Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Watch Dogs – Aisha Tyler in-game trailer

A sok nextgen (pl. PS4) bemutató után a Ubisoft most bevillantja a [B]Watch Dogs[/B] című GTA-klón jelen generációs gépekhez kapcsolódó (pl. PS3) trailerét – legalábbis azt mondják az alább csekkolható in-game videóról, hogy ez a current gen minőség.A szoftver november 22-én debütál hazánkban.[YOUTUBE]IYB8_wQcToc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nagyon durva egy játék lessz szerintem…de ez is csak egy olyan játék lessz amivel ha sokat játszik az ember megunja.

 2. Fuhaa, azért most mintha egy fél generációval ezelőtti képsorokat néznék.Észrevettétek, hogy mintha néhány játékot direkt butítanának egy-egy generáció vége felé, hogy a következő még szebbnek hasson?

 3. Ebből a videóból semmi nem derült ki! Remélem nem lesz olyan középszerű mint az ubi mostani összes játéka!

 4. Tök jó olvasgatni,hogy senki sem grafikabuzi ,de PS4re veszi meg mert szebb! 😀

 5. Mennyivel is lesz drágább a ps4 verzió? 2-3 ezer forinttal ennyit egy butított verzió nem ér meg. Ugyan ez a helyzet a ratyifield 4-nél 13 ezerét vedd meg a 24 fős multi verziót, ahol a háborús élmény zéró lesz. 1-2 év múlva megveszem a ps4 gépet, akkor meg már olcsóbb is lesz a játék és teljes pompájában fogok vele játszani.

 6. A GTA5 höz én se hasonlítgatnám, ez csak egy közepes ubisoft…

 7. Ja nálam is PS4 es fog futni!

 8. Mielőtt megkapnám a hideget, előre mondom grabbeltem a videót és kitoltam a (FHD) TV-re.Nem egy szépség…

 9. Hát nem egy GTA V, de legalább jön.

 10. jó lesz majd ps4-re!!

 11. miért üti el a csajt egy kukás autó?

 12. Nem kiemelkedő, de azért korrekt. Még nem tudom, melyik generációra kellene megvenni, mivel még a PS4-ről sem döntöttem.

 13. Hát nem tudom nem vagyok egy grafika buzi de ez egy picit rondácska módjuk nem ez a lényeg .

 14. PS3-ra GTA V , ez a Watch Dogs meg jöhet PS4-re . :] A vidijót meg inkább letöltöm , majd utána nyilvánítok véleményt .

  • Szerintem a GTA V sem lesz ennél szebb ps3-on.De ne legyen igazam. Legyen olyan brutál, ahogy a marketing-hype képkockák mutatták.

 15. Ocsmány.

 16. Majd ha olcsón lesz talán, inkább a GTA V kell.

 17. Velem valami probléma lehet, mert totál tűrhetőnek tartom. Ha nem lesz PS4-em, lehet be is szerzem PS3-ra. Csak attól félek, hogy a sztorin kívül nem lehet majd szinte semmit se csinálni, ezért is biztosabb vétel a GTAV.

 18. Nem egy GTA V. 😛

 19. Engem sajna sehogy sem fogott meg ez a gém!

 20. “Leírtam az előbb, hogy miért írtam a ps2-es grafikát. De a grafikával annyi a baj, hogy tényleg ps4 re lett ez kitalálva. Hát gondolom “”jól”” teljesít, minden esetre nem én vagyok az egyedüli akinél ez nem üti meg a szintet.Ezért érzem fölösnek én is azt, hogy kiadják, mint ps3 verzió.”

 21. Ps4-en szerzem be mert valóban sokkal, sokkal jobban néz ki ennél, de hogy ez ps2-es szintű grafika? Ne bohóckodjatok! u.i.: Azért elég ostobának kell lenni, hogy ezt valaki ps2 szintű cuccnak nézze. Ha valaki meg mégis, akkor pusztán azért teszi, hogy idegesítse a többieket, mert nyilvánvaló tény, hogy ps2-őn nem láttunk ilyen grafikát.

 22. Inkább ps4-en mint ps3-an XD

 23. Engem ez a játék valahogy nem tud megmozgatni. Ugyanakkor érezhetően PS4-re lett ez megálmodva és onnan lebutítva kurrens genre. Valahogy az egész összkép nem az igazi jelen ezzel a motorral. Elég sivárnak érzem a várost, a mozgásanimációk pedig vérgagyik.

 24. Én akárhogy nézem, nagyon csúnya. Ez csak valami tréfa lehet. Összehasonlításhoz: http://www.youtube.com/watch?v=PxCCujDyVpg&list=PLvzLejDwZn7lVf2Vzzu5o8X5EEjDZW_jD

  • Te sem lehetsz egy IQfighter. PS4>PS3 hol itt a tréfa?

  • Természetes, hogy PS3-mon nem úgy néz ki mint a PS4-en. Mégis nagyon sokat kihoztak a játékból a kisebbik platformra. Továbbá örvendetes, hogy a Sony nem szarja le a régebbi konzolját és hozza ki a jobbnál jobb gameket, még mindig! Remélem ez így is marad, még ha én már csak ps4-et veszek akkor is, mert másnak még nagyon jól eshet.

 25. nincs ezzel semmi gond

 26. FullHD-n nem rossz, de szerintem kibírom PS4-ig.

 27. mondjuk ha nem 360p-ben néznétek a youtube-on nem lenne PS2es grafika :DD

 28. ez borzalmas, ps4-et mindenkinek 😀

 29. Én is maradok a PS4-es verziónál…majd egyszer. 🙂

 30. Nekem ez nagyon nem tetszik! Maradok a PS4-es verzánál. Kopár, sivár a város, a gömbölyű szögletes, fények sötétek, mozgás gyatra.

 31. Most nem azért srácok, de ez szörnyen néz ki…Szerintem inkább ne hozzák ki ps3-ra, mert ez kb ps2 grafika. 😀

  • PS2? Ez most komoly volt?

   • Igen komoly volt… szörnyű ahogy kinéz… De ha neked megfelel ez a szintű grafika, hát én nem tartalak vissza a vásárlástól.

    • http://guide2games.org/wp-content/uploads/2008/01/gta-sa-2.jpgEZ a PS2 grafika barátom. Attól ez nagyon de nagyon messze van. Vagy netán te ebből az 55 mp-ből leszűrtél mindent? Hogyan kéne kinézzen a játék? Taníts kérlek!

     • Nyilván csak azért mondtam, hogy érzékeltessem mennyire sz*r ahogy kinéz…Az a szomorú, hogy nincs messze a grafikája. A videóból le lehet szűrni szerintem elég sok mindent, hogy hogy néz ki a környezet, animációk, ahogy előttem el is hangzott.Nekem a minőség ps3-mon a GOW3, BF3 grafikánál kezdődik, nem ennél.Amúgy mellőzheted ezt a flegmázást, vedd meg a játékot és kész.

     • BF3 lol !?!?! XD Legalább írtál volna olyan PS3 címet amire ez tényleg igaz.:(U1-2-3,KZ2-3,TLoU stb. GoW3 oké) Nincs messze a grafikája? Most már tuti, hogy troll vagy. :)u.i.:Egyébiránt PS4-en szerzem be ezt is. Csak én nem húzom le élből a PS3 stuffot.

     • Mér lennék troll? De mind1 is…Amúgy nem húzom le élből, mert elismerem ha valami jó…Írtam ps3 címet is, és még tudtam volna sorolni én is, ha szerettem volna… a BF3-mal viszont nem tudom mi a problémád.Viszont fölöslegesnek érzem tovább beszélni a témáról, valakinek jó lesz, valakinek nem, ennyi.

  • Mega… Nincs veled semmi bajom, de most akkora hülyeséget mondtál, hogy majd lefordultam a székröl. Mi a baj a grafikával? Még is hogy nézzen ki egy kövi generációs sandbox játék 40-50 mozgó NPC-vel, és egy ilyen komplikált játékmehanizmussal, egy jelen generációs konzolon? Ehez mérten a motor apszolút jól teljesít, és egyáltalán nem csúnya. Ha csúnya sandbox játékot akarsz látni, akkor ajánlom figyelmedbe a Sleeping Dogot, (ami amúgy egy remek játék) csak konzolon néha tényleg úgy néz ki, mint egy PS2-es HD port… PC-n a graffal viszont nincs semmi gond…

 32. Teljesen jó ez, azt hiszem még várat magára fél, egy évet a ps4 beruházás. Elég erős felhozatal lesz ősszel amit képtelenség lenne normálisan végigjátszani legalább egyszer.

 33. Azt kell mondjam meglepődtem… Azt hittem ennél sokszorta rosszabb lesz a minőség. Nagyon jó!

 34. nagyon szép, a bemutató vége wtf 😀

 35. Nem rossz, de azert erosen latszik a generacios kulonbseg 🙂 En majd PS4-re szerzem be, az biztos!

 36. Mit kihoztak ezek is a PS3-ból. Beszarás.

 37. Szerintem egész jó így is.

 38. Így se csúnya!