Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Watch Dogs: Legion – március elején érkezik az online mód

Közös hackertúrák.

A Ubisoft bejelentette, hogy március elejétől lehet online nyomni a Watch Dogs: Legiont. Az eredetileg decemberre tervezett módról, valamint a programhoz kapcsolódó éves tervről a következő részleteket árulta még el a kapcsolódó sajtóközlemény:

“A Watch Dogs: Legion online módja az alábbi lehetőségeket tartogatja a játékosoknak a 2021. március 9-i ingyenes frissítés részeként:

  • Szabadon bejárható, nyílt világú kooperatív mód, ahol a játékosok barátaikkal közösen, akár négyen fedezhetik fel Londont, élvezhetik a város eseményeit, valamint teljesíthetnek kihívásokat és melléktevékenységeket.
  • Új kooperatív küldetések 2-4 játékos számára az új kooperatív játékmechanikákkal, amivel a játékosoknak lehetősége van összeállítani a tökéletes csapatot, és megküzdeni a Londont fenyegető erőkkel a város ikonikus helyszínein át.
  • A „Leader of the Pack” az első négy fős kooperatív Tactical Op, aminek teljesítéséhez csapatmunkára és hatékonyságra lesz szükséged. Ez öt összekapcsolódó narratív küldetésből áll, melyek endgame tartalmak és a kihívásra szomjazó játékosoknak készültek. A sikerhez a játékosoknak megfontoltan kell terveznie és hatékonyan kommunikálni társaikkal, valamint felfejlesztett eszközökre és erős karakterekre is szükségük lesz.
  • Az első Player-vs-Player (PvP) mód a Spiderbot Arena, ahol négy játékos felfegyverzett pókrobotokat irányítva csaphat össze intenzív meccseken.

Az online tevékenységek teljesítéséért a játékosok XP-t szerezhetnek, amivel nem csak rangjukat növelhetik, de különböző jutalmakat is megnyithatnak, köztük számos kozmetikai tárgyat és influencer pontot, hogy új ügynököket toborozzanak és fejlesszék DedSec kütyüiket.

A Season Pass tulajdonosok 2021. március 9-től két egyedi egyszemélyes küldetéshez is hozzáférést nyernek:

Guardian Protocol:

  • A DedSec egy olyan algoritmus nyomába ered, ami lehetővé teszi, hogy az MI felülírja az emberi döntéseket. Ha nem találják meg, automata kivégzőkké változtatja a felfegyverzett drónokat.

Not in Our Name:

  • Egy titkos szervezet visszaél a DedSec nevével. Ami még rosszabb, a nevükben információkat is lopnak, hogy megbízójuk, egy kegyetlen bulvárlaptulajdonos megzsarolja vele áldozatait.

 Emellett a Watch Dogs: Legion robusztus megjelenést követő 2021-es tervei részeként további minden játékos számára elérhető ingyenes frissítések várhatók, köztük az Invasion PvP mód, vadonatúj kooperatív küldetések és ingyenes karakterek. A Season Pass tulajok továbbá később hozzáférést nyerhetnek extra DedSec küldetésekhez, a Watch Dogs: Legion – Bloodline sztorikiegészítőhöz, új játszható karakterekhez, mint a transzhumán kísérleteken átesett, agykontroll képességekkel bíró Mina, az Asszaszin Rend tagja Darcy, valamint Aiden Pearce és Wrench a Watch Dogs-sorozatból. A Season Pass a Watch Dogs: Legion Gold Edition, Ultimate Edition és Collector’s Edition kiadásainak részeként elérhető.”

A játék már kapható PlayStation 4-re és PlayStation 5-re – tesztünket ITT találjátok -, az online mód pedig március 9-étől érhető el.

Hozzászólás