Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Wonderbook – magyar nyelven érkeznek a Varázskönyv legújabb játékai

[I]Budapest, 2013. szeptember 17. Magyar nyelven érkeznek a Varázskönyv legújabb játékai A 6-12 éves korosztálynak készülő interaktív videojátékok magyar szinkronnal és magyar menüvel kerülnek a PlayStation Magyarország év végi kínálatába. Két újabb magyar nyelvű játékkal bővül a tavaly megjelent legújabb PlayStation kiegészítőre, a Wonderbookra™ (Varázskönyv) készült, kifejezetten gyermekeknek szánt videojátékok sora. A kiterjesztett valóság (augmented reality) technológiát használó játékokban a kézzel fogható könyv megelevenedik, a gyerekek pedig a képernyőn maguk is a történetek szereplőivé válnak. November környékén várható a Wonderbook™ kiegészítőre megjelent első játék folytatása, a Harry Potter sorozat írónőjének közreműködésével készült Book of Potions (Bájitaltan), valamint a BBC együttműködésével készült, őskori élővilágot megelevenítő Walking with Dinosaurs (A dinoszauruszok nyomában) is. [b]Book of Potions – a varázslatok kedvelőinek[/b] A Sony és J. K. Rowling együttműködéséből született Book of Spells (Varázslástan) folytatásában a varázsital-készítés rejtelmeit sajátíthatják el a varázslótanoncok. A Wonderbook™ játékban a Harry Potter™ sorozat alkotójának új karaktere, Zygmund Budge varázsló kísér végig minket egy titokzatos, kihívásokkal teli és izgalmas elvarázsolt kerten. A PlayStation® Move vezérlő eszközeivel mágikus főzeteket készíthetünk, és vidám történeteket élhetünk át. [b]Walking with Dinosaurs – az időutazóknak[/b] A PlayStation és BBC Worldwide közös munkájának eredményeként az őskori világ és a dinoszauruszok kora elevenedik meg Walking with Dinosaurs Wonderbook™ játékban. A BBC azonos nevű dokumentumsorozatán alapuló dinoszaurusz sétában ősmaradványok darabjait kell összeillesztenünk a továbblépéshez. Utunk során találkozhatunk a történelem legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozóival, és bepillanthatunk a vad élet-halál harcok világába. A Sony Computer Entertainment kiemelten fontosnak tartja, hogy egyre több játék lokalizálva érkezzen a magyar piacra. A PlayStation idei felhozatalában magyar nyelven kerül forgalomba a legendás autósverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo®6, valamint az ősz egyik legizgalmasabb thrillerének ígérkező Beyond: Two Souls is.[/I][I](sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Letöltés remélem lesz a Storeban. Onnan majd megveszem a gyereknek.

  2. vki világosítson fel. itt minden új résszel egy új könyvet is meg kell venned a már meglévő moveodhoz? vennék a gyerkőceimnek, de úgy nem ha mindig újabb pénzekbe fáj…

  3. Karácsonyi ajándékok közé szánva a gyermekemnek…….

  4. Én szívesebben látnék ilyen interaktív könyvben egy Stephen King, v Lovercraft féle megoldást. 😀

    • Ha szoftverfejlesztőnek tanultam volna én ezt az irányt céloznám meg. Miért nem lehet a felnőtteknek is elmesélni valamit? Annyi jó könyv van, amihez senki nem nyúlt még hozzá, csak maga az író és az olvasó.Itt az új technika és a célközönség a 6-12 évesek. És mi lesz a 18-120 évesekkel?

  5. “fantasztikus, a gyereknek megvettem az elsőt és azóta sem játszik vele…mondjuk én halálra röhögtem magam rajta:””vedd elő a pálcád!””””húú mekkora””””most rángasd!””””jól van, ügyes vagy!””:D”

  6. “Nem kicsit hasonlít ez az egész Neal Stephenson Gyémántkor című könyvében leírt “”Az ifjú hölgy illusztrált olvasókönyv””-ére. És ebben is vannak dínók! ^_^”

  7. Nekem az a nyomozós kéne, de azt basztak itthon kiadni …