Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Watch Dogs – a kilenc perces trailer

Május 27-én jelenik meg a Ubisoft [s]felbontás háborús[/s] hi-tech kémes sandbox játéka, a [B]Watch Dogs[/B], PS3 és PS4 platformokra is. A következő, igen hosszú trailer mindent elmond, amit a kiadó szerint vásárlás előtt tudnod kell a kalandról.[YOUTUBE]ulFeUCAI5xM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A negatìv reklàm is reklàm.Most van a jàtèk a siker szempontjàbòl a leg kènyesebb periòdusban.Itt az a cèl hogy felkeltsèk a figyelmet bele ègessèk a köztudatba hogy hamarosan èrkezik.Termèszetesen kockàzat is van,hogy totàlra beègetik magukat ès a dollàr milliòkat felemèsztö projectet.Ez a Morin meg sajàt magàbòl is hülyèt csinàl,szabàjosan könyörög hogy vegyük meg a jàtèkot.

 2. Engemet sokkal jobban zavar, hogy mennyire érzelemmentesek játékmenet közben az arcok…Ebben a GTAIV is szépen leveri, egyenlőre.

 3. Fejezzük be a GTA5-el való hasonlítgatását, mert kurva nagyot fogunk csalódni! (én így gondolom)

 4. Az meg hogy tartalomban veri a GTA5-öt, ahol tenger alatt járótól a vadászgép-ig mindent lehet vezetni és állítólag a térképe is a fele jobb esetben a GTA5höz képest… ezt csak álmodni merjük.. de nem sok esélyt látok rá. Az meg egy megint másik szitu, hogy a GTA5-hőz eddig csak ingyen tartalmak jöttek, itt meg még kinn sincs a játék és már van egy season pass! Kóser meló! Cigány franciák! 😛

 5. A videó alapján csatlakozom a vagy nagyon szar vagy nagyon jó lesz táborhoz! 😀

  • UBISOFT az ubisoft csodát ne várjatok. Grafikában veri a GTA5-öt, fizikában meg csak remélem hogy veri de nem úgy néz ki a többi majd kiderül 10 nap múlva! 😛

   • Grafikában verheti, fizikában ki van zárva.Így is örülök, hogy mennyit finomodott benne a vezetés.Az első trailerekben még látszott, hogy mű hatású, mostanra szépen feljavították.Az pedig, hogy a térképnek a fele nagysága, bőven elegendő lenne.A GTAV-ben ott a nagy város, de 1 belső helyszín sincs. Egy makett.Így pedig mi érterme? Rendőrség elől menekvés és szerencsétlen emberek lövöldözésén túl szinte semmi nincs benne.

 6. Hát nagyjából egy GTAIV & GTAV utánzatt, továbbfejlesztett tartalommal és egyedi vonallal.Számomra jóval jobban tetszik, mint a GTAV, és látványra is szépen ott van, felbontást levéve, ami végül is nem olyan vészes így, hogy még mindig jobb mint Xdobozon. :)A mini játékok jók, a vezetés sokat javult az első trailerekhez képest, multi jónak ígérkezik, sok lehetőséget látok benne.Az pedig, hogy elszúrtak mindent a játék körül, még nem feltétlen jelenti, hogy maga a játék is csorbult volna.Ha vagy féléve ezelőtt már megjelent volna ahogy ígérték, de nem olyan minőségben, mint amilyennek most néz ki, rosszabbul járnánk.Az lesz a kérdés, hogy tartalmilag mekkora és milyen változatos lesz.

 7. .. a pókeren és a sakkon kívül.

 8. Ezek a mini gémek egy fillért nem érnek benne…

 9. Csak azt nem mondták el, h milyen felbontáson megy…

 10. “Jonathan Morin(kreatív igazgató) “”A PS3 és XBOX360 kiadások szinte teljes egészében megegyeznek majd az új-generációs változattal, azzal a különbséggel, hogy ott egyjátékos módban egy pár NPC-vel kevesebb fog járkálni Chicago utcáin, de ez nem fogja befolyásolni a játékmenetet. Ami a multit illeti, ott is majdnem minden ugyanaz lesz, kivéve, hogy a régi konzolokon nem lesz elérhető a Decryption Competitive mód””Azért ez nem kicsit röhejes, nem?”

 11. Ez egy kurva jó cucc lesz! Nálam a 200 óra garantált!

 12. szerintem ez egy jó játék lesz

 13. “””Ubisoft: Watch Dogs will run at 900p on PS4 and 792p on Xbox One, both at 30fps”””

 14. Voltak nagyon elkúrt videók és hírek, majd még olvasok róla értékeléseket, de szerintem később majd PS3-ra még jó lesz ez nekem. IGC-be mikor jön? 🙂

 15. “””Watch Dogs will run at 900p on PlayStation 4 and 792p on Xbox One, Ubisoft confirmed. Both versions run at 30 frames per-second.””http://www.ign.com/articles/2014/05/12/watch-dogs-on-ps4-confirmed-to-run-at-1080p-60fps”

 16. Alig várom már.

 17. Én most mondtam le. 🙁

 18. dedszek előrendelve, sztrím is menni fog rendesen! 🙂

 19. Elő is rendeltem valami special editiont :DElvileg kapok hozzá extra DLC-t meg fémtokot és csak 2€-val drágább mint a normál.

 20. Már csak 2 hét, oh yeah!

  • Ha veszed, akkor várom a véleményt a chatfalon. 😀

   • Rendben. 😀 Bár azt azért tudnod kell, hogy nekem az elejétől fogva nagyon bejön a cucc… nem tudom miért, szerelem első látásra effekt, és valami nagyon elb*szott gagyinak kell lennie, hogy rosszat írjak róla. Ami megeshet, de remélem nem így lesz.

    • Jó olyan dolgok érdekelnek majd , hogy az emberek az utcakon klonok vagy elég valtozatosak. stb . 😀 Nekem is bejött, de már nem merek első nap semmit megvenni. 😀

 21. Várom, nem várom, várom, nem várom…….

 22. De kezd már a tököm ki lenni ezzel a játékkal.