Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Video Game Awards 2011 – hihetetlen bejelentés””

Geoff Keighley, a GTTV műsorvezetője minden évben agyonhájpolja a [B]Video Game Awards[/B] évzáró díjkiosztó műsorát. Idén sincs ez másképp….Keighley Twitter üzenetben közölt fotót a VGA2011 Times Square-en látható hirdetéséről, hozzáfűzve, hogy a december 10-én megrendezésre kerülő show-ban egy olyan PS3-as bejelentés robban, hogy a nézők “nem hisznek majd a szemüknek”.Források azt gondolják, ez a Playstation 3 exkluzív cím nem lehet más, mint a “Title Fight” néven futó szoftver. Ez a még be nem jelentett game a nintendós Super Smash Bros. Sony-s megfelelője: egy olyan versus verekedős cucc, amiben a leghíresebb Sony franchise-ok főhőseit engedik egymás ellen.Mások ugyanakkor azt beszélik, a bejelentés Hideo Kojima rendezőtől jön majd, és Metal Gear Solid témájú lesz…Lehet, hogy az ég világon semmi köze a két dolognak egymáshoz, de tegnap a Game Informer magazin szerkesztői is hasonló mézesmadzagot húzogattak a neten: ők arról twittereztek, hogy januári címlapjuktól “tátva marad majd a szája” mind az egymillió olvasójuknak. Emellett azt írják, hogy “mindenkinek egyesével látni szeretnék az arcát, aki megveszi a lapot és meglátja borítót”…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Game Informer címlapot most láttam: South Park RPG készül, erre több szót nem érdemes vesztegetni. Remélem nincs köze a Video Game Awardshoz.

  • “http://i41.tinypic.com/2la7exv.jpgSokan ismét túlmisztifikálták a dolgot :DAz “”I””-re a pontot azzal tennék fel ha ez lenne a hihetetlen ps3 exkluzív…”

 2. Egy új Crash-t vagy MediEvilt nagyon szívesen fogadnék.

 3. Izgik a bejelentések és meg is nézem majd, de nem ártana egy igazi díj átadó a játékoknak, nem csak egy celeb és reklám feszt, mint ez.

 4. Én az új SM vagy az új QD játékra lennék kiváncsi remélem az egyik lesz vagy mind2.

 5. Remélem tényleg valami hihetetlenül jó cím lesz, és nem pedig egy túlságosan előkészített játék, aminek a bejelentésére sokan várnak majd mert jónak mondják, de nem lesz az.Tippjeim között ott van a Killzone 4, God of War 4, Új Creed, Bioshock 3, JaknDaxter új, és talán Crash Bandicoot v Medievil új.

 6. Black 2 jó lenne…

 7. U3 az év játéka , ez nem kérdés 🙂

 8. Vagy megint rebootolnak egy régi frencsájzt. Mondjuk a Jak&Daxtert?Hát egy verekedős játéktól vagy egy MGStől én sem dobok hátast. (Persze tudom, nem lehet mindenkinek megfelelni. De ki tudja, lehet tényleg nem hiszek majd a szememnek örömömben!) Jelenleg a BioWare bemutatója jobban izgat. Már csak azért is, mert az RPGket gyártó cég új alkotásáról megvillantott pár másodperces vidiben tankokkal lövöldöznek csapatszállító teherkocsikra. WTF?

 9. Kratos beadta a derekát,és erotikus aktfotózáson vett részt mely a Game Informer magazinban látható.

 10. jóvanám

 11. már kíváncsian váram … ! 🙂

 12. Jön a Mario PS3-ra..

 13. Csak nehogy negatív értelemben robbanjon a dolog… (1 hónap szünet psn szünet után fizetős multi :)…De tényleg, hogy valami hír minden ps3 játékost érdekeljen? Adják ki a D.O.A.-t, utána mondhatnak bármit.

 14. Remélem tényleg ekkora volumanű bejelentések lesznek 😀

 15. A VGA-ra tippem sincs, a GameInformer meg sztem GTA…

 16. Halo vagy Mario 🙂

 17. A Final VII-ből megint megcsináltak egy kis részt a PS4 erejével…jah, ez majd az E3-on lesz.Passz, esetleg Metál 5, PS3 Gears, Kratos 4, Killzone 4, Resi 6 hivatalos bejelentés.

 18. God of War IV, Kojima játék, valami hasonlóra tippelek.

 19. Amúgy mindegy mi lesz nem? Csak jó minőségű cucc legyen.

 20. “””egy olyan PS3-as bejelentés””akár egy újfajta PS3 is lehet, mint amilyen a slim volt”

 21. konkrétan én attól is hátast dobnék ha Kiszel Tünde tangában pózolna a borítóján, szóval a lehetőségek határtalanok:)

 22. Nem hiszem, h MGS vagy akár a GoW folytatása lenne … most őszintén, kinek esne le az álla egy következő rész akármelyik sorozatból is? Mert nekem tuti nem …Valami 600 éves játékot előkotort a Sony és annak lesz remake-je vagy folytatása.

 23. “Az ilyen “”nem hisznek a szemüknek”” nálam mindig inkább csalódásra ad okot.Vagy vmi számomra érdektelen cucc lesz vagy a ps4 (ami meg pláne nem érdekel)”

 24. Egy Final VII-től dobék egy hátast, az tuti.

 25. Parasite Eve 3? 🙂

 26. a sorcery röl is decemberben fognak nyilatkozni valamit

 27. Na kíváncsian várom 🙂 !!!

 28. Nem hinném,hogy egy verekedős anyagot ennyire hype-olnának.Más meglepi lesz az… Sanszos az Apple konzol vagy valami durva exkluzív cím.A legjobban egy GT6 bemutatónak örülnék PS4-re. 🙂

 29. Kíváncsi leszek, véleményem szerint nagyobb és meglepőbb dolognak kellene lennie mint a fent említett 2 lehetőség. Mert se egy új MGS-től, sem egy ilyen Sony verekedős játéktól nem tenném le a hajam és valszeg ezzel nem vagyok egyedül.

 30. jön az apple konzolja 😀

 31. Snake él?:)

 32. Legyen a Bayonetta 2! :))

 33. Hmm… én egy God of War IV-et is el tudnék képzelni. Vagy azt, vagy valami Kojimásat, a Super Smash Bros Sony verzió poén lesz biztosan, de nem hiszem, hogy az számítana a szájtátós bejelentésnek, meghogy a Game Informer facetimeozna minden olvasójával.

 34. GTA5 exkluzív =)

 35. lehet vmi box címet kapunk…

 36. Bár nagyon örülnék egy új Metal Gear bejelentésnek, de nem sok esély látok rá, hiszen még a Rising-ról is alig lehet tudni valamit, illetve most volt még csak arról hír, hogy Kojima-nak még nincs ötlete új játékra, de vmikor a jövőben talán lesz.Annál inkább nagyobb esélyt látok viszont a Sony Super Smash Bros. játékára, hiszen már képek is kiszivárogtak róla, illetve már jó pár éve olvasom a külföldi oldalakon, hogy az emberek már nagyon várnak egy ilyen játékot a Sony-tól. De már előre látom az olyan hozzászólásokat, hogy a Sony megint kopizik. 😀

 37. GoW 4-re tippelek!

 38. “ez a “”smash bros”” Még jól is kisülhet.Jön a Vigilante 8 folytatása 🙂 Valaki emlékszik még rá?”

 39. Na erre kíváncsi leszek! Az lenne a legdurvább, ha nem lenne semmi a borítón 😀 Na akkor leesne az állam 😀

 40. uncharted 4

 41. HALO vagy egy külön Gears of War epizód Ps-re ?

 42. hát valami formabontót tényleg bejelenthetnének