Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

White Knight Chronicles – három videó

A japánok a mai naptól már otthonukban élvezhetik a Level-5 Playstation 3 exkluzív, online multiplayer opcióval megbolondított JRPG-jét, a White Knight Chronicles-t. Nekünk meg maradt pár új videó a [A http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3172058]1UP[/A] jóvoltából…Vegyes értékelések ide, fanyalgó Famitsu teszterek oda, nekem az alapján, amit láttam belőle, bejön![B]*UPDATE*[/B]Megjöttek a WKC eladási adatok: az első nap, 25-én több mint 100 ezer darabot kapkodtak szét Japánban. Abszolút korrekt szám, főleg annak fényében, hogy év vége van, és gyakorlatilag minden darabot eladtak, még a nagykereskedők is kipucolták készleteiket. A következő hiánypotló szállítmány állítólag már hét végén megérkezik Akihabarába.[B]*UPDATE 2*[/B]Időközben befutottak a heti adatok is: december 22-28 között 212 ezer példányban fogyott a WKC. Teljes a siker, a game a legnagyobb számban értekesített nextgen JRPG-vé lépett elő, megelőzve a The Last Remnantot és a Tales of Vesperia-t.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most belegondolok a TLR-ot és a ToV-t nem volt nehéz lenyomnia 🙂 Hiszen japánba alig van X értékesítve 🙂 1/4 e a PS3 nak asszem .)

 2. A látottak alapján nekem nem nyerte el a tetszésem na de majd elválik

 3. Na erre mit mondanak majd az X-esek :-)Nagyon szép telejsítmény, a Squarsoft meg irigykedhet, az enix-el együtt.

 4. Szép eredmény.Bravó!

 5. “””Teljes a siker””Azt még szerintem nem mondhatjuk.Ez nem egy olyan nagy eladott példányszám, amit sikernek lehetne nevezni. Pláne, hogy az eladási adatok általában csökkenni szoktak és nem nőni. “

  • Szerintem az már jelent valamit, ha ez a legnagyobb példányszámban értékesített JRPG a jelen generációban 🙂

  • Hogyan? Amit már eladtak, az a szám nem csökkenhet.

   • “Úgy értem hogy általában az első héten fogy egy termékből a legtöbb, ezek az egy hét alatt eladott mennyiségek egyre csak csökkennek. Szóval az is lehet, hogy összesen Japánban 300ezer sem fogy el. Szóval az hogy “”Teljes a siker”” kicsit túlzásnak érzem.Az, hogy a Dissidia: Final Fantasy (PSP) – 489ezerrel nyitott azt már lehet sikernek mondani.Amúgy az itt a Japán első nap legtöbb példányban eladott PS3 játékok listája. Éppen ott van a top10-ben.1. Metal Gear Solid 4 476,000 copies2. Devil May Cry 4 212,000 copies3. Ryu Ga Gotoku KENZAN! 178,000 copies4. Shin Sangoku Musou 5 176,000 copies5. Hot Shots Golf 5 176,000 copies6. Pro Evo 2009 175,000 copies7. Gundam Musou 171,000 copies8. Gundam Musou 2 162,000 copies9. Pro Evo 2008 145,000 copies10. White Knight Chronicles 131,000 copies11. Grand Theft Auto IV 122,000 copies”

 6. ez igen….) érdemes lesz várni akarom,mondani beszerezni 🙂

 7. Ahhoz képest, hogy nem kapott olyan jó értékeléseket elég szépen viszik.

 8. Famitsu értékelés ide vagy oda, nekem ez tetszik. Csak jöjjön minél hamarabb (mondjuk egy kis hibajavítással egyetemben) az angol verzió.

 9. lehet csak a tesztelőknek nem jött be,de a játékosoknak igen,ilyen már megesett.

 10. Ez kemény, elég jó nyítás:-)

 11. Akit érdekel:http://ja.justin.tv/esegkItt végig online adásban nyomják a játékot.Vigyázat, mivel játszanak vele, ezért full spoiler veszély!

 12. a hangulat továbbra is bejövős, de így ezekből a videókból még a látványra nem tudok következtetnivagyis inkább nem akarok, mert amit látok az elég egyszerűnek tűnik – remélem nem ilyen

 13. Tuti megveszem, a LR-ot szétszetdte a nyugati szaksajtó! Mégsem tudom letenni!

 14. Hát, a Famitsu-s értékelés óta aggályaim vannak a játékkal kapcsolatban, de azért még mindig várom. 🙂 Level-5 csinálja, csak nem lehet szar. Az MMO rész nem tetszik benne, szerintem minden erejükkel a single részre kellett volna koncentrálni. :S

 15. A The Last Remnanttól vajon jobb lessz ? Japánban épp a napokban jött ki. Na de japánul ki játsszik vele… ? ( Én max. csak Dragon Quest-et ).Az első JRpg amit megveszek Ps3-ra jövőre az EZ lessz a Final Fantasy XIII előtt.A cég előző nagyszabású JRpg-je, a Rogue Galaxy egy nagyon pörgős, gyönyörűszép mese volt, nem engedte, hogy letegyem a kontrollert, remélem ez sem lessz csalódás.

 16. Itt: http://www.gamersyde.com/news_7422_en.htmlvannak még további gameplay videók, ha valakinek nézelődhetnékje van. 🙂

 17. Faja, nagyon bejövős. A pontozásra meg sosem adtam senki szájából, majd én eldöntöm. 😀

 18. A videók, látottak alapján bejövős, de a játékosok értékelésére is kíváncsi leszek.Ennyiből jó, hogy a japcsik letesztelik előttünk! :)EU/USA megjelenés mikor esedékes?Február-március környéke?Gondolom csak nem tökölnek annyit mint a Final Fantasy-val szoktak SquareEnix-ék!

 19. Nehezen tudom elképzelni, hogy csak 7 pontot kapjon. Már a videók, egyebek láttán…

 20. nekem bejön,kell már egy jó rpg

 21. Megnéztem a videokat és nem vagyok elragadtatva ettől a játéktól.

 22. Nagyon jó lesz!Várom már.

 23. Rögvest gyűjtést szervezni, japó verzát berendelni, V. Mikit meg Antarut egy szobába bezárni, s míg a teszt el nem készül őket ki nem engedni. 1000 huf-al beszállok.

 24. Ez tényleg nagyon büntet! Bele rakhatták volna az englisht. Akkor import szóba jöhetne!

 25. Marha jónak tűnik első látásra, körübelüli megjelenést nem tudtok?

 26. Az utolsó videóban mi az a character creation?A főhősöd te alakíthatod ki, vagy mi?

  • A multi részében kell készítened.Nagyon durva ez a karakter csinálás, ebbe aztán tényleg beleapplikálhatod saját magad:). Mikor láttam, hogy be lehet állítani a kari kancsalságát, csúnyán kinevettem!:D

 27. hat nem tudom…en egyelore megvarom mit irnak majd rola a japan jatekosok.mert egyelore meg nem vizonyosodott be, hogy jo.a grafika jo, a karakterek nem neznek ki erdekesen es az alapsztori egyszeru.(ebbol ketto mondjuk a DQ8-ra is igaz volt)

 28. A latott videok alapjan szerintem minden stilus-kedvelonek bejon, bar teny hogy kicsit (tenyleg nem nagyon) riasztoan hathat a Famitsu ertekeles. De atlag 8 pontot adtak ra, ami jo, ha az atlag az 5-os szamtani kozep, akkor ez egy atlagosnal (talan joval) jobb jatek lesz, (szoismetles rulez), igy nincs ok a fanyalgasra. A mervado nalam a V. Miki – Martin kettos velemeny lesz, nem a Famitsu.

  • A szamtani kozep ot, a teszteri 7, 7.5. Az 5 mar csicska.Nemtommijert.

   • “Itt siman dobaljak a 3-4 pontokat, aminek orulok. A “”tuloldalon””? NFS Undercover 7 pont. Vicc… De ott most el is kell adni a jatekokat, plane ugye unnepek elott. (Az utso mondatom pusztan konspiracio, nem biztos hogy igy van.)”

  • Most ha 7 pont, az sem tragédia, maximum nem történelmi jelentőségű game született. Egynek jó lesz.

 29. Level-5 qrva jó kis játékokat rak össze, szerintem ez is ott lesz a toppon(az eddigi videok alapján…

 30. Remélem nem fog sokáig tartani a eng verzió készítése,jöjön minnél hamar, ja és jobb legyen mint a japán ver 🙂

 31. Ha 8 pontot megér, már nem fogunk csalódni. Remélem az amerikai verzióban minden hibát kijavítanak,

 32. Jó lesz ez, főleg, hogy nincs más

 33. Hajnalban néztem egy 9 perces gameplay videót, és nekem is tetszett!