Watch Dogs: Legion – októberben vár az ellenállás

Rövidfilm, játékmenet előzetes, képek és infók.

A Ubisoft Forward műsorát a Watch Dogs: Legionnal nyitotta – kikerült egy filmszerű előzetesnek szolgáló rövidfilm és egy új játékmenet bemutató, és azt is megtudtuk, hogy október végétől kapható a hackelős széria legújabb fejezete.

A rövidfilmet Alberto Mielgo rendezte, aki a Love, Death & Robots – kedvcsináló ITT The Witness című fejezetében és a Pókember – Irány a Pókverzumban is benne volt. Az alkotás Martin Niemöller híres “vallomását” aktualizálva mutatja be, hogy milyen is most London.

A játékmenet kihangsúlyozza a kaland sajátos elemét, miszerint bárkit be lehet toborozni az ellenálásba, és ezáltal irányítani. A különféle figurák mind sajátos szakértelemmel rendelkeznek, így más és más szituációkban másképp járhatnak el: az utcai művésztől a focihuligánon át a politikuson keresztül a kémekig még idős nénik bőrébe is bújhatnak a játékosok, gazdagítva 40 főig terjedő csoportjukat.

A trailer végén kiderült, hogy október 29-én érkezik PlayStation 4-re. Később PlayStation 5-re is kapható lesz, amely verziót ingyen szerezheted be, ha PS4-re megvetted. Az előzetesek és bemutatók után friss képeket is találsz.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Én szeretem néha az ilyesféle agyatlan mókázást egy egy szabadabb open world játékban.
    Erre tökéletes lesz a Legion.

  2. Nem a legjobb prezentáció, ramaty arcok, de a játékmenet tetszik!

  3. Annyira érdektelen, hogy az már fáj!