Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

WipEout: Omega Collection – teljesen kész a gyűjtemény

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy a [b]WipEout: Omega Collection[/b] „arany” lett, azaz már teljesen kész és piacképes. A [i]Wipeout HD[/i], a [i]Wipeout Fury[/i] és a [i]Wipeout 2048[/i] játékokat magába foglaló gyűjtemény június elején érkezik, a friss hír alapján pedig a dátum szerencsére marad.A csomagon a Sony XDev szorgoskodik – amely [a https://twitter.com/SonyXDevEurope/status/859363178559533056/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dualshockers.com%2F2017%2F05%2F02%2Fwipeout-omega-collection-goes-gold-ps4%2F]Twitter fiókja[/a] közölte a nagy hírt – a Clever Beans és az EPOS Game Studios mellett. Alapos munka készül, ugyanis minden textúrát átdolgoztak a csapatok és jelentős mértékben javítottak is rajtuk, a hangeffekteket is csiszolták, valamint 28 számmal bővült a [i]soundtrack[/i], így száguldozás közben düböröghet a [i]Swedish House Mafia[/i], a [i]Chemical Brothers[/i] vagy a [i]The Prodigy[/i].Természetesen a PS4 Pro támogatás sem marad el, így 4K HDR-ben is gyönyörködhetnek a tulajdonosok. Míg a sima és a Pro változat is tartja a 60 fps-t, a Pro verzió felbontása négyszerese a standard PS4 felbontásának.A versenyzős pakk június 7-étől kapható PlayStation 4-re, az előrendelők pedig egy dinamikus témát is kapnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. hatalmas kedvencem, bár sose voltam profi benne. a 2048 miatt tuti, hogy megveszem, legjobb rész, nagyképernyőn fasza lesz.

  2. Az a baj ezzel meg a crash-el is, hogy az ember kényszeresen ki akarja maxolni, amire rámegy az ideje meg az idegállapota.

  3. A Crash hírnél elégedetlenkedtem, de most is azt teszem :)Miért nem egy új PS4-es verzió jön ki? Annyira király volna a grafikája, hogy látom is magam előtt a csillogó-villógó lebegő járműveket.Lehet megveszem majd ezt is, bár pont most vettem meg PS Vitara.Eszméletlenül szép! Most fejeztem be A Batman Akham Origins Blackgatet Vitan. Ez is felfoghatatlan számomra, hogy ez a király konzol, hogy az istenbe fuccsolt be? Tényleg azért, mert az emberek inkább már mobilon játszanak?Nem mellesleg vettem karácsonykor egy Nintendo 3DS-t és kézbe véve a két konzolt, szerintem a vita mind fogásra, mind grafikára bőven jobb. És számomra a játékfelhozatala is.

    • Így van, egy új rész mennyire király lenne, végén nem lesz rendes Wipeout PS4-re, csak ez amit már ki tudja hányadszor adnak ki.

    • Ilyenkor tudják felmérni az érdeklődést. A Crash után például előfordulhat, hogy jön egy Spyro Collection.Az Uncharted Collection és a Last of Us Remastered pont azért kellett, mert kiderült, a PS4 tulajok nagy része ezekkel a játékokkal nem is játszott. Ha jön egy PS4-es folytatás, be kell hozni a lemaradást, hogy minél több embert érjen el.

      • Ez teljes mértékben igaz. Én is akartam egy PS3-at venni, mert boxom volt és csomó jó cím kimaradt. De mivel PS4-et vettem, így szerencsémre egy csomó címet bepótolhattam az előző generációból, szebb, jobb kiadásban.Csak azt veszem észre, hogy inkább ezeket adják ki kicsi ráfordítással, mint hogy kiadjanak egy teljesen új játékot, amihez sok erőforrásra és pénzre van szükség.És persze mondom ezt úgy, hogy részemről is van igény bizonyos címekre.