Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Világ – 1 millió dollárt fizetett az EA

A VG247.com híre (pletykája??) szerint kábé’ 1 millió dollárt fizetett az Electronic Arts egy Tyler ‘Ninja’ Blevins nevű YouTube-os influencernek, hogy promózza a PlayStation 4-en is futó, free-to-play rendszerű, [B]Apex Legends[/B] című lövöldét.Az összeg hatalmas, azonban nem meglepő: Ninja 13 millió twitch-követővel rendelkezik és dollár-százezreket keres műsoraival havonta. Rengeteg gamer számára az ő szava “szent”.Az érintett felek eddig nem igazán szerették volna hivatalosítani a hírt, amitől – a VG247.com megfogalmazása szerint – “nem túlságosan átlátható” a biznisz…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. XD beszarás… Nem tudom melyik fél a nagyobb idióta. Akinek meg kell mondani, hogy egy játék kell-e neki, vagy aki kifizet ennyi pénzt. Nagy valószínűséggel mindkettő. (f2p)

 2. hát. én még nem hallottam róla. És szerintem JimSterling nagyságrendekkel jobban tolja.

  • Szerintem Jim Sterling nem streamer. Vagy szokott?

   • hát. előfordult már. de valóban nem az a jellemző. 🙂 Nomeg valsz azért is nem hallhattam erről a tagról, mert én eleve nem nézek másokat, ahogy élőben játszanak. Nagyon nem látom értelmét, de biztosan bennem van a hiba 😛 De most megnéztem pár videóját. Szerintem kifejezetten idegesítő figura. Meg eleve nem játszom olyanokkal, amikkel tolja. Időopcsékolás a köbön. 😀

 3. Negyed

 4. Rage videok jok! 😀

 5. Én nem irigylem tőle, ügyes.

  • Ez ilyen magyar népbetegség, hogy köpködjük, aki megcsinálta a szerencséjét és gazdag.

   • Pontosan. Jól ráérzett, hogy mi kell a népnek, pont úgy mint anno Pewdiepie a Youtube-on. Arról, hogy manapság ennyire a béka segge alatt van az igényszint nem ő tehet.

    • Ezt úgy írod mintha a streameles vmi undorító dolog lenne. Mert lenne lent az igényszint, mert sokan streamerekre kíváncsiak?

     • Maga a streamelés nem undorírtó, miért is lenne. Viszont ahogy játszák az agyukat sokan az már nekem sok, a reakció videósokról nem is szólva akik egy-egy horror játéknál kiugranak a székükből pedig egy szívbeteg apácát sem ijeszt meg az adott jelenet. A nagyobb donate-ért mély dekoltázst alkalmazó streamer hölgyek csak hab a tortán. Ami Twitch-en zajlik az gyakorlatilag digitális koldulás. Tisztelet persze a kivételnek.

     • Azért a komolyabb streamerek normálisan játszanak. Pl shroud e sportolt, de ninja se nagyon produkálja magát, ezek inkább azokra jellemzők akiknek nincs nézőkozonseg és ki akar tűnni, akik befutottak, már nem csinálnak nagyon ilyet csak, ha pl pont ezért lett népszerű.

     • Ez igaz. Meg így vagy úgy de 13 millió követőt csak összehozott a srác, jól érti a mai gémerek nyelvét, nem tudom szebben megfogalmazni.

    • “Mondjuk PewDiePie egy elég undorító figura, aki a néphergeléssel meg az “”amúgy csak vicc volt”” baromságokkal szedi össze a kisgyerekeket.”

     • Ennel azert sokkal melyebb tartalommal rendelkezik a Pewds. Ne a mediabol tajekozodj rola, erdemes megnezni a konyvajanloit pl. vagy azt amikor filmekrol beszel. Mellesleg nagyon jo humorerzeke van es rendkivul jol helyezkedik o, meg akkoris ha sokan szeretnek celtablat aggatni ra. Nem veletlenul o a legnagyobb youtuber az egesz vilagon. En nagyon kedvelem.

     • Még véletlenül sem mondanám mélynek a tartalmát – láttam tőle eleget. Egy egyszerűen rasszista, homofób tróger az ember, aki pontosan ezt szítja a názőiben, akik jelentős része vagy fiatal és befolyásolható, vagy infantilis és hasonló szinten van.Nem feltétlenül azért lesz valaki a legnépszerűbb valamiben, mert annyira mély, átgondolt és összerakott dolgokat csinál. Viszont ilyen logika alapján te Justin Biebert is szereted akkor – amivel persze semmi baj: ő legalább nem egy ennyire silány és arrogáns kretén, aki akárhányszor felelősségre vonják, hárít. A humora hányás.

     • Szerintem egyszerűen csak kitör belőle az őszinteség, ami egy ilyen befolyású influencernél nem megengedett.

     • Elég szomorú, hogy az őszinte énje az ilyen. Kár, hogy ennyire befolyásos.

   • Nem látom, hogy itt bárki is köpködött volna.

 6. “Apex jatek premieres promojara tuti rakeszultek. Sokkal jobb marketing volt mint vmit evekig demozni,etetni aztan kopkodjek a kész terméket. Viszont az egész 1honapig tartott csak es a streamen is meglátni. Marketinggel,f2p-el, streamerbajnoksaggal ,hirtelen kilőve “”eladták””,hogy mindenki ezt jatsza. Valójában vettek egy sikeres rajtot es felkerültek a br piacra.”

 7. Ez meg ki? Soha nem hallottam róla, nem tudom mit csinál de azt jól csinálja.

 8. Számomra érthetetlen, hogy hogyan képes valaki neten nézni, hogy egy vadidegen csávó játszik, de nem kell nekem minden értenem.

 9. Régen tele raktak minden újságot, meg reklámok most fizetnek 10-20 streamernek azt többre mennek vele. Ami durva még számomra, h néhány streamer már úgy keres mint egy A listás színész vagy elit sportoló, rohadt gyorsan kinotte magát ez az egész, 8-10 éve még szinte gáz volt, ha felrakod ahogy játszol ma meg minden fiatal ilyen akár lenni 😀

  • Amilyen gyorsan felfutott ez az iparág félő ,hogy ugyan olyan hamar lesz vége ….De addig dübörög a biznisz.

   • “Azok számára mondjuk ez irreleváns, akik egy életre meggazdagodnak ez idő alatt. :D:DEgyébként szerintem sok van még a streamingben, relatíve elég új koncepció és még közel sem forrta ki magát tökéletesen. Nagyon sokak számára apellál a koncepció, hogy bármilyen “”előképzettség”” nélkül bele lehet vágni, könnyű ismeretségeket építeni és egyre nagyobb tömegeket mozgat meg.”

   • Melyik része hanyatlana?

    • Minden előbb utóbb hanyatlani fog .. ez törvényszerű.Pár éve még el sem tudtuk képzelni, hogy az E sport ilyen magasságokba fog szárnyalni. Pár éve el sem tudtam képzelni, hogy fiatalok milliói nézik a tv-ben, hogy más játszik … minthogy ők maguk tennék.Hidd el… egyszer erre is ráunnak az emberek és jön a következő szint :https://www.youtube.com/watch?v=Rc9XP_uKdQ8

     • Ez a mai fiatalok többségenek olyan mint megnezni egy meccset vagy filmet. Ezekre se unsz rá. Ismerek olyat aki inkább megzen egy streamert mint egy filmet, nem hiszem, h olyan könnyen vége lenne, sőt egyre elterjedtebb lesz.

 10. Ez sem fog dolgozni egy percetsem életében az tuti.

  • Ha nekem ennyi pénzem lenne, én se dolgoznék. Eszembe se jutna.

  • A lehetőség mindenki számára adott.

  • Ez a munkája.

  • Látszólag csak leül játszani és keresi vele a pénzt, de valójában elég sok meló van ezzel. Nincs olyan, h most nincs kedvem, inkább söröznék a haverokkal, elmennék moziba, csak ülnék TV előtt, elmennék sétálni, mert le kell ülni, nyomni kell a játékot (sokszor ugyanazt ezredszerre), mert ezért kapja a pénzt. A hír alapján nem is keveset, szóval itt nincs kibúvó, játszani és szórakoztatni kell a nézőket.

   • “Így igaz, nem is keveset.Nem követem őt, de félelmetes a csávó, egyáltalán nem irigylem.Óriási áldozattal jár egy éves 10 millás kereset a “”játékkal””.Saját elmondása alapján 2018-ban 3800 órát streamelt. Kis fejszámolással 40 órás munkahetet nézve 95 heti “”meló””. /Egy évben 52 hét van – ha valaki nem követné/Ezt december másodikán posztolta szóval ha leosztjuk 337 nappal akkor 11,28 órát tolta minden nap.Azért az kemény…. ráadásul többé kevésbé ezt ugyanazzal az egy játékkal. (brrrr)Nem tudom hogy hangolják össze az életüket a feleségével…”

    • Hát ez az…. lehet elsőre könnyű… de képzeljétek el milyen lehet majd 10 000 -100 000 órát a fortniteba tenni? Vagy csak 1 játékkal játszank…. közösségi élet nuku…. minden más is nuku.Én arra vagyok kiváncsi ,hogy ezt meddig lehet bírni… mikor vonúlnak majd vissza ezek a megélhetési streamerek.

     • “Ninja eléggé egyedi cipőben jár. A Fortnite miatt tart ott ahol.Jókor volt jó helyen.Előtte is streamelt persze, de közel sem volt ennyire sikeres, illetve ismert.A többi streamer, aki pl. megengedheti magának, hogy más játékokkal is tolja, könnyebb helyzetben van ebből a szempontból.Változatosabb a “”munka””, elviselhetőbb hosszútávon.Persze nem is keresnek annyit mint Ninja, de nem is hozzá kell hasonlítani őket.”

    • Elvileg az asszony a menedzsere, szóval rajta múlik, hogy mire jut idő. :DMellesleg nem hiszem, hogy annyira panaszkonda.Még pár évig eljátszik Ninja bácsi, aztán vissza is vonulhat.Vagy létrehoz valami saját bizniszt stb.

    • Ha 10 évig így kellene dolgoznom azért, hogy a végén negyer ennyit se keljen melóznom, bevállalnám.