Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

WWE® 2K Battlegrounds – bucifejű bunyó

Szeptembertől.

BUNYÓZZ HATÁROK NÉLKÜL SZEPTEMBERTŐL A WWE 2K BATTLEGROUNDS RINGJÉBEN

A 2K bejelentette, hogy az izgalmas WWE akció intenzitását új szintre emelő, árkád stílusú verekedős játéka, a WWE® 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re több, mint 70 WWE Szupersztárt és Legendát felvonultatva, akikhez a megjelenést követően továbbiak fognak csatlakozni.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A Saber Interactive gondozásában készülő WWE 2K Battlegrounds egy izgalmas és elérhető élményt kínál mindenkinek a szenvedélyes WWE rajongóktól kezdve az alkalmi játékosokig számos különböző módon át:

  • Exhibition: Vegyél részt az Exhibition meccsein otthon, vagy akár útközben bármikor és bárhol a lokális és internetes többjátékos módokban akár négy játékossal.
  • Campaign: Csatlakozz az exkluzívan a WWE 2K Battlegrounds-hoz készült négy új feltörekvő WWE tehetség kalandjához a Campaign módban, és szállj ringbe egy WWE szerződés megszerzéséért. Utazásod során új arénákat nyithatsz meg, amiket olyan helyszínek inspiráltak, mint például az Everglades, egy katonai stílusú kiképzőtábor, Mexikó, New York és Skócia, miközben olyan legendás alakok adnak útmutatást, mint „Stone Cold” Steve Austin® és Paul Heyman™.
  • King of the Battleground: Nézz szembe minden kihívóddal a King of the Battleground keretében. Ebben az internetes, last-man-standing stílusú játékmódban négy játékos kezd a ringben, míg kívül négy további játékos várja, hogy beléphessen, neked pedig mindegyiküket le kell győznöd.
  • Online: Tedd próbára erődet az internetes bajnokságokon és Exhibition meccseken.

A nyolc egyedi Battlegrounds helyszín fontos szerepet játszik az akcióban, mivel közülük több interaktív elemeket is tartalmaz, ezzel egy újabb őrületes réteget adva a küzdelmekhez a számos közelharci fegyver mellett, amikkel a játékosok a földbe döngölhetik ellenfeleiket. Ugorj ki katonai helikopterekből, zúzd szét ellenfeleidet kocsikkal az autókereskedésben, és hajítsd őket az éhes aligátorok szájába a mocsárban. A bombasztikus közvetítés és tökéletes hangulat érdekében a meccseket a WWE kommentátor Mauro Ranallo™ és Jerry ’The King’ Lawler® fogja kommentálni.

A játékosok továbbá testreszabhatják majd kedvenc arénájukat, kedvünkre alakíthatják a pankrátorok kinézetét, valamint a Superstar Creator segítségével akár saját, egyedi WWE Szupersztárjukat is megalkothatják a különböző testtípusok, méretek, arcvonások, ruhák, hajak és harcstílusok kínálatából válogatva.

„Tudjuk, hogy a WWE rajongók és a játékosok szeretik a változatos élményeket, a WWE 2K Battlegrounds-zal pedig egy teljesen új dimenziót mutatunk be az árkád stílusú játékmeneten keresztül, ami merőben különbözik WWE 2K szimulátor sorozatunktól” mondta Chris Snyder, a 2K marketing alelnöke. „Alig várjuk, hogy lássuk, ahogy mindenki összecsap barátaival és családjával a virtuális ringben.”

WWE 2K Battlegrounds úgy lett megtervezve, hogy könnyen megtanulható és játszható legyen, de nehéz legyen a mesterévé válni a haladó technikákkal és feloldható képességekkel, így bármilyen képességű játékos élvezheti az akciót. A legnagyobb mai WWE Szupersztárokkal, mint Roman Reigns®, Drew McIntyre®, Charlotte Flair®, Becky Lynch®, Asuka®, Daniel Bryan®, Kofi Kingston®, és Randy Orton®, valamint olyan legendákkal, mint Andre the Giant™, Undertaker®, Mankind®, Shawn Michaels®, Yokozuna™, Sgt. Slaughter™ és sokan mások, a játékosok a WWE-univerzum minden generációjának közönség kedvenceivel ringbe szállhatnak, akikhez további feloldható Szupersztárok fognak csatlakozni későbbi ingyenes frissítések részeként. Minden Szupersztár az öt kasztstílus egyikét használja, melyek mindegyike sajátos mozdulatokkal, erősségekkel és gyengékkel rendelkezik. Válassz a Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler és az All-Rounder közül, hogy megtaláld a hozzád legjobban passzoló stílust. A színes vizuális effektusokkal kísért, árkád stílusú erősítők, mint a Flaming Fist, az Ice Breath és az Earthquake tovább fokozzák az izgalmakat és újabb stratégiai réteget adnak a küzdelmekhez, melyekkel gyorsan megfordítható a meccs végkimenetele.

WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. További információkért látogass el a https://wwe.2k.com/battlegrounds/ oldalra, vagy kövesd a játék hivatalos FacebookTwitterInstagram és YouTube felületeit.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás

Advertisements