Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

X-Men: Days of Future Past – a nyitó csata

Rövidesen, május végén érkezik a magyar mozikba a következő X-Men epizód, a Bryan Singer által rendezett [B]X-Men – Az eljövendő múlt napjai[/B]. A korábbi részektől kissé eltávolodó stílusú, “háborús” képregényfilmben hőseink egy nagyon ronda jövőt akarnak megváltoztatni időutazással.A következő trailer a film nyitó csatájába enged betekintést.Szereposztás:Jennifer Lawrence (Raven / Mystique)Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto)Evan Peters (Pietro Maximoff / Quicksilver)Ellen Page (Kitty Pryde / Shadowcat)Hugh Jackman (Logan / Wolverine)Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast)James McAvoy (Charles Xavier)Anna Paquin (Marie / Rogue)Peter Dinklage (Bolivar Trask)Halle Berry (Ororo Munroe / Storm)Ian McKellen (Erik Lehnsherr / Magneto)Patrick Stewart (Professor Charles Xavier)Shawn Ashmore (Bobby Drake / Iceman)Lucas Till (Alex Summers / Havok)Daniel Cudmore (Piotr Rasputin / Colossus)Booboo Stewart (James Proudstar / Warpath)Omar Sy (Bishop)Bingbing Fan (Clarice Ferguson / Blink)[YOUTUBE]Wn_4k-rri1Y[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Elég izmos szereposztás, itt vannak, akik nem fértek bele a Feáldozhatókba.

 2. Én mindenesetre bízom benne, hogy jól sikerül a film. Jó a téma (bár ha valamit, akkor ezt könnyen elb*szhatják), jók a színészek, és Bryan Singer is okot ad a bizakodásra. Csak remélem, hogy ezúttal nem nyomatják megint túlságosan Wolverine-t, mert már kicsit kezd unalmas lenni. Plusz míg a Marveles filmek ésszerűen építkeznek egymásra, az X-Men filmekben mindig történik valami, vagy mondanak valamit, amivel a korábbi filmek történéseit erőszakolják meg.

 3. Az a gondom,hogy az X mozikhoz krealt tortenet egy ubergagyi firkalmany,mar a legelso resztol fogva.Mondjuk a tobbi sem sokkal jobb.

 4. Amúgy, vannak mostanában jó filmek is, vagy csak ezek a szupethősös vérgagyi faszságok?

 5. álljunk meg egy pillanatra: Quicksilver szerepel a filmben? én úgy tudom hogy Quicksilver és Scarlet Witch Avengers2-ben fognak szerepelni majd, Avengers jogok Disney kezében van, X-men meg Fantastic Four pedig Fox-nál maradnak, akkor most két különböző karakter azonos néven fut két stúdiónál? vagy én elnéztem valamit???

  • Én is így tudom amúgy hogy ő Disney …. majd kiderül ….

  • Higanyszál és Skarlátboszorkány jogait mind két stúdió birtokolja. Annyi a bökkenő, hogy mivel a Fox rendelkezik az egész X-Men jogokkal ezen két karakteren kívül, így az Avengers 2-ben meg sem említhetik Magnetot vagy a mutáns témát. Így egy teljesen új eredettörténetet kapnak majd. A két filmben nem ugyanaz a színész és színésznő fogja játszani őket.

   • köszi, így már világos. Véletlenül nem tudod, hogy X-men és F4 jogok meddig maradnak Fox-nál? Az már biztos, hogy A3-ban Thanos lesz a végső(?) boss, képregényben a csávó infinite gauntlet segítségével majdnem az egész Marvel univerzumot nyomta le, mindenkit alázta(X-men+Avengers+F4 stb), tehát ha időben visszakapja Marvel a jogokat Fox-tól, talán X-esek és F4 akár még be is kerülhetnek A3-ba…visszatérve a mostani X-men filmhez, remélem Phoenix visszatér!!! X-men Wolverine2-ben már volt erre utalás.

 6. Ja, ez úgy elég rendben lesz. 🙂

 7. Támadnak az agyag emberek? 🙂 Ezt az infamous lopást! 🙂