Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Wintermoor Tactics Club – szeptember elején újabb taktikai szerepjáték érkezik

Újoncoknak és a műfaj szerelmeseinek egyaránt.

Szeptember elején érkezik a Wintermoor Tactics Club, egy újoncoknak és rajongóknak egyaránt kedvező taktikai szerepjáték.

A történetet a visual novelek ihlették, és egy középiskolában játszódik a 80-as években, ötvözve a modern helyszínt a taktikai fantasy RPG harcokkal. A játékosok Aliciát irányítják, a Wintermoor Akadémia Taktikai Klubjának egyik tagját. A klubban a diákok a legnépszerűbb asztali szerepjátékot űzik, a Curses & Catacombst. Az iskola igazgatója, Enfield, megszállottan keresi a “legkiválóbb klubot”, így kötelező hógolyóbajnokságot szervez, amelyben nekünk is részt kell vennünk: itt jönnek elő a taktikai elemek. A visual novel jellegű megközelítés pedig azt járja körbe, hogy gyakran mennyire szűk korlátok között határozzuk meg magunkat és másokat csupán az alapján, hogy milyen csoportokba tartozunk. Az akadémiát felfedezve asztali szerepjátlkos kampányokat írhatunk, hogy segítsünk a diákoknak személyes problémáikban és hogy felfedezzék fantasy énjeiket. Idővel kiderül a galád igazság a “klubok háborúja” mögött, miközben lezúzzuk a klikkek közti falakat, új barátokra teszünk szert és rájövünk, hogy mindannyian mire is vagyunk képesek.

Fejleszthető elemekkel, hét játszható karakterrel és több mint 40 csatával érkezik szeptember 10-én PlayStation 4-re a Wintermoor Tactics Club.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ez érdekes lehet nekem.