Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Watch Dogs – a legjobb első napos Ubisoft játék

Jonathan Morin rendező örömködve jelenti a Twitteren: minden idők legjobban fogyó első napos játéka a PS3 és PS4 platformokra is kapható [B]Watch Dogs[/B] sandbox kémkedés. Ennél a játéknál többet tehát semmiből sem adtak el eddig a megjelenés napján.Yves Guillemot Ubisoft CEO szintén boldog, mindenkinek ajánlja az élményt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 4000 forintot megér ez a játék használtan? 😀

 2. Ubiéknál most a marketing részleg jobban domborított, mint a programozók? Ez elég sajnálatos, de olcsón talán még jó lesz. Csak a FC4-ig kapják össze magukat.

 3. Ügyes az a Ubisoft ,így is úgy is viszik. Már aki.

 4. De tényleg mit sajnálják azt aki megvette. Nem értem.

 5. Nyomorúlt megkeseredett p***csök vagytok akiknek a fikánál tényleg nincs jobb dolguk.

 6. Úgy kell annak aki megvette.

 7. Szerintem meg az. Ahogy felsoroltak is. Csak itt a GTA3 rakta le magát a stílust ezért fogják mindig is ehhez hasonlítani. Számomra ez egy új korhű GTA smartphone-al. Mi a játék lényege? Egy élő forgalmas városban ülj be egy autóba, rázd le ellenséget, zsarukat, menj a térkép által kijelölt pontra , hajtsd végre a feladatot, nyírj ki mindenkit… a köze nincs hozzá, egy kicsit erős kifejezés.

 8. a butítás ellenére baromi élvezetes játék és ez a lényeg, nem bánom hogy pénzt adtam érte, sőt. aki meg ettől várta a megváltást az még sokat fog csalódni az életben 😀

 9. Nekem nagyon tetszik ez a játék! Ps4en borzasztó jó lett. Amúgy nem értem azokat akik GTA koppintásnak mondják. Köze nincs hozzá (ennyi erovel a Mafia, sleeping dogs, sabatour, és más játékok is azok )

 10. és metacriticre kiírják hogy mekkorát csalódtak

 11. Nem csoda, ha a reklámra többet költenek, mint a játékra…

  • Erről szól a játékipar, az illúziókról.Aztán meg kapod ezt, de nem számít a Ubisoft-nak mert már megtetted a dolgod, megvásároltad!http://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs

   • Csak hogy már a megjelenés közelgettével valami érződött, ezért még jó, hogy meg sem vettem, csak figyelem. :)Amúgy nem kéne erről szólnia a játék iparnak, ez megint csak mesterséges marhaság, amelyet a nyugat állít fel és erőltet.Anno nem 1-2 játék sorozat volt, melyet nem kellet agyon reklámozni mégis nagy sikerre tettek szert.Nos de, ehhez kell is olykor birka nép, aki megveszi mert reklámozzák.Mint pl. a szánalmas Csodálatos Pókember 2 is milyen jót alakított Angliában.Pedig szerintem mint a film, mint pedig a játék gyatra lett.

   • Oh és köszi a videó linket, nagyon tanúságos! :’)

   • Ez elég komoly. Remélem az UBI emberei is rátalálnak erre a videóra.

   • És ha én ezek után leszarozom a játékot, még mindig képes 1-2 ember szidni engem, hogy előbb vegyem meg, játsszak vele és csak aztán fogalmazzak meg róla véleményt. Jah, persze…miután megvettem, mert akkor már kidobtam a pénzt az ablakon…

   • Ez tényleg igaz, amit a videóban írnak? 10 hours to complete the main story.

    • Igazából a többi amit látsz benne sokkal elkeserítőbb mint a 10 órás végigjátszás. Egy resident evil 3-at 7 óra alatt ki lehet simán pörgetni, de annak játékmenete is van meg élvezed is. De a gyanúm beigazolódott, ez a játék egy rakás szar, már bocsánat a kifejezésért. Se grafikailag nincs a toppon, tele van hibákkal, csúszott nem is tudom mennyit a megjelenés, butítva lett. Egyszóval olyan amatőr hibái vannak amik nem elfogadhatóak egy nextgen gépen… Véleményem szerint ez azoknak tetszik, akik vagy nagyon optimisták, vagy csak megvették mert nincs más de tudják, hogy hulladék a többi AAA cím mellett, vagy azoknak akik már úgy ki vannak leveledzve a GTA V PS4 verziójára, hogy akár krumplikkal is játszanának sandbox játékot ps4-en… Ezt a játékot emberek a reklám adta el és szerintem ez lesz a tendencia innentől sajnos. Ha bekéne sorolnom a játékot akkor ez egy B kategóriás játék amit a lőtéri döglött kutya nem venne meg ha egyszerre jött volna ki a Destiny-vel meg az Orderrel, vagy akár a GTA V PS4 verzióval.

   • Köszi ! A videó megtekintése után nálam már max. 5000 Ft-os kategória ! 🙂 Úgy látom a készítőknek bőven van még mit dolgozni a játékon a megjelenés után is !

   • Hát ez borzasztó…

   • “Az a baj, hogy addig amíg az emberek megveszik ez fog menni, a legnagyobb szart is eladják az embereknek, mert a média a legnagyobb vélemény befolyásoló iparág manapság (sajnos), s emiatt ott tart a játékipar ahol, next gen ről beszél mindenki, de személy szerint én eddig egy next gen játékot nem láttam, amiért megérné venni gépet, továbbá kezd kihalni a “”játék”” játék ha értitek mire gondolok, ahol nem a grafikára van helyezve a hangsúly hanem a játékélményre, s nem tíz órás story-t kapsz hanem 100órásat, és nehezet. A Ubisoft alapjáraton nem egy rossz cég, s vannak jó ötleteik, de azért az gáz, hogy olvastam hogy világszerte csomó ember nem tudott online játszani a watch dogsal mert szarok voltak az Uborkasoft szerverei (hasonlóan kb minden UBI-s játék szervereihez). Az a legnagyobb baj szerintem , hogy bár sokszor átrágott téma ez de sajnos a játékipar nagy része is most már csak is a pénzről szól, de én azért azt érzem, hogy a nagy cégek próbálnak most már az oldschool világok felé tekinteni, mert ők is érzik hogy nem minőségi cuccokat adnak ki a kezükből, amikkel szerintem ők sem játszanának. Mert van különbség olyan játék között amivel elvagy, vagy a barátokért nyomod a multiját , s olyan között mint egy Crash Bandicoot, Medievil, FFX, Ni No Kuni , Journey, stb, amik esetében látszik a fanatizmus a készítők részéről, s nem érzed, hogy azért vetették meg veled a játékot, hogy még egy új Szuper kéglit vehessenek maguknak.”

    • Az egész játékipar amúgy a sok kultúrhiányos ember miatt változott meg, akik nem próbálták bővíteni a szűk látókörüket a videójátékok terén, s minden évben képesek voltak ugyanazon sablon játékokra kidobni a pénzt(ami megjegyzem nem baj, mert kinek mi tetszik azt vegye, csak ha ez globálisan elterjedt akkor persze hogy az fogja diktálni az iramot amit a legtöbben megvettek álá COD), így persze, hogy verseny alakult ki a cégek között mert látták, hogy ha nem képesek felnőni a felgyorsult piac és az egyre igénytelenebb közösség számára, akkor ők sem fognak már annyit kaszálni. Itt az igénytelenség abból is adódik, hogy sokan a munkájuk, családjuk miatt keveset ülnek le már játszani s el is felejtik az igazi játékok ízét, emiatt elégszenek meg 10-15 órás storykkal.