Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Wolfenstein – megjelent a Youngblood

MEGJELENT A WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD ÉS A WOLFENSTEIN: CYBERPILOTBlazkowicz. Egy név, amitől minden náci reszketni kezd röhejes, fasiszta, masírozásra tervezett csizmáiban. Ezúttal azonban BJ ikerlányai, Jess és Soph folytatják a családi hagyományt, és adnak ketten több nyomós okot is a náci söpredéknek, hogy egy extra alsóneműt is csomagoljanak katonáiknak.A Bethesda, a MachineGame és az Arkane Studios örömmel jelenti be, hogy a Wolfenstein sorozat első kooperatív epizódja, a Wolfenstein: Youngblood már kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re még több lehetőséggel, fegyverrel, fejlesztéssel, valamint képességgel, amik a széria eddigi legnagyobb és legdinamikusabb részévé teszik.A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]rfD9hXDdIt4[/YOUTUBE] A Wolfenstein: Youngblood a MachineGames brutális és pörgős FPS akcióját, valamint az Arkane Studios páratlan pályaterveit egyesítve hozza el Párizs nácik uralta változatát tele változatos, határtalan felfedezéssel és harci lehetőségekkel. Lopakodj át a teraszokon, vagy ronts rá kertelés nélkül ellenfeleidre, ahogy Jess és Soph Blazkowicz szerepében eltűnt apjuk után kutatva döntöd meg a náci rezsimet.[B]Wolfenstein: Cyberpilot[/B]Ugyancsak kapható már a Wolfenstein: Cyberpilot, ami különleges VR élményként egy náci hadigép pilótafülkéjébe ültet. A MachineGames és az Arkane Studios alkotásában a játékos egy hackerként veszi át az irányítást drónok, Panzerhund-ok és sok más felett, hogy áttörje, keresztülégesse és átlője magát az egykor gyönyörű Párizs utcáit benépesítő fasisztákon.A Wolfenstein: Youngblood már országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, a Wolfenstein: Cyberpilot pedig PlayStation 4-re.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Megvan a játék, de péntek óta csak első tutorial pályát nyomtam le, amin már erősen érződik a coop-os arcade-érzés megspékelve egy kis microtranzakcióval. Megértem, akik 6-7 pontot adtak rá. A hangulata is teljesen más, és míg a FC5-ben offline se volt kötelező a társ, erre itt esély sincs.

  2. Gondolom a kemény leszbikus női főhős miatt, Battlefield V is ez miatt esett nagyot sokak szemében, de hát vagy pénzt akarnak keresni, vagy megfelelni a SJW elmebetegeknek.

  3. Miért van ennyire lehúzva ez a játék? FarCry szalonna lett belőle? Ugye nem? NEEEEEE