Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

White Knight Chronicles 2 – az első képek

Bár – sajnos – még az első rész sem jött ki angol nyelven (elvileg Amerikában még az idén megjelenik, Európában viszont csak 2010-ben), a Level 5 már vadul hegeszti a White Knight Chronicles második részét, mely jelenleg [B]White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness[/B] címen fut. A Tokyo Game Show-n leleplezett game több újítást is hoz majd az első részhez képest (pl. egy nőnemű lovagot, ő látható is a galériában, valamint hat tagú partit), de az alapok ugyanazok maradnak – olyannyira, hogy a történet is közvetlen folytatás lesz.A platform természetesen Playstation 3, japán debüt 2010-ben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Egyik-másik kép nagyon látványos de én meg a JRPG, ez nekem “”túl japán””.”

 2. csipázom az rpgket 🙂

 3. király hogy nem kaptuk meg még az elsőt sem…..

 4. Még az elsőt sem próbáltam,majd ha azzal játszottam és tetszik,akkor ki fogom próbálni!Feltéve ha elér ide!

 5. fujfuj rpg.

 6. Majd az első rész után meglátjuk…

 7. sajnos itt még az 1. sincs :[

 8. Időpont van, hogy mikor jön ide?

 9. kiadhatnák végre nálunk az első részét ….Addig is nyálcsorgatás 🙁

 10. A Level 5 új reménység a J-Rpg fronton, a Rogue Galaxy-t végigjátsszottam PS2-n és eléggé meg voltam vele elégedve, szóval abból kiindulva a White Knight Chronicles-ben is reménykedek. Most már érezhetően be fog indulni a PS3-as J-Rpg piac.YRoweru::-(( Állítólag lefújták. Nem lesz. A Square-Enix azért nem hanyagolja a PS3-at, 100% lesz Star Ocean The Last Hope International és Final Fantasy XIII de mindkettő csak jövőre.Off:Őszintén : a Square – Enix nagyon elpártolt a Sony-tól. Valami történhetett, pedig PS2 -re is ontották a jobbnál-jobb címeket.Nem tudom, hogy mi történt.On:

  • Lefújta a square a last Remnat ps3- változatát. X-en hatalmas bukás lett. Az unreal engine ps3-ra való kódolásával is komoly gubancuk volt…. Szerintem már rég a kukában van az a projekt.

  • Rogue Galaxy szerintem egy jó rpg volt ,nekem egy kicsit a dc/gc skies of arcadia copy-nak tűnt ,de attól függetlenül nagyon élvezetes vele játszani ,aki szereti a pörgős rpg annak tökéletes választás.Square : ontaná a ps3 a játékot ,de nincs mint . Ha megfigyeled az összes eddig 360 kiadót rpg-jük bukás volt ,így sztm a square is meggondolja ,hogy mit ad ki ,ha nem akar újabb pénzt bukni.De még ott a last remnant amit még kiadnak és a többi a 360 rpg amiket sztm idővel még kifognak adni ,ha nem akkor sem baj .A sony nem hanyagolta készül rá gőz erővel a FFXIII,verus,agito és ki tudja mi , így nincs elhanyagolásól szól ,csak nincs mit kiadni vagy még nincsenek készen a játékokkal ennyi .Egyben azoknak a játékoknak a fele triace játékok,amiknek a minőségét inkább nem írom le ,mert elég szégyen attól a stúdiótól ..

   • Szerintem Count a Square-Enix PS-exkluzÍv cÍmek – nagyjából – nullára redukálódására gondolt. És igaza is van.

  • Kár érte, pedig sokkal szimpatikusabb mint ez.

 11. Egy jo Sci-Fi rpg-t de elviselnek mar.Kardmenteset,varazslatmenteset,csillamporos mindensegmenteset,sexualishovatartozasatszegyenlosentitkolofohos menteset.De legalabb igy nezen ki:)

 12. “Erről a gyerekről eszembe jutott a Képtelen Képregény egyik jelenete:””Jön ez a paraszt suttyó Luke Skywalker a szöszi hajával és a kék szemével, és hozza a barátait akik természetesen mind fehérek, és lenyúlják szegény tüdőbeteg Darth Vader tuti kéglijét a Halálcsillagot.”” :D”

 13. ez is ilyen körökre osztott válaszd ki a támadást, mint a Final Fantasy? mert tetszik kinézetre, de ha olyan mint a Final Fantasy akkor nem kell .

 14. igazi mesevilág. nagyon tetszik

 15. A karakterek annyira nulla egyediséggel rendelkeznek, hogy nagyon.Ez a parasztgyerek Bendegúz főszereplő. Ennél nullább karaktert már kétlem, hogy lehetne alkotni.Az első részét viszont biztos beszerzem, mert érdekel a cucc.Vicces, nálunk még meg se jelent, de már javában készül a 2. rész. :S

 16. A Chrono Trigger óta lehet ez lesz az első rpg amivel játszani fogok, mármint az első részével persze, nekünk még az is új. Nem szeretem a műfajt, de efelé nagyon kacsingatok.

 17. JRPG rajongóként az az érdekes, hogy egy csöppet sem indít be.

 18. Nagyon szép, hangulatos képek!! A játék történetéről lehet tudni valamit?

 19. Ha megjön az amcsi verzio, tuti megveszem.

 20. Azt nem tudja valaki, hogy a Last Remnant PS3-as változatával mi van?

  • Még nem jelentették be hivatalosan a Last Remnant Ps3 verzió cancel-t, de nincs sok remény. Utoljára jún.24-én nyilatkoztak róla, akkor sem túl biztatóan (Square Enix CEO Yoichi Wada has cast further doubts that it will ever see the light of day.).

 21. A generáció Dark Cloud-ja. Minden bizonnyal imádni fogom. (L) Level 5 (L).

 22. Jöhetne minél hamarabb, egy kis final fantasy pótlásnak jó lenne ….

 23. De jó hogy még az első részével se játszottam, pedig jónak tűnik.