Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Watch Dogs – nézd meg a saját szemeddel

Igen komoly fikát kapott mostanában a Ubisoft PS3-ra és PS4-re is rövidesen megjelenő kémes sandbox játéka, a [B]Watch Dogs[/B], mióta kiderült, hogy PS4-en a szoftver nem 1080p-ben fut 60fps-sel, hanem 900p-ben 30-cal.Jonathan Morin rendező most a Twitteren kéri a játékosokat: előbb nézzék meg saját szemükkel, mit tud a game és hogy néz ki, és ha tényleg elégedetlenek, csak utána utálkozzanak – ne a game megjelenése előtt, kipróbálása nélkül.Legyen így!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. MEgveszem, és ha ez is 15 éveseknek való, mint a mostani ACk akkor eladom pár ezer buktával…

 2. Már rég csak kövült arccal bámulom a játék körüli hisztériákat, eszem ágában sem volt előrendelni (hisz Ubi game). Én a megjelenés utáni visszajelzésekre leszek kiváncsi, nálam csak ott kap esélyt a beszerzése, ha már bizonyított.

 3. Annyi rinya meg kavarás megy a játék körül, hogy már frankón kezd idegesítő lenni… úgyhogy megértem a köpködőket, ezt az Ubisoft saját magának köszönheti.

 4. Amit ez a szerencsetlen jatek kapott az utobbi egy evben, azt nem teszi zsebre az Ubi! Sajnalom, pedig jo lehet!

 5. Cseréltem Wolfeinsteinre!

 6. annak

 7. ez mi a szarrol beszél?? Persze vegyük meg probáljuk ki stb stb.. ésss majd ö visszafizeti anak aki teljesen elégedetlen.. HAHA ki ez a faszfej?! :DD dobjanak demot azt ki lehet proszálni

 8. “Az a baj, ha demot adnak ki abba meg mindig belebiggyesztik, hogy nem a végleges képet mutatja. Akkor most higyjek neki, vagy ne.Mondjuk szerintem korrekt lenne a PLUS mellé, le lehetne tölteni a játékokat “”Próbálásra””, Mint ahogy PS3on is van pár, hogy az első 30 percet …1 órát játszhatod, meglátod milyen és ha tetszik megveheted. Akkor demot se kell gyártani, csak a teljes játékot korlátozni és tényleg a végleges képet látnád.”

  • De akkor sok gémer szembesülne vele vásárlás előtt, hogy nekik talán nem ér meg teljes árat ez a játék. 😀

  • Full Game Trial a neve, és úgy emlékszem volt róla szó hogy ez alap lesz PS4en. De aztán jól elfelejtették 🙂

   • úgy-úgy , azt ígérték , hogy az összes játékból lest demo … aztán van fent vagy 5 … lol

   • “Hát persze, ezt ugatom már napok óta, hogy kajakra megígérték minden játék egy órás kipróbálását azt’ sehol semmi! Engem halál hidegen hagyott volna a felbontás, ha nem HAZUDJÁK a képembe az ellenkezőjét mint ami lett. Ubi nagyon megérdemli a fikát, remélem kapják az ivet az egész világtól! De hát úgyse fog változni semmi, lesz egy zajos sikere a wd-nek, eladnak több millát, tanyázik majd a listák élén. A szaksajtó elkönyveli mint egy “”modern Assassin’s Creed-et, ami ilyen-olyan jó””, mi meg majd nézünk hogy mi a tökömért vajon.”

 9. “Akkor adjon demot. :)20ezer forintért nem próbálkozok. :)Vegyem meg a játékot és utána rájövök tényleg sz@r… “”Na most már fikázhatsz, a pénzed már a zsebünkben, szóval nem nagyon izgat!”” :)”

 10. Ámen!

 11. Teljesen egyetértek vele, (attól függetlenül, hogy nem szimpi az ember), mert nem attól a 900p-től lesz sz*r a játék ha az lesz, és ezt csak saját kezűleg tapasztalhatja meg az ember.. addig felesleges temetni a cuccot.

 12. Adjon egyet ingyen és na jó, megnézem 🙂

 13. Nem találom ennek a nyomorultnak az oldalát, vki esetleg egy linket tud dobni?

 14. Pedig a nagy multiplatform játékokkal ez lesz ! Megy a butítás, mert nem értenek a konzolhoz. Bezzeg PC-n !Majd a COD Advenced Warfare és a GTA V-nél lesz jó kis felbontás cirkusz ! 😀

  • PC-n minden játék szebb és jobban fut amit kiadnak rá és ezen felül optimalizálják is. :)Kicsit túlzóan, játsszák a PC-sek full hd-ban az Alien Colonial Marines játékot, én megelégszek 720p-ben a GTA 5-tel.

 15. Dedsec mindenképp jön, de remélem belefulladnak a projectbe, talán észbe kapnak majd… talán

  • Nekem is az jön, csak más szájízzel várom mint eddig.Rafinált szemetek, olyan időpontra rakták, h messze van másik játék megjelenés, tehát, ha ki van éhezve az ember akkor muszáj lesz neki megvenni.Okt környékére nem hinném, h bemerték volna rakni, kutyának nem kellett volna.Előbb jönne a Diablo3 LoU, akkor ezt meg nem venném ilyen húzás után.

   • Tudják, hogy kell a hanyag munkát eladni az tutko, mert hogy az lesz az is tutko.Az év végi felhozatal mellett nálam sem lenne esélye

    • Ha jól értem, meg vagy győződve, hogy hanyag munka lett a játék, reméled is, hogy megbukik, de azért megveszed a legdrágább gyűjtői verziót, jelentős összeggel támogatva a projektet. Hát igen, valamit tényleg tud a Ubisoft. 🙂

     • Így vanMilliónyi hiba ellenére is szoktam 1 játékkal játszani A sikerét viszont nem kell kívánnom, főleg a parasztvakítások és hazugságok miatt Előrendeltem azt a verzát, amit legérdemesebbnek találtam, itt ez volt, az Infamousnál a sapósMagáért a játékért, nem a kiadóért…Még, ha jó is a játék, amire én és mások az előrendelést választottuk, az utóbbi idők dolgai után a pofára esést kívánom az Ubinak

 16. már kezdtem megbékélni erre nyom egy ilyen nyalis szöveget, beszarás ez a csávó…….

 17. ez a patkány ne hazudozzon, és kezdje csinálni 1080p pachet.

 18. Akkor adjanak ki belőle demo-t vagy aki utálkozik az is vegye meg 18-ért, h hivatalosan is köpködhesse?