Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Webbernek mostantól Vettel-t kell segítenie

Minden (F-)egyes év úgy indul, hogy a csapatok megfogadják, mi több megígérik a pilótáiknak, a sajtónak, náluk bizony nincs 1-es vagy 2-es számú versenyző, csak a csapat számít, és mindenki egyenlő feltételek mellett, egyenlő bánásmódban fog versenyezni. Ez persze valahol csak elcsépelt frázis, valahol igaz is. Vannak olyan csapatok akik viszont de facto be is tartják, azonban csak egy bizonyos pontig.Ez a pont a Red Bull Racingnél úgy tűnik most érkezett el, mivel az ausztrál Mark Webbernek már Szingapúrban elszállt még a matematikai esélye is a VB címre. Eközben csapattársa, Sebastian Vettel megnyerte a következő, azaz az elmúlt hétvégi suzukai futamot Japánban, ezzel életben tartva saját esélyeit a hőn áhított bajnoki címre, igaz valódi, reális esélye elég kevés maradt, hiszen 16 pontot kellene ledolgoznia mindössze két futam alatt. Igen, mindannyian emlékszünk még 2007-re mikor ez Kimi Raikkönen-nek sikerült (sőt, neki 17-et kellett), de nagyon nagy szerencsére (mi több csodára) lesz szüksége Seb-nek hogy a történelem megismételje önmagát, mindenesetre Vettel meg akarja tenni amit csak meg lehet.A csoda mellett persze a csapatnak is bele kell adnia apait-anyait, hiszen ha a versenyzőjük ennyire elszánt és ennyire hisz benne, akkor nekik is kutya kötelességük minden eszközzel segíteni őt. Pont emiatt szükség lesz a csapattárs hathatós közreműködésére is, de ez ebben a helyzetben teljesen természetes. A csapatfőnök Christian Horner már meg is kérte pilótáját, ahogyan az olvasható a [I]Sport Bild[/I]-nek adott nyilatkozatában:”Mark Webber vízhordóként fog rajthoz állni az utolsó két futamon, hogy segítse Sebastian Vettel-t. Mark csapatjátékos, és megérti ezt. Mostantól támogatnia kell Sebastiant.”Természetesen Webber is elfogadta ezt, bár a nemtetszése valahogy átsüt nyilatkozatának sorai között:”Ha a csapat ezt várja el tőlem, akkor Sebastian érdekei szerint fogok vezetni.”Reméljük nem úgy mint Japánban, és akkor sikerülhet pontokat menteni a Brawn-tól, hiszen nemcsak a Red Bull és Vettel, de a sport és a rajongók érdeke is hogy az utolsó futamon dőljön el a világbajnoki cím sorsa. Izgalmas végkifejlet elé nézünk, annyi szent.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Webberke ajánlom hogy segíts neki:)Ha elcseszed tuti szállsz a csapattól:)

  2. Nincs ebben semmi különös, ez a legkézenfekvőbb megoldás. Én azon szoktam kiakadni, hogy a sok szemellenzős ember ezen kiakad. Csak így van esélyük.

  3. Minden Red Bullos hír olyan vicces. Valahogy mindegyikről az jön le, hogy még mindig elég amatőr a csapat.

  4. “””Ha a csapat ezt várja el tölem,akkor Sebastian érdekei szerint fogok vezetni.””Sugárzik a mondatból a keserüség, a nem tetszés Webber részéröl.De szerintem természetes dolog,hogy ezt kéri töle a csapat,az ös vb-esélyei már elszálltak…”

  5. Webber csak ne fanyalogjon. Ez a világ legtermészetesebb dolga, ha már neki nincs, de csapattársának még van esélye, akkor segítse őt. Raboljon pontokat az ellenfelektől. Ha pl. a japan versenyen úgy megy mint Vettel, akkor Button nem szerzett volna pontot…