Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE (PS3)

0

8/10
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene/Hang:
Hangulat:

42 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Nem ismerem a játékot, sem magát az univerzumot. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy valamikor ott forog majd a kis konzolomban, mert az olvasottak alapján kár volna kihagyni.Zöldfülűként fogalmam sincs, mit takarnak ezek a sejtelmes félmondatok, melyek más lényekre utalgatnak. 🙂

 2. “””And We Shall Know No Fear….””:):)”

 3. fogggalmam sincs mi ez a Warhammer vilag. pontosabban lattam mar a varosban Game Workshop uzletet, amire eloszor azt hittem valami videojatekos szakuzlet.:Da vilag ismerete nelkul is erdemes kiprobalni a jatekot? a demo nem rossz.

 4. Megjött a gyűjtőim. Beszartam.

  • Köszi hogy megmutattad:)Amugy valami info van arról már hogy a multi patch mikor lesz meg jah és már 31 es vagyok és csak 6 trofea kell a platinahoz:D

 5. Tuti meglesz 😀

 6. Kiadós írás lett. Nekem is bejön a játék csak akármennyire is nincs időm rá. Egy bajom van csak vele, hogy a nehézségi szint kicsi optimizálatlannak tűnik, de lehet ez csak az egyéni hülyeségem.

 7. Működik már az online rész vagy csak nekem szarakodik?

 8. Csatlakozom az előttem szólókhoz nagyon örültem, hogy foglalkoztál a világ bemutatásával…Bele is csaptam újra az Ian Watson sorozatba:)….For The Emperor..

 9. baromira élveztem a Warhammer világának bemutatóját, mint beteges sci-fi rajongó mindenképp magamba szippantom majd az említett magyar fordításokat is… a játékot sem fogom kihagyni. köszi Martin !

 10. “Köszönjük ezt a “”szösszenetet””, Martin! :)”

 11. Fantasztikus teszt, köszönjük! :)A történetleírásért külön grat, mivel komolyan elkezdett érdekelni ez a sztori! 🙂

 12. Talán már 10 éve is történt, hogy megjelent egy cikk az 576 Konzolban Martin tollából, amiben A Gyűrűk Ura regényről osztott meg velünk rengeteg információt, mert közelgett az első rész filmes bemutatója. Csodálkoztam mit keres egy könyv-film bemutató a megszállott gémer játékosoknak szánt lap hasábjain, de gondoltam ártani nem árt. Rákattantam rendesen. Megvásároltam a könyveket (el is olvastam), megnéztem a filmtrilógiát, sőt még az Egy Gyűrűt is szerettem volna elkészíttetni csak nagyon drága árat adtak, nem bírta a pénztárcám. Mindezeket azért írtam le, mert elolvasva a tesztet kezdek érdeklődést mutatni a Warhammer univerzuma felé is. Páncélt azért nem fogok kovácsoltatni.

 13. ha ezt martin irta akkor ugy is tudja hogy bizony ez egy 10 pontos játék.régi playereknek:)komolyan félreraktam a resistance 3 mat emiatt mert jobb.

 14. Ezt is jó sokáig csinálták.Nem baj 😀

 15. Martin… respect!

 16. Természetesen jómagam is játszottam vele, csak én nem tartom magam olyan szakinak, ezért hivatkoztam a haverra. Én inkább a WAR világát ismerem.

 17. Haverom aki nagy WH rajongó azt mondja, hogy pont a hangulat ami nincs benne, nem olyan feelingje van az embernek mint valaki aki tényleg a Császárt szolgálná. Lehetne a játék gyakorlatilag bármi, egyszerűen nincs ott és monoton. elolvastam a gamespot tesztjét és ők is ugyanezt kifogásolják. A PSC s teszt sztem kicsit jóindulatúbb a kelleténél:) Nem rossz játék, de az aki WH univerzum megismerésére vágyik nem kapja meg ettől a játéktól.

  • Nemtudom lenne-e olyan játék/film valaha is ami a W40K világát meg tudná ismertetni.Ez ott játszódik és kész. Minden ami szerepel benn olyan mint amilyennek lennie kell.De dúrvábban mondom: ha egy mezei parasztfalu lenne benne azt is el kell fogadni,hisz több millió világban vannak ott az emberek. Vannak fejlettebbek és vannak olyanok is amik alig találkoznak a császári erőkkel, elfordulnak tőlük,hitehagyottak,stb.Hangulat.Hát én a demót nyomtam ezerrel hardon és a végső ork rohamnál bizony éreztem a W40k hangulatot. Kaszaboltam ,mészároltam, aprítottam ezerrel. Páncélom tiszta vér volt. Barabokra robbantak sz orkok. És, ha volt egy kis szünetem, körbenéztem és csatatestvéreimet láttam harcolni a túlerővel. Ki kaszabolt, ki meg lövöldözött minden fele. És ők még csak BOTok voltak. Amit meg kisebb gameplay trailerekből láttam káosz marine-k ,meg démonok bemutatkozásánál nemtom elképzelni,hogy üres lenne a játék. Ott van bizony az a W40k világ vaskosan.

  • Ha a barátod szerint ez a játék nem jól adja vissza a WH40K világ hangulatát, akkor a barátodnak halvány lila fingja sincs a WH40K-ról.

   • “Lehet hogy van fogalma, csak nem elég figyelmes. Én is az a típus vagyok, aki benéz minden sarokba, szóval megtalálom az apró részleteket. Sokan nem ilyenek, és ha a játék nem rágja a szádba, akkor nem veszik észre.Larának meg annyit fűznék hozzá, hogy azért ez tényleg egy “”pasis”” világ.”

 18. Remèlem pèntekre megèrkezik az èn pèldànyom is!

 19. Kornya Zsolt szerintem az egyik legjobb kortars iro (ilyenforman biztos jol fordit is,lehet elolvasok egyet a fent emlitett konyvek kozul hatha megtetszik).

  • ian watson könyveit egyesével még könnyű beszereznide a gyűjteményes vastag könyvet az istennek nem nyomtatják ki, pedig lenne rá kereslet

 20. A demó tetszett, a teszt meg nagyszerű. Kár hogy ebben a túlzsúfolt időszakban jött ki, így csak később kerül beszerzésre, jóárasítva.

 21. Pénteken jött meg a játék, de csak ma adta oda a barátnőm (a kis hamis, nem akarta elrontani a hétvégi együttlétet :D), de ma a Dead Island is megjött, szal nem tudom melyiknek kezdjek neki. 😀

 22. “Nagyon jó game!!!!A multi javításra szorul, mert a public szerver nem működik.csak privát gameket lehet tolni egyelőre! Aki gondolja vegyen fel “”ID:Hun_logi”””

 23. “Nagyszerű lett. A ‘kis’ ismertető a Warhammer világáról egy élmény volt, öröm volt olvasni. Kedvet, vágyat kaptam arra, hogy elkezdjem olvasni a könyveket. Korábban sosem értettem, hogy miért varázsol el olyan sok embert ez az egész. Gondoltam biztos valami pasi dolog. Borítókon, figurákon csak annyit láttam, hogy kis “”kocka”” emberkék csatáznak. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen nagyszerű, részletgazdag, mesésen kidolgozott világot rejt magában. Ennyire tökéletesen van kidolgozva az egész. Sejtem, hogy sok embert fog még elkapni ez az élmény, ami a tesztből átjött. :)Tanulni lehet ezekből az írásokból is. De remélem majd rám is ragad valami a WH könyvekből.A játékkal bár csak 1 pálya erejéig játszottam, de meglepő módon szórakoztató, élvezetes volt ‘kocogni’ a kis/nagy emberkémmel. :)”

 24. Így tesztel egy igazi WH40K rajongó!A nem tesztelő WH40K rajongó pedig tisztelettel adózik a tesztnek és megveszi a játékot!

 25. Hú, na akkor üljünk neki a tesztnek 😀

 26. ……………huu, ez meredek es jo volta Firewarrior tesztje ugrott be kapasbol , csak itt 10szer annyi koritessel

 27. Fater, nagyon jó teszt lett, élvezettel olvastam a Warhammer világáról, amit annyira én nem ismerek, ellenben mindig iszonyatosan tetszett a stílusa, ahogy ez a játék is. Besétáltam egy katedrális belsejébe, és ámulattal lestem a méreteit, majd leesett állal figyeltem egy falra helyezett óriási pecsétet (?), amin minden a legaprólékosabban volt kidolgozva. Nagyon bejön. Nagyon durva. Azt hittem, a Dead Island lesz nálam a hónap játéka, de tévedtem, mert ez az.

 28. na hát ez aztán a hosszú és velős teszt :)meghagyom holnapra :Damúgy kötelező darab!

 29. Ez a világ eddig kimaradt nekem… Ideje ismerkedni netán? 😀