Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

World of Tanks – bejelentve PS4-re is

A Sony Computer Entertainment a TGS15 alkalmából leplezte le a más platformokon már egy ideje futó [B]World of Tanks[/B] harci játékot. A cuc ingyenesen játszható, azaz Free-to-Play.[YOUTUBE]yCEbjAaYm8U[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én mindenképpen kipróbálom!Bár nem hiszem,hogy a war thunder mellett komolyan labdába rugna de régen sokat toltam és ugye a nosztalgia :)Egyébként nem lenne rossz a wot ha lennének normális történelmi csaták,nem kitalált szar lenne a tankok fele,normálisan lennének ballanszolva a tankok és legfőképp értelmes emberek játszanák összedolgozva. De amikor abbahagytam akkor már totális káosz volt! Nagyon nehéz volt jó csatákat játszani! A legtöbb játékos vagy kempelt vagy agyatlanul ment egyenesen előre tipikus szovjet taktikával….szerintem ps4-en is ez lesz de azért mindig bízik az ember!!!

 2. Amit azèrt tudni kell a játèkról,hogy nem csak odaülök ès tìz óra játèkidő után már vèrprofi vagy megunod mert kaki. Erre nem csekèly időt kell tölteni,hogy csak valamelyest is vèlemènyezd vagy eldöntsd,hogy bejön-e vagy sem.

 3. Aki akar az fizet érte, aki meg csak játszani szeretne, az felhúzza az orosz 6-os tankig (T34-85) és élvezi a játékot a társakkal. Ha nem kell top tank, meg arany, meg sok garázshely, akkor free is simán megy.

 4. Ha átlehet vinni pc-röl az account-ot akkor lehet,hogy beszerzek egy PS 4-t.

 5. egyik haverom már évek óta ezt a szart tolja, de már a gatyáját ráköltötte a mikrotranzakciókra.engem nem fogott meg, fél órát néztem ahogy tolja, elég is volt.

  • Ahogy hallom ismerőseimtől meg náha olvasom a fórumain: egy nagyon jó játék, de tipikus pay-to-win.Teszek majd vele próbát, de hogy fizetni nem fogok semmiért az is ziher.

   • Egyáltalán milyen hülyeség már bármiért fizetni. Legjobb lenne még a PS4-et is letölteni.

    • ilyen mikrotranzakcios jatekokra en se koltok, pedig nem sajnalom a penzt jatekokra…mellesleg lehet vele tolni rakoltes nelkul is. bar gondolom ugy gyorsabban fejlodik minden, ha veszel ezt-azt.

     • “Tulajdonképpen azért fizetsz, hogy gyorsabban fejlődj. Ez így elmondva tök egyszerű, meg baromi könnyű rámondani, hogy “”de akkor én türelmes vagyok, majd összefarmolom a kellő játékbeli pénzt erre meg arra””. Csak hogy a játék úgy van megcsinálva, hogy ha komolyan akarod tolni akkor muszáj legyen költened, mert irreális hátrányban vagy a fizetősökkel szemben, nem azért free-to-play mert a két szép szemünkért készítik. Ha csak el akar bohóckodni vele az ember néha akkor nyilván nem kell költened. De persze én is csak hallomásból ismerem a játékot, ha elérhető lesz PS4-en akkor komolyabban tanulmányozni fogom mert nagyon szeretem a tankokat. :)”

     • ipaden toltam egy baratommal. arra teljesen jo igy is. ha van kivel jatszani akkor tudom ajanlani. egyedul nem tul nagy buli

 6. Ez most olyan lesz mint a warframe, hogy más szerveren megy mint a pc-s, vagy olyan mint a war thunder?

 7. A War Thundert rendszeresen nyomom,az is tetszik,ezt is megnézem majd.

 8. Letöltöm majd egy próbára. Meglátjuk mit tud.

 9. Remélem jönnek majd más játékok/ más műfajok is lassacskán..

 10. Ez nekem kimaradt eddig és így is marad.

 11. Sok tv csatorna már évek óta ezt reklámozza. Tankozz, háborúzz !

 12. Zsír.

 13. Kár hogy maga a játék nem ilyen színvonalú mint maga az intro.

 14. Ja free to play csak fizess a gyökér Psplusért, hogy online ozz.

  • Nem kell hozzá PS+, mint ahogy egyik F2P játékhoz sem. Ezt most benézted.

   • Igen??? Hmm, be akkor, eléggé. Melyikhez nem kell még?

    • Ha jól tudok csak a free-to-play alapú multik mentesek a Plus alól. Meg rémlik valami, hogy azokhoz sem kell amik havi díjasak, de ebben nem vagyok biztos.

    • Egyik F2P-hez sem kell. Tehát akkor mi is van az elvvel?

     • Az elv annyi, hogy csak azért, hogy acces om legyen azzal a nettel, amiért amúgy is fizetek, de ne biztosítsanak dedikált szervereket a külön játékokhoz, az igen is lehúzás. Mert ők csak annyit tesznek, hogy elérhetővé teszik adott szoftvernél az online t, de nem biztosítanak olyat, hogy dedikált szerverrel pl. lagmantes legyen mondjuk egy verekedős játék. Ok, a netcode al sokat lehet variálni, de ettől függetlenül, egy szolgáltatásért fizessek és ne egy hozzáférésért. Korábban eleve nem kellett PSplus az onlinehoz és Ps3 on továbbra sem kell. Mi ez ha nem lenyúlás?

     • Ha mindennek tudatában vagy, akkor nem fizetsz be a PS+-ba. Ennyi. Eldöntheted, hogy beszállsz, vagy sem, így nem lenyúlás/lehúzás, hanem a te döntésed.

     • Te, ne keverjük már a szezont a faszommal. Mondtad, hogy hiába ingyenes ez a játék, ha a multihoz, PS+ kell. Erre megemlítettem, hogy kurvára nem kell a multijához PS+. Most meg hirtelen már dedikált szerverekről magyarázol? 😀

  • Akinek van egy ps4 gépe nehogy mar ne tudja megvenni az éves díjat!!