Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Webber szerint Jenson érdemelné meg a bajnoki címet

Webbernek minden esélye elszált már, hogy világbajnok legyen, azonban csapattársának ha hajszálnyi is de van még. Ilyenkor azt hiszem mindenki számára a világ legtermészetesebb és magától értetőbb dolga, hogy segítse a másikat. Nem csapat utasításra gondolok, mielőtt bárki leharapná a fejem, hanem arra, hogy azzal segítse a másikat, hogy a konkurensek előtt végez, pontot rabolva el azoktól.Pár napja a Red Bull be is jelentette, hogy a csapat célja az, hogy Vettelt támogasság célja elérésében, mikor is Webber már akkor is fanyalogva nyilatkozta, hogy ha a csapat ezt kéri tőle, ezt fogja tenni.Most azonban Webber még messzebre ment és a következőt nyilatkozta: [I]”Jenson Button érdemli meg a legjobban a bajnoki címet. Ő nyerte a legtöbb versenyt, és számos előzést mutatott be, így méltó bajnok lenne. A nehéz helyzetekben is feltalálta magát, míg mások nem. Valóban Jenson a legjobb a versenyző a mezőnyben? Ez már más kérdés. Megérdemelten nyerné a bajnoki címet? Igen. 1996-ban Damon Hill volt a legjobb? Az autónak mindig fontos szerepe van a sikerben.”[/I] – mondta.Arra a kérdésre, hogy lesz-e csapatutasítás azt felelte, hogy az ő szerelői is jó szereplést akarnak elérni és erre is fog törekedni.Kövezzetek meg, de szerintem ennek se füle, se farka. Mindenre jó csak arra nem, hogy a két pilóta között jó kapcsolat és hangulat legyen. Én egy kis irigységet és sértettséget érzek az egész mögül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Hajrá Vettel !!! 🙂

  2. Maradjunk annyiban, hogy a csodagyereknek kikiáltott Vettel kb kettő egészségeset nem előzött verseny közben ebben az idényben.Hajrá Jenson!

  3. Engem az érdekel hogy webber vajon indulni fog-e ilyen hozzáállással braziliában:)Hogy jövőre nem redbullozik az tuti ezzel elásta magát.(minden épeszű ember szemében)

  4. Nem szerepel nalam a szimpatikus versenyzok kozott. Egy ilyen nyilatkozat egyreszt keseruseget es irigyseget tukroz, masreszt politikai ongyilkossag. Szerencsetlen Webber, nem lehet egy kellemes ember…

  5. Ilyen az, amikor valaki maga alatt vágja a fát :Denyje enyje Webber bácsi…

  6. Dögöljön meg a szomszéd tehene is… :-/Persze, az érdemli meg a VB címet, akinek a legtöbb pontja van a végén. Webberről meg elég annyi, hogy volt jónéhány unfair megmozdulása a pályán, inkább hallgasson.

  7. Webber-nek is lejárt a lemez, örülhet annak az egy csóró győzelemnek… lassan szedheti a sátort…

  8. Igaza van.

  9. Ez mekkora g*ci :S