Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

WWE® 2K Battlegrounds – előzetesen a játékmódok

Őrületes összecsapásokkal.

ÚJ ELŐZETESEN A WWE 2K BATTLEGROUNDS JÁTÉKMÓDJAI

A 2K új előzetest adott ki árkád stílusú WWE verekedős játékáról, a WWE® 2K Battlegrounds-ról, ami bemutatja a számos őrületes módot, melyben a játékosok összecsaphatnak határok nélkül. Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A játékmódok között szerepel:

 • Campaign mód: Vesd bele magad ebbe a képregény stílusú egyszemélyes sztori módba, ahogy WWE Szupersztár felhozatalod bővíted, hogy felülkerekedj a következő kihíváson. Utazd be a bolygót új Szupersztárok után kutatva egy vadonatúj WWE márkához Paul Heyman és Stone Cold Steve Austin oldalán. Játssz a hét újonnan létrehozott Szupersztár egyikeként, mint Bolo Reynolds és Jessica Johnson, ahogy számos régiót bejárva WWE Szupersztárokkal küzdesz meg, kampánycélokat érsz el, valamint különböző WWE Szupersztárokat, erősítőket és tárgyakat oldasz fel.
 • Exhibition mód: Csapj össze barátaiddal vagy családoddal a legfeljebb négy fős akcióban online vagy a kanapén kedvenc meccstípusaidban, mint:
  • One-on-One
  • Tag Team
  • Triple Threat
  • Fatal Four Way
  • Steel Cage Match
  • Royal Rumble
 • King of the Battleground mód: Küzdj és maradj állva utolsóként, ahogy legfeljebb hét másik online játékossal együtt próbáljátok kihajítani egymást a ringből. Minél tovább maradsz az arénában, annál magasabbra szökik fel pontszámod. Ahogy valakit sikeresen kirepítesz, rögtön egy a ringen kívül várakozó Szupersztár lép a helyére.
 • Online Tournament mód: Lendülj akcióba online az jutalmakért a más-más győzelmi feltételű, időkorlátos bajnokságok széles kínálatában. Tartsd nyitva a szemed, mert sosem tudhatod, mikor veszi kezdetét egy új Battlegrounds bajnokság.
 • Battleground Challenge mód: Küzdd fel magad a ranglétra aljáról a csúcsra! Alkosd meg saját WWE Szupersztárod és kerekedj felül a föléd tornyosuló kihívásokon.

WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. További információkért látogass el a https://wwe.2k.com/battlegrounds/ oldalra, vagy kövesd a játék hivatalos FacebookTwitterInstagram és YouTube felületeit.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás