Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

White Knight Chronicles – friss látnivalók a Level-5 JRPG-jéből

Japánban már elérhető a Level-5 Playstation 3 exkluzív JRPG-je, a [B]White Knight Chronicles[/B]. A game igen jó eladási adatokat produkált a szigetországban, és a bejelentés is megvolt már az angol nyelvű változat készültéről. Egy dolog nem nyilvános még: a pontos megjelenési dátum.A Comic-Con után a Sony kiadott pár igen jó minőségű screenshotot, melyeken már angol szöveg olvasható – ezeket sikerült most beszerezni. (Volt alkalmam belenézni a japán változatba: remekül fest mozgásban, szerintem be fog találni sok PSC-s JRPG playernek is.) Korábban már volt pár galériánk és videónk – nézd meg azokat is!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Meglepően kellemes graffal dobták meg a fejlesztők… ígéretesnek tűnik

 2. Elképesztően stílusos a grafikája és gyönyörűen szép!

 3. Én nagyon nem szeretem az RPG-ket. Egyedül amikre nagyon rákattantam és imádtam a DBZ: Chou Saiya Densetsu, és a Chrono Trigger, mindkettő még SNES-en. De ez a WKC valamiért hihetetlenül vonz. Biztos, hogy beszerzem.

 4. Tényleg szép a játék.

 5. Hát ez szép, remélhetőleg a gameplay is jó lesz.

 6. Dark Cloud 3at csinalnanak inkabb. Kedvenc PS2es jatekom :D. Az ilyen FF jatekoktol meg a hideg raz.

 7. Nem értem miért sz_rakodnak rajta ennyi ideig. A saját érdekükben legjobb lenne ha kiadnák még az idén ősszel, de legkésőbb decemberben. 2010 tavaszán jön az FFXIII és a Resonance of Fate, na azok mellett aztán nem lesz könnyű labdába rúgnia.

  • “Na igen addig kellene ellőni amíg nincs terítve a piac, mert jelenleg KEMÉNYEN hiány van RPGből. 2010ben meg várhatóan többlet lesz.A Square-Enix is tojózza rendesen a “”The Last Remnant”” játékot.Bár azt nem tudom mit intézett a MS meddig lesz X360 cím.Az lenne a szopóka x360nak, ha a PS3 verzió azért csúszna ennyit mert áttolják FFXIII motor alá. :D:D:D:D:D:D:D (Szép álom. 🙂 )”

   • Én úgy tudom a last remnant kúrva nagy bukás lett, és ezért nem akarják átportolni ps3-ra. Meg valami technikai zűr is volt a kóddal, gondolom ez már csak hab volt a tortán, hogy elhalasszák.Végre kezdenek beindulni az rpg-k. Ideje lenne már…

    • mondjuk most már itt lenne az ideje ,hogy kiadják last remnant ,végre ps3 .kit érdekel bukás lett x-en , lehet ps-en jobban vinnék ,főleg alig akad rpg ps3 .Minden kép megérni nekik ,de sztm a tec gondok kamu sztm, a háttérbe a ms áll aki nem igazán akarja elengedni a játékot,nehogy legyen ps3-ra.De én sztm attól tart ,hogy ha jobban vinnék ps3 a játékot a square eltávolodna a cégtől.És várható lenne a összes square rpg ami van x-en átdobná ps-re és lehet átgondolnák a FFXIII x-es portját .Japánba a várt játékok listáján fent van a last remnant ps3 portja ,én sztm lesz biztosan ,csak az a kérdés mikor .(jövőre,vagy még ebben az évben)

 8. fasza kis játék lesz ez, szerintem

 9. 2010 és kell nekem.

 10. azért ez több mint 1 évig tartó átrégiósítási folyamat kicsit lelombozó. egyetlen komoly szerencséje, hogy gyakorlatilag pang at rpg kategória.(bő vitet?, nyomom követem? 😀 kész vagyok)

 11. már régóta nyomom követem a játékot ,azóta amikor az elsö e3 videó kijött bele nagyon bejön ,hogyha 2010 fog kijönni addig sztm lehet beszerzem és kipróbálom a jap verzát 🙂

 12. Aranyos játék, és nagyon szép. De még mindig nem döntöttem el, hogy kell-e.

 13. A karakterek nem tetszenek, de még így is megfog annyira, hogy megvegyem. (Bár PC-n jobban szeretném látni…)

 14. Várom ezt is nagyon. Gyühetne mán Japánbúl.A Japánok meg kapnak egy EX-Edition verziót Októberben a játékból, ami az összes letölthető DLC-t tartalmazza majd, mint a Burnout Paradise Ultimate Box.Remélem már mi is ilyen extrákkal megtűzdelt cuccot kapunk… valamikor.

 15. “Level 5? Az nem a “”Dirty Sanchez””? (juj, miket tudok, erről egy csaj okosított ki egyszer)”