Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Webber féltékeny Vettelre

Sebastian Vettel élete második győzelmét aratta a 2009-es Kínai Nagydíjon. Annak ellenére, hogy a fiatal német csak 21 esztendős, már most látszik, hogy egy kimagasló tehetség. Ezt csapattársa, Mark Webber is érzi, ugyanis a sanghaji versenyt követően egy-két pletyka szivárgott ki a Red Bull berkeiből, miszerint a két pilóta között kisebb feszültség bontakozott ki. Természetesen az ausztrál indította az egészet, ami érthető is, hiszen Webber már nem a legfiatalabb versenyző. 32 éves, és a hosszú pályafutása során még egyszer sem sikerült győzedelmeskednie, szemben csapattársával, aki már a második diadalát aratta. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elmondta, hogy Mark Webber egy kicsit nehezen viseli, hogy a nála 11 évvel fiatalabb csapattársa rendszeresen megveri őt az időmérő edzéseken és a versenyeken. A szakember azt is hozzátette, hogy kezdetben Webber ki sem akarta próbálni Vettel beállításait miszerint, azok túl agresszívak és nem passzolnak az ő stílusához. Ám amikor rávette magát az ausztrál, hogy mégis kipróbálja, rájött, hogy azokkal egyszerűen gyorsabb a pályán. A Red Bull Racing tulajdonosa, Dietrich Mateschitz tett egy nagyon szimpatikus nyilatkozatot, miszerint Mark és Vettel a lehető legjobb páros. „Két olyan versenyzőt akartunk, akik a határon autóznak, és hajtják egymást. Ezt megkaptuk.” – mondja Mateschitz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ilyen ellentétek mindig vannak

 2. nekem webber szimpatikusabb… Vettel viszont jobb versenyző és mint tudjuk itt ez számít:) Hajrá Red bull =)

 3. “””Webber féltékeny Vettelre””öhm… megértem xD én is az vagyok.”

 4. Pedig Webber se piskóta. Vettel előbb-utóbb világbajnok lesz.

 5. Nem szeretem az ilyen bulvár témájú híreket. (ez nem neked szól zs0lti1)

 6. Hát lehet is, Vettel egy őstehetség…

 7. Persze,hogy féltékeny.Webbernek eddig olyan csapattársai voltak,akiknél ő volt fényévekkel gyorsabb általában.Most pedig jön egy kölök,és a porba alázza az egoizmusát:) Egyébként engem a helyzet nagyon emlékeztet a BMW-nél tavaly fennállt helyzetre,mikor Heidfeld viselte nehezen,mikor Kubica elverte őt zsinórban.

 8. Féltékeny.. Baszhatja. Vettel lealázza most már majd. 🙂 Coulthard – Barrichello effektus…

  • Egyet értek…csak sajnos valami jobb gépet kéne alá tenni és akkor verhetetlen lenne…nagyon tud a srác, nagyon ott van…

 9. “Ez nálam kicsit ilyen bulvár cikk. Amúgy is ami a címben tény, a cikken belül már pletyka: “”Webber féltékeny Vettelre”” – “”A sanghaji versenyt követően egy-két pletyka szivárgott ki a Red Bull berkeiből, miszerint a két pilóta között kisebb feszültség bontakozott ki.”””

  • És ez most megbántottalak? :DD

  • “A hír címe a tényt közli. A hír eleje még arról szól, hogy a Kínai Futam után egy-két “”pletyka”” látott napvilágot. Majd jön Helmut Marko hivatalos válasza a “”pletykára””, melyben egyértelmű tényként közli azt, ami hír elején még csak “”pletyka”” volt. Így már a hír címe nem félrevezető és bulvárszagú. 😀 Én legalább is így gondolom…”

   • “De meg ha errol nem is szuletett volna cikk, akkor is sejtheto lenne hogy ha valakit a csapattarsa elkalapal a teli teszteken, majd az eddigi osszes idomeron es futamon, plane ha 11 evvel fiatalabb, es uj a csapatnal, akkor az illeto “”valoszinuleg”” feltekeny.:)”

    • Én is féltékeny lennék. :DMost képzeld el ezt az érzést: 32 éves vagy, 7 éve vagy a Formula 1-ben. Eddig nem sikerült győznöd. Jön egy 21 éves gyerek, akik tavaly a létező legnehezebb időjárási körülmények mellett, az egyik leggyengébb autóval már egyszer győzedelmeskedett, nem szerencsével, hanem izomból… Naszóval megjön ez a 21 éves srác és rendre elver téged, ráadásul azzal a csapattal, amellyel már évek óta versenyzel neki már a harmadik futamon sikerül futamot nyernie. Sőt rájössz, hogy az ő beállításai jobbak, mint amiket te használsz, ugyanis miután kipróbáltad, rá kellett döbbenned arra, hogy azokkal még te is gyorsabb vagy.Én féltékeny lennék, de szerintem ez egy teljesen normális emberi reakció. Mindenki így érezne. Talán Kimi lenne az egyetlen kivétel. 🙂

     • +még hozzátenném a storyhoz, h Webber nem egy tehetségtelen pilóta… nna így a kemény ez a Vettel gyerek….

 10. Ez a kep itt a cikkben ismeros nekem..:)