Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Warhammer 40,000: Eternal Crusade – jön az MMORPG PS4-re?

A fejlesztő, kanadai illetőségű Behaviour Interactive az E3 2013-on jelentette be nextgen MMORPG-jét, mely a WH40K mindennél tökösebb és technogótabb világában játszódik. A cucc címe [B]Warhammer 40,000: Eternal Crusade[/B] és egyelőre PC-re készül.A PS4 bejelentésével – és kapcsolatban – a nextgen platformon egyre inkább előtérbe kerülő sokszereplős online játékok sorába pont beleillene egy ilyen hangulatú game is. Vajon jöhet-e valamikor PS4-re?A játék tehát MMORPG. Tudod, pl. World of Warcraft. Különféle fajok, gyakran szövetségekbe tömörülve. Eltérő kasztok és karakterfejlődés. Loot, és persze az örökké tartó háborúskodás.Az Eternal Crusade-ben Űrgárdisták, Eldák, Káosz és Ork lények szerepelnek. Ezek a fajok küzdenek egy egész óriásbolygó uralmára pályázva.A sztoriban nincsenek jók vagy rosszak: akármelyikük nyer, akkor is egy tyranidák (Alien-szerű lények) által elözönlött univerzum lesz a jussa. Ez egy közös ellenséget is jelent, ami jól jön egy MMO-ban.A WH40K világa a reménytelenségben is remény keresésről szól. Az emberi faj csakis azért létezhet még, mert az Űrgárdisták rendíthetetlenül üldözik a Káoszt. Azonban minden útjukkal, ami a másik oldalra vezet, visszahoznak egy kicsit belőle ebbe a világba.Ez egy ördögi kör, erről szól az Eternal Crusade: a legerősebb túléléséről.A játék 90-95%-ban a PvP-ről (player versus player, azaz egymás ellen) szól. Ez a PvP azonban nem az a PvP, amikor egy alapvetően PvE (player versus environment, azaz a gép ellen) beállítottságú player belép egy MMO játékba, és két perc múlva leüvöltik a fejét, hogy mit csinál.Itt olyan tipikus WH40K jelenetek lesznek, ahol több száz, sőt több ezer karakter háborúzik, melyek nagy része gépi NPC. Így aztán kedvedre gyilkolhatsz majd a saját tempódban, de mégis mások társaságában, akár humán célpontokat is támadva.A készítők tudják, hogy a playerek stílusa különbözik. Ebben az MMO-ban kimehetsz a frontvonalba, mint egy igazi hős, de csapatot alakítva orvul megtámadhatod a hátországot is, támogató egységeket elfoglalva. Így akármit is csinálsz, amivel az ellent gyengíted, fajod erősíted vele.A készítők szerint fantasztikus lesz megélni, ahogy harcosok százai küzdenek majd minden méterért megküzdve.A készítők nagyon oda fognak figyelni a fajok közötti balansza. Például, ha azt látják, hogy az űrgárdisták túlerősödtek a világban, majd erősebb presszió alá helyezik őket egy Tyranida-támadással. Ezalatt a többi faj erősödhet és területet foglalhat vissza.Miguel Caron stúdióvezető szerint a jogokat jegyző Games Workshop megadta a csapatnak az engedélyt a konzolos – PS4 is – verzió elkészítésére is. Innen már minden csak az érintetteken múlik. A szoftvert egy licencelt újgenerációs motor hajtja, nem jelentették be, hogy melyik.(a teljes interjút [A http://www.dualshockers.com/2013/06/14/interview-warhammer-40000-eternal-crusades-miguel-caron-shares-his-vision-for-a-next-gen-mmorpg/]ITT[/A] olvashatod el)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Faja lenne Káoszosként áttéríteni a gárdistákat a “”sötét oldalra””:)””Chaos is the only true answer.”””

  2. Remélem a űr gárda óda vág

  3. Én nekem is jöhet.

  4. Hoppá… úgy legyen!

  5. Minden este imàdkozni fogok az Istencsàszàrhoz,hogy ne kùrjàk el ezt a gamet!Remèlem a Space Marine harcrendszerèt valahogy beleèpìtik,mert az kegyetlen jòl el lett talàlva.Serve the Emperor today,tomorrow you may be dead.

  6. Ez de jól hagzik! Jó lesz! 🙂

  7. Remélem valami Snikrot-hoz hasonló orkot lehet majd buldelni.

  8. Ha ezt megvalósítják akkor elkészítik a világ legjobb játékát számomra.A Császár segítse őket.

  9. Régebben sokkal jobban örültem volna egy ilyen címnek, most csak is az időhiány miatt sajnálom az esetleges megjelenést PS4-re.Mert tuti nem bírnék elszakadni előle, brutálisan jól hangzik ez a masszív csatározás, remélhetőleg jól meg is tudják majd valósítani.Mindenféleképpen ki fogom próbálni ha máson nem akkor PC-n, valahogy. :]