Warframe – megveheti a fejlesztőket a Sony

A Gears Tactics alkotóival együtt.

A Bloomberg friss jelentése szerint a Sony Corporation azt fontolja, hogy ajánlatot tesz a Hong Kongban található Leyou Technologies megvásárlására, amely tulajdonában van a népszerű, ingyenes akciójáték Warframe-et fejlesztő Digital Extremes, valamint a Gears Tacticsot készítő Splash Damage.

A vállalat állítólag egy pénzügyi tanácsadóval működik együtt a potenciális ajánlattal kapcsolatban. A Sony nagyobb pénzügyi bizonyosság biztosításával igyekszik előnyhöz jutni a többi ajánlattevővel szemben, Charles Yuk, a Leyou irányító részvénytulajdonosa pedig állítólág már ebben a hónapban szeretné kiválasztani a vevőt és aláírni a megállapodást. A jelentés kitér arra, hogy még folynak a tárgyalások, nincs végleges döntés, és újabb ajánlatok is érkezhetnek. A Sony és a Leyou nem nyilatkozott a Bloomberg megkeresésére.

A Leyou egyébként a Los Angeles székhelyű Athlon Games kiadó tulajdonosa is, amely Európába hozta a Samurai Shodownt; kisebbségi tulajdona van a Certain Affinityben; és jelenleg az Amazonnal egy A Gyűrűk Ura alapján készülő online játékon dolgozik.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ez amugy tök jo lenne szerintem