben az évben szavak jelentek meg a sziklákon, kőmarhák a földeken, ősi sírok repedtek meg – hatalmas jelek bukkantak elő, amelyek arról szóltak, hogy eljő a bőség és béke ideje. Egy különös, felirattal rendelkező bambuszlap jelent meg Liu gróf kriptájánál, amit elvittek az udvar csillagászának kezébe. Ezután váratlanul egy bizarr tűz áldozata lesz főhősünk lakhelye, és egész családja belepusztul, miközben a bambusz a szöveggel eltűnik. Tíz évvel később még mindig nem jött el a jóslat békéje, helyette a háború és éhinség korában él mindenki, ahol az emberek nyomorban léteznek, és a káosz elterjedt a világban. A bambusz újra előbukkan és még több bajt hoz magával…

A játékmenet valósidejű és kombóalapú, amelyben hárítani, védekezni, visszavágni és képességeket bevetni lehet. Fontos eleme a kalandnak az “Elysium tekercs”, egy bambusztekercs, amely kulcs a másvilágba: el lehet vele kapni szörnyeket, tárgyakat lehet készíteni vele, és sok mást. A cselekményhez és a játékmenethez kapcsoldónak az egykor népszerű kínai mohista filozófusok, akik a logika, a racionális gondolkodás és a tudomány képviselői voltak, és fejlett technikai vívmányokat alkalmaztak.

A játék már megjelent Ázsiában (Japánt kivéve) PlayStation 4-re, és a készítők szerint “amint lehet” nálunk is kiadják.

Hozzászólás