Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Warhammer 40,000: Space Marine – E3 2010 trailer

A sokak által kultikusan tisztelt WH40K témakör sajnos konzolos vonalon egyáltalán nem került még kimerítésre: ezen változtatna a THQ/Relic duó a Playstation 3-ra is készülő stratégiai-TPS keverékkel, a [B]Warhammer 40,000: Space Marine[/B]-nel.A történet főszereplői az Istencsászár talán leghűségesebb katonái, az Ultramarines rendház űrgárdistái, az ellenfél pedig a világegyetem koszos mocskának számító orkok, akik egy ember lakta bolygó meghódítását tűzték ki célnak. Nem fog összejönni a zöldbőrűeknek…[YOUTUBE]ZnfniAbzYX8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Grafika kicsit lehetne élethűbb, komorabb.

 2. Az előző trailer sokkal jobb volt, ez valahogy nem mozdított meg bennem semmit. Ettől függetlenül a játékot továbbra is várom.

 3. Végre ,Végre Végre valami info!!

 4. mekkora jó már… Warhammer kicsit GOW beütéssel de pazar cucc lesz 😀

 5. Elég hangulat fokozó merem sorolni ezt is a kötelezők közé.(bár elnézve nem a vérhollók oldalán de büntető lesz egy ürgyalogost irányítgatni és a császár dicsőségéért aprítani a skacokat)

  • Én is rohadtul várom, annak ellenére, hogy kicsit sem vagyok otthon a Warhammer témában.Elképesztő micsoda hírigek vannak a trailerben, szeretem az ilyen gyakós játékokat.

 6. iden a film, jovore a jatekpazar lesz igy elnezve, bar meg jobban orulnek, ha sotet helyszinek is lennenek

 7. Azt a rohadt…sajnos addig újra kell olvasnom az összes WH40K könyvemet…

 8. Szívesen ölném én is a nyomorult orkokat.

 9. It is better to die for the Emperor than to live for yourself.

 10. Vètel a megjelenès percèben,ez nem is kèrdèses!

 11. “””WH40K témakör sajnos konzolos vonalon egyáltalán nem került még kimerítésre”” ezzel elenkeznék ugyanis PS2-re megjelent a WH40K Fire Warior, egy FPS ahol egy Tao katonával vagyunk.Amúgy elég jó lesz ez is.A témából adódóan coop-nak is kéne lenni.”

  • Fűha, és az az egy darab játék kimerítette nálad a témát? Egy, amiben Tau volt a főszereplő? Ráadásul én teszteltem a Konzolba. Ez igen. Nagy vagy.

   • xD Erre jól ráéreztel! Srác 2m magas, szülinapjára esküszöm légpalackot veszek, de csak akkor, ha ő vesz nekem valami magassarkút.

   • “Ráadásul elég gyenguska is lett, szóval majdnem olyan, mintha nem is lett volna… De ezzel nem lesz probléma szerintem, a Relic még nem csinált jó játékot – igaz, még konzolra nem fejlesztettek eddig.Kreeder: Inkább mondjuk úgy, hogy a GOW rendelkezik egy “”kis”” Warhammer “”beütéssel””. A Warhammer univerzum már akkor létezett, amikor Cliff Belinszki még csak egy gondolat volt. :)”

    • Edit: nem csinált rossz játékot. Fránya szerkesztés gomb.

    • nézőpont kérdése a firewarriorÉn a w40k világát láttam benne és tetszett. A vége amikor vissza kellett menni a bolygóra az meg különösen…….Bár jobban belegondolva mindegyik rész jó volt: az elején a börtönbe való lejutás, azt kiimenekítés, majd az ellencsapást megállítani és akkor mi támadtuk meg az emberek hajóját. Majd a nézeteltérés megbeszélése után a káosz megjelenése. Utána menekülés (a raktárban a harcolni aaaaa….nem ugrik a neve, az a lépegetővel). De a vége és annak az uccsó 2-3 pályája az király ahogy megvolt csinálva. Leírni alig tudom, de visszaadta azt amit a könyvekben le szoktak írni: szabálytalan és félelmetes pályafelépítés volt. Az egyik legalábbis.Mondjuk én eleve vártam a játékot. Erre rátett martin tesztje ami adott még egy löketett. Úgyhogy premierbe meg is vettem és örültem neki.

     • Lehetséges, én nem játszottam vele, csak az értékelések alapján mondtam. Bár ahogy nézem, azért a PS2-es verza magasabb százalékokat kapott.

     • megtévesztő mert átlag 7 pontot kapott mindenholegy volt a lényeg,hogy mint technikai megvalósítás átlag fps volt. Meg hogy tau harcosként kellett harcolni space marine helyett.Emiatt kapott gyenge értékelést.Magát a sztorit , meg hogy sok minden benne volt a w40k világból, már nem vizsgálták.A tau főhős,meg elsőre furcsa volt nekem is. De közben megtetszett. Mégpedig akkor amikor egy space marinnel találkoztam. Na ott jött át a félelem,hogy mekkorák is azok és milyen erős fegyvereik vannaik. Szabályosan menekültem a zuhanyzóba mikor észrevettek. Az erős fegyvereik csak úgy robbantottak körülöttem. ‘et nagy nehezn megöltem, de utána meg ki kellett jönnöm és megölnöm a többit. Éreztem az erőfölényüket rendesen.Szal jó volt az.Meg tetszettek a többi karakterek is: a mezei gyalogosok a bolygón, a keményebb kommandósok akik kötélen jöttek le, a könyvtárosok, a káosz marine. Vagy a kedvencem az a lépegetőhttp://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m1860364_60010199005_BlackReachDreadnought_445x319.jpgEz ellen harcolni nem volt semmi. Főleg a föld alatti csarnokban, ahol csak oszlopok mögé tudtam bújni. 1 játék volt belőle ps2-n, de azt meg kellett becsülni azt mondom.

     • Hmm, érdekesnek hangzik. Talán előkaparom (egyik PC-s magazin teljes játéka volt) a Pc-s verziót, aztán lecsekkolom magam is.

     • ahogy martin írta a tesztben:aki w40k rajongó az adjon hozzá 1pontot, aki meg nem rajong érte annak -1:)meg vedd hozzá,hogy 203as játék és akkor se volt szép, inkább csak minden olyan volt mint egy w40k univerzumban (games workshop is segített nekik)

  • A mostani konzolokra még egy darab WH40K játék sem jelent meg – mindezt úgy, hogy a PS3 lassan 4 éve az X360 meg közel 5 éve fut, szóval a rajongók már nagyon ki vannak éhezve egy ilyen cuccra.

 12. A napokban kezdtem olvasni a szellemgyártót, és hát megjött a hangulatom egy kis wh40k zúzáshoz.

 13. For the Emperor!!!

 14. Mikor jön? Nagyon várom!

 15. istencsászár gém lesz!!!

 16. Nagyon várom már ezt a játékot.

 17. Ez kell, és semmi más!