Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Windbound – elérhető az első ingyenes tartalom

Boszi külső, fotómód és végtelen mód.

A Deep Silver és a 5 Lives Studios bejelentette, hogy 2021 első negyedévéig összesen három ingyenes tartalommal bővíti a hajóépítős Windboundot.

Az első már most elérhető, és egy boszorkány külsőt, fotó módot és végtelen módot tartalmaz. A ruhaszett része három elem: egy kalap, amivel a bájitalok tovább tartanak, egy ruha, amivel a közelben lehet újrateremni halál esetén, és egy fegyver, amely elpusztíthatatlan és minden támadás után követő tűzgolyók repülnek ki belőle. A fotó módban számos elemet lehet szabályozni, és a főhős is pózolhat, míg a végtelen módnál az ötödik fejezet után nem ér véget a kaland, hanem egyre változatosabb és nehezebb lesz. A második frisstés még idén megjelenik, és lesznek benne újabb külsők Kara számára, szabad vitorlázási mód és egy jobb nautilusos toronyélmény, amely újabb tornyokat és kihívásokat kínál. A jövő év elején jön majd a harmadik, amely szintén bővíti a tornyos kalandokat új ellenségtípusokkal, mozdulatokkal és játékmechanikával. Továbbá, most már a korábban előrendelői extraként kínál “Kara’s Ancestral Gear” is megvásárolható külön.

A játék helyszíne egyébként egy rég elfeledett szigetvilág, amely egykor egy ősi civilizációnak adott otthont. A sztori nem sokkal azután veszi kezdetét, hogy hősünk, Kara elszakad flottájától egy vad és rejtélyes vihar során. Egy különös szigeten ébred, ahol a játékos feladata, hogy életben tartsa és visszajutassa törzséhez, azonban elég hamar kiderül, hogy valami furcsa történik a szigetnek.

A játékosok felfedezhetik az ősi nép múltját, valamint kapcsolatukat a tengerrel és az abban úszkáló különleges lényekkel. Létfontosságú lesz hajókat építeni: eleinte kis kenukat, majd később nagytestű járműveket is. A szigetvilág ráadásul véletlenszerűen generált minden egyes kezdéskor, így nem lesz két ugyanolyan futam.

A játék jelenleg PlayStation 4-re is kapható.

Hozzászólás