Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Warhammer 40,000: Space Marine – jön a Dreadnought?

A kiadó THQ és a fejlesztő Relic remek munkát végeztek a Playstation 3-ra ia kapható, egészen különlegesen szuper TPS, a [B]Warhammer 40,000: Space Marine[/B] esetében. A game megjelenése óta már több bővítést is kapott, például az ingyenes “Exterminatus” co-op módot, több fizetős rendház-páncélt, különleges fegyver-skint, és legutóbb egy szintén fizetős káoszos co-op mapcsomagot, melyben immár a káosz űrgárdistákkal lehet gyilkolni az orkokat és a Birodalmi Gárda egységeit.Egy Relic által nemrég postolt Twitter screenshot alapján források arra következtetnek, 2012 januárjában újabb DLC jöhet, mégpedig valami az űrgárdisták speciális exoskeletonjával, a Dreadnoughttal kapcsolatban. A Dreadnought olyan, mint egy két lábon járó harci lépegező, azaz egy mecha. Kb. 4 méter magas, és mindig egy harcban megnyomorodott veterán űrgárdista vezeti, aki gyakorlatilag a robotban éli életét.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egész szépen támogatják ezt a game-t 😀

 2. Sajna még ez sincs meg . :[ DEMO-ja adta ! :]

 3. Épp most kaptam meg a játékot. 🙂

 4. A WH40K világa teljesen magába szippantott, most olvasom az Ian Watson féle WH40K teljes univerzuma könyvgyűjteményt és elég nehéz letenni, ha egyszer elkezdi az ember. Aki szereti a scifit annak csak ajánlani tudom, csalódni nem fog benne, azt hiszem egy jó darabig csak WH40K könyveket fogok olvasni, van mit bepótolnom. A játék meg nagyon jó lett, egyedül azt az endboss harcot nem tudtam hová tenni, azért több is lehetett volna. Egy szónak száz a vége, még több WH40K-t szeretnék minden téren (könyv, film, játék) :)Én is akarok zúzni Dreadnoughttal.

  • a film örök álom marada tavalyi cg film egy szégyen (vagy sikerült találni egy full amatőr kezdő cg filmgyártós angol céget)

   • Hát kicsit gyenge volt az animáció, de így is több mint a semmi, azért megnéztem kétszer is:)

    • több mint a semmi, de megetették az embertnem is tom hány blogba hype-oltam én isazt hittem vmi csoda készülaz előrendelők is kaptak minden féléterre paffkritikán aluli a megvalósítás, ezt kár volt reklámozniegy sima játékbetétben mesteri megavlósítás van, ez meg elvileg moziba is került (gondolom kisebb angol termekbe)

 5. Nekem is úgy rémlik, hogy a Killzone korábbi..

 6. valaki játszott Commodore 64-en a Space Crusade nevezetű Warhammer játékkal????körökre osztott felső nézetes stratégia volt,imádtam………tudtomon kívül akkor ismertem meg a WH univerzumot,Dreadnought is volt benne,4 négyzetet foglalt a harcmezőn míg a gárdista csak 1et:D:Dezt meg hamarosan beszerzem majd az fix.

  • ismertem, de sose jutottam messzire bennemeg akkoriban reklámozták német csatornákon a space marine társasjátékot is ami ugyanez volt gyakaztán volt még amigán a space hulk (elment)a ps1/sega saturnos space hulk már kimaradta ps2es firewarrior viszont nekem tökéletes volt

 7. Ez naggyon jò lenne!

 8. Killzone 2 Mecsa jutott eszembe a képről…… tervezem a beszerzését, zsíros volt a demója, hallom, hogy a multija is karaj! must have

  • “Azért hozzá tenném a w40k univerzum régebbi mint a Killzone játékok. Lehet pont fordítva volt az “”ötlet”” szerzés .”

   • Mindenki lop mindenkitől. Valaki jót hoz ki belőle valaki rosszat.Ötleteket szed mindenki innen onnan.

   • Tuti fordítva volt. A killzone készítők, többször is említették, hogy nagy rajongói a W40k univerzumnak.Az utóbbi években futott fel a sorozatnak, addig elég mostohán mellőzték..

    • Wh40k volt előbb , és nézd meg a táblás szerepjátékot már ott is ilyen volt Dreadnough , De egyébként ez sokkal szélesebb , mint Kz3 ban. Na mindegy lényegtelen . Ez nagyon jó lesz .

 9. Martalóc hadművelet.