Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

White Knight Chronicles: New Project – bejelentés

Hohó, ezt figyeljétek PSP tulajok! A Famitsu magazin legfrissebb számában combos – 6 oldalas – cikket közöl a Playstation 3 exkluzív White Knight Chronicles és White Knight Chronicles 2 JRPG játékokról. Az írás utolsó lapján robban a bomba: a második nagygépes epizód lezárja a történetet, azonban egy új kaland is indul – immár Playstation Portable exkluzív változatban!Az egyelőre [B]White Knight Chronicles: New Project[/B] munkacímen futó szoftvert úgy néz ki, nem a Level-5 fejleszti, csak felügyelik a munkát. A Famitsu cikke egy “teljesen új világról” beszél, valamit “férfi és női főszereplőről”. A megjelenést 2011-re írják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. orulok neki, kivancsian varom 🙂

 2. Yakuza,WKC psp-re. Mi van itt emberek. Már tényleg csak egy uncharted kellene, és mindenki happy lenne.:)

 3. Nah, akkor majd ezt lehet megpróbáljuk. PS3-as verzió ugyanis nem jött be, igaz nem játszottam vele.

 4. Nagyon remélem lehet majd használni a WKC egyből a kituningolt karaktert átvinni a kettőbe mert ha nem oda 400 órám. (tudom hogy megölné a kihívást de akarom)

 5. nem tudom..nekem ez a játék csak egy játék volt semmi extra..

 6. Nekem be jönnek az ilyenek psp-re pc-re ps3-ra

 7. “Aszongya akkor.- White Knight Chronicles 2 – Európa 2011-12- White Knight Chronicles: New Project – Európa 2012-13″”- Messze vagyunk még Törppapa?- Messze!””Elsőnek is örülök, ha végre hozzánk is elér az első rész második fele és végre lezárják a sztorit. Nem azért mondom, de azért nehéz olyan játékot találni aminek ilyen csúnyán félbehagynak egy történetet. Harcrendszeren van mit csiszolni, ahogy hallottam valamit köszörültek rajta.A PSP verzió még jó lehet, ha minden meg lesz benne ami a nagyban (sztori +MMO). Egy jól működő harcrendszerrel még kasszasiker is lehet. Kíváncsi vagyok miként rakják össze.TGS-en remélem már látunk valami kedvcsinálót.”

  • A harcrendszere tényleg nagyon béna. Mondjuk csak olyan 5-6 órát játszottam még vele, mert nagyon unalmasnak találtam, de a harcok a combók ac pont fogyasztása miatt nagyon rosszak lettek. Pedig ha az is manából menne akkor semmi baj nem lenne vele sztem, de az ac pontok nagyon lassan töltődnek vissza.Viszont minden hibája ellenére sokkal inkább rpg, mint az FF XIII. Itt bármelyik helyszín van akkora mint ott a ‘mindenki el akarok már jutni oda’ Grand Pulse 😀 .

   • Itt nem az AC pontokkal van a gond, fel lehet azt nyomni pillanatok alatt. (egyedül az íjásznál szopóka, mert annál minden támadáshoz szinte az kell)A gond ott van, hogy nincs értelme mozogni harc közben, mivel a támadások bárhol elérnek. Akkor is megüt egy lény, ha nem szembe, hanem mögötte állsz, de például futottam a sivatagban és a troll féleség 100méter távolságról is megsebzett… LOL. Ennyi erővel körökre osztott FFX mintájú harc is lehetett volna benne.Nem is beszélve a Harc LAGról, ahol nem tudod miért nem támad már a karaktered.. ja mert mindjárt jön az a támadás, amit még nem kaptál be, de mindjárt bekapod és akkor KO leszel. Ez azért már nem olyan vicces. Volt olyan hogy nem tudtam gyógyítani magam. Mondom miért? Erre látom 0 az életem. Mi? Erre összeesek.Ez egy több másodperces lag volt (kb. 5-7mp).. szóval azért álljuk meg egy szóra.

    • Az kemény. Nekem ilyet eddig még nem produkált. Mondjuk messze nem játszottam sokat még vele. Igen elfutni gyakorlatilag, meg mozogni is felesleges benne, mert minden a háttérben a gép által dobott dobókocka szerint megy. Tök véletlenszerűen védi ki a karakter a támadásokat, vagy hajol ki előlük, ha épp szerencséje van a játékosnak. Lehet mondjuk magunktól védekezni, de olyan lassan töltődik fel az új kör, hogy nem használtam egyáltalán. Szóval vannak tényleg gondok a harcrendszerével.Az AC pontokat hogyan nyomod fel pillanatok alatt? Csináltam pár 5-6-os kombót, amik egyből leszívják az AC pontot. Kombók nélkül meg unalmasak a harcok nagyon azzal a pár AC-t nem fogyasztó alaptámadással. Ilyen nagyobb trollokra elnyomtam álltalában kombót mikor féltérdre estek, hogy ne kelljen olyan sokáig harcolnom velük és sajna volt mikor történetben utána jött nagyobb mini boss és AC pontok híján megnehezítették az életem.

 8. Azt se tom, mi ez. XD

 9. Long live the PSP, thx az infót!

 10. Még a kettőt sem adták, de már jön psp-re a következő..alig várom 😀