Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

World War Z – megjelenési trailer

2019. április 16-án PlayStation 4-re is megjelenik a Saber Interactive / Focus Home Interactive duó [B]World War Z[/B] című akciójátéka, mely a megegyező című mozifilm alapján készült, alapvetően kooperatív mechanikára épülő lövölde. A programban különböző speciális feladatkörökre kihegyezett karakterek közül választva kell zombik ezreit örök nyugovóra küldeni.A szoftver alatt a Saber stúdió Swarm Engine™ nevű motorja fut, melyet kifejezetten a szokatlanul nagy mennyiségű ellenfél egyidejű mozgatására találtak ki. A harchoz 6 kaszt áll rendelkezésre és igen sokféle fegyver, no meg felszerelés. A helyszínek: New York, Jeruzsálem, Moszkva és Tokió. A kooperatív multiban max. 4 személy vehet részt egy csapatban. A game érdekessége a Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer felállás.[YOUTUBE]ON2Ucyvt3gY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Érdekelne ez a cucc, csak nem tudom 1 ill. 2 fővel, hogy működik a játék. Gépi karakterrel pótolja a hiányzó 2-3 karaktert vagy annyian vagyunk és kész?Játszható egyáltalán úgy? Vagy túl nehéz lesz?

    • Sztoriban a szokásos: botokat kapsz. Ahogy szokott lenni, mennek veled, lőnek mindenre,de telepiteni fegyvert, csapdát neked kell.Ilyen játéknál nem most aggodnek emiatt, hanem később. Ha ketseged van inkább varj vele. Mi megvesszük. Plusz két fő tuti lesz mindig. Bár én már éjfélkor beugrom daralni. Akkor egyedül botokkal is.

    • Élesben kipróbálva:Online ,ha nincs társ botokat tesz be. Mindenképp 4fő fog harcolni.Csak úgy mint offline ezek csak lőnek és élesztenek. Bombát rakni,telepíteni,stb neked kell. Gyógyítani is neked kell. Odamész azt kiválasztod kit segítesz. Lehet te szarabbul állsz, de érdemes őket is tápolni. Mégiscsak 3 segítő.

  2. Ez az agyatlan darálás elég hamar unalomba tud fulladni ha nincs belefűzve néha valamilyen logikai feladvány vagy valami más.