Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

WRATH: Aeon of Ruin – PlayStation 4-re is megjelenik

…a dark fantasy-horror FPS.

MEGÉRKEZETT A WRATH: AEON OF RUIN LEGÚJABB FRISSÍTÉSE ÉS BEMUTATKOZOTT FOUNDER’S EDITION BIG BOX KIADÁSA

A KillPixel Games, a 3D Realms és a 1C Entertainment kiadta az eredeti Quake motorjával életre keltett dark fantasy-horror FPS, a WRATH: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változatának második frissítését, valamint felfedte Founder’s Edition Big Box kiadását. A WRATH: Aeon of Ruin 2021. február 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A műfaj csodálatos történelmét a modern elvárásokhoz igazítva, a 3D Realms, a 1C Entertainment és a Killpixel Games lövöldözős alkotása tökéletes jelölt a Founder’s Edition Big Box kiadásra, amiből mindössze 500 példány fog készülni, és a http://wrath.game/ oldalon már elő is rendelhető. A kiadás tartalma:

  • Limitált Founders Edition Big Box
  • WRATH: Aeon of Ruin CD-ROM-on
  • „The Art of Wrath” művészeti könyv
  • A játék zenéi (szerezte Andrew Hulshult)
  • USB meghajtó exkluzív digitális tartalmakkal
  • 5 fém ellenség figura
  • Kétoldalú poszter
  • Exkluzív matricák

WRATH: Aeon of Ruin második jelentős frissítése mától elérhető, ami új pályákkal, fegyverekkel és ellenfelekkel bővíti a játékot. Fedezd fel egy kihalt vallási szekta egykori otthonát és az alatta megbúvó földalatti hálózatát. Lávával teli árkok, kőkamrák és profán oltárok emlékeztetnek egy elfeledett világ borzalmaira. Égesd foltosra a húst olvadt fémmel a Slag Cannon ágyúval. Tanuld meg félni a sétáló katlan Opressor erejét, ami képes olvadt sziklákat záporozni.

A korai hozzáférésű változatának tartalmi ütemterve továbbá betekintést ad abba, hogy a játékosok mire számíthatnak a WRATH: Aeon of Ruin megjelenéséig: új pusztító mordályok, könyörtelen ellenfelek, titkokkal teli pályák és sok más. Az egész évre tervezett újdonságokkal a játékosok új játékszerek egész sorával kísérletezhetnek majd a megjelenésig.

„A fejlesztés során teljesen beleszerettünk a WRATH: Aeon of Ruin-ba és azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb játék legyen” mondta Frederick Schreiber, a 3D Realms alelnöke és a WRATH: Aeon of Ruin producere. „Ugyan később készülünk el vele, mint szerettük volna, de mivel rajongóink imádják, így megalkottuk a Founder’s Edition Big Box kiadást, valamint kiadtuk részletes és átlátható ütemtervünket.”

A játékosok által imádott – több, mint 550 Nagyon Pozitív értékeléssel Steam-en – WRATH: Aeon of Ruin 2021. február 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, utóbbira pedig már elérhető korai hozzáférésben is.

(sajtóközlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Kíváncsian várom.