Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Video Game Awards 2011 – az év játékai

2011. december 10-én a Spike TV élőben közvetíti szokásos saját videojátékos, celeb-megjelenésekkel gazdagon tűzdelt, erősen amerikai stílusú showját. A [B]Video Game Awards 2011[/B] leginkább egy casual zenei díjátadóhoz hasonlít, valós hatása maximum az amerikai játékpiacra van, de ettől függetlenül érdemes megnézni, mert – általában – szórakoztató műsor.Az idén is több kategóriában indulnak játékversenyzők, melyekre a szavazatokat online lehet leadni a [A http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year]Spike oldalán[/A]. Az “Év játéka” elismerésért idén a következő címek versengenek:[B]Batman: Arkam City[/B][B]The Elder Scrolls V: Skyrim[/B][B]The Legend of Zelda: Skyward Sword[/B][B]Portal 2[/B][B]Uncharted 3: Drake’S Deception[/B]Mind az 5 cím kiváló a maga nemében. Kisebb furcsaság – szerintem – a Skyrim listára kerülése, mely még meg sem jelent, így az év játéka titulus maximum megelőlegezhető neki, valamint a Portal 2, mely bár remek szoftver, de popularitását és ismertségét tekintve közelébe sem jöhet a másik négynek. Szintén furcsa egy amerikai toplistától a 2011-ben megjelent X360 exkluzív címek mellőzése…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én azért a baftát is kíváncsian várom. L.A. Noiret háttérbe zárták itt. 🙁

 2. Nalam idei legnagyobb elmenyek: Batman, U3, Resistance 3, L.A. Noire, inFAMOUS 2.

 3. Portal 2 nagyon jól sikerült, a Skyrim a butítások ellenére szerintem az Oblivionnál sokkal jobb lesz (az örök kedvenc Morrowindot nem hiszem, hogy übereli majd). Batman-t és UC-t sajnos még nem szereztem be, Zeldaval pedig Wii hiányában nem valószínű, hogy mostanában fogok játszani.

 4. U3 !

 5. u3 vagy batman fog nyerni

 6. Portal 2 helyett befért volna a Dark Souls.

 7. Vajon ki fizette a legtöbbet idén a díjért (ki fog nyerni…)? xD

 8. “Skyrim rétegjáték szvsz. Nem mondom azt hogy rossz lesz, de én soha nem tartoztam a “”rétegéhez””. Batman jójó… de nem az igazi. Egy játéknál a jó multi sokat nyom a latba, sztem simán U3nak kéne vinni a címet, és eléggé cinknek érzem hogy mondjuk a Skyrim helyett, nem a Gears of War 3 van a listán.”

 9. és hol a kálófdutyi?!? az nagy résztvevő minden évben, főleg az amcsiknál..

 10. ZeldaU3

 11. lehet vitatkozni.

 12. Mortal Kombat? 🙂

 13. nálam a Skyrim a befutó

 14. Azért eléggé leszükült lista…Na és a L.A. Noire????Az is idén jelent, nem?Ne mondjátok, hogy a Portal 2 jobb lenne, mint a L.A. Noire! xDÉs azért még voltak…És az Assassin’s Creed: Revelations hol van, ha már a Skyrim is oda kerülhetett?!Az Uncharted 3 fog győzni, ha igazságos.Bár ha a multiplayert nem nézik (ami nagy hülyeség & csalás) még a Batman-nek is van nagy esélye.

 15. Számomra eddig a Portal 2 az év játéka. Bár a Batman tényleg durva jó…

 16. Batman win, ND bedühödik és olyan U4et kapunk hogy mindenki behódol.. 😀

 17. “Jó az alcím: “”Indul az Uncharted 3 is””.Mi a búbánat indulna ha az nem!? 😀 Nem csak indul, hanem nyer is, nem kérdés.Batman biztos jó lett, olcsóbban be is szerzem, de nekem premier árat nem ér meg. Az első Batman is korrekt játék volt, de abszolút 1x-i kategória számomra.U3 meg megvéve ládikás gyűjtőibe, meg sima verzába is, multi fellövésének pillanatában már platina volt, azóta 5x végigvittem, sőt a trilógiát össz. 32x vittem végig.Hogy én melyiket tartom érdemesnek? 😀 Egye fene, legyen az Uncharted 3.”

 18. Portal 2, vagy Batman : )

 19. Batman for President!Uncharted 3 is megérdemelné.

 20. Uncharted 3 … ez nem kérdés, TÉNY!

 21. Skyrim jelenj meg, és büntess! 🙂

 22. Nem hiszem, hogy idén Drake nyerni fog. Esetleg a Denevérember. Viszont az év grafikája címet egyértelműen a sivatagi kaland visszi haza.

 23. Amerikai foci nincs fent hm….

 24. Hát én most batman-nek szurkolók, hogy ő legyen az év játéka, de az uncharted is nagyon esélyes.

 25. Az Uncharted 3-nak kell nyernie szerintem, a Batman sem rossz, sőt majdnem egyenrangú Drake kalandjával, de nekem valahogy az UC3 mégis jobban bejön. Hogy a többi résztvevőt sem hagyjam ki a sorból, véleményem szerint a Portal 2 egy remek játék, elég jól megalkotott co-op módozattal, de nem hiszem hogy eme mezőnyben ő lenne a legjobb, és a játékideje felérne mondjuk az UC3-al. A Skyrim-ről, mivel még nem jelent meg nem tudok nyilatkozni, de videók alapján jónak tűnik. A Zeldáról videók alaőján az a véleményem, hogy az előző Zelda rész, a Princess alcímmel nekem jobban tetszett, mondván hogy avval játszottam is az ismerősömnél. Véleményem szerint, azért érdemelné meg az UC3 a díjat, mert miután a story-t végigtolta valaki egy remek közösségben játszhat, úgyanúgy mint az UC2 esetében. Nekem az UC2 volt az első multis játékom Ps3-on, és egy hónapon belül rengeteg ismerősre tettem szert, ugyanolyan érdeklődéssel bíró emberekkel tudtam játszani, és véleményem szerint ez az, amit egy játéknak nyújtani kéne, a másik pedig, hogy az Uncharted történetének tökéletességét senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy az 100/100.

  • Egyetértek, de a Batman megjelent mindenre, és sandbox is meg kaland játék is egyben…. de Én is az Unchartednek szurkolok és neki kellene nyerni… de a Batman az esélyesebb, szerintem…. még akkor is ha az Unchartedhez fogják a játékokat hasonlítani még évek múlva is…

   • Igen én is így érzem, hogy bármilyen erős is az UC3, annak ellenére a Batman fog nyerni, de végülis ő is megérdemli, én is bevallom. Én is egyetértek veled.

 26. Csak az uncharted 3-t ismerem ezek közül, szóval nem tudom, melyiknek kellene nyernie. De így látatlanban is elég nagy az esélye, szerintem.

 27. Uncharted 3 mindent visz. 🙂

 28. U3 vagy B-man.

 29. U3at meg a batman oké de a többi, hogy is mondjam… vannak jobbak is !!!!

 30. Annak ellenére, hogy nagyon tetszett az U3, én a Batmannek szurkolok.

 31. “Batman vagy az Uncharted 3 fog nyeri. Akár hol olvastam ezt a hírt mindig páran hiányolták a bf3 és mw3. Erre azt tudom mondani még szép, hogy nincsenek jelölve a dice “”csoda”” hemzseg a bugoktól az mw3-ban az a kevés újítás amit tartalmazni fog szintén nem elég a jelölésre. Mindkét játéknak bőven elég az idei legjobb fps jelölés ennél többet egyik se érdemel.”

 32. Amúgy így felrakni játékot, h meg se jelent? Ilyen áron az ac is felkerülhetne eddig minden évbe ott volt, és ezzel nem azt mondom, h a Skyrim rossz csak ez így elég fura.

 33. Skyrim le, Gears of War 3 fel. Amúgy meg elméletileg egyértelműen Drake a befutó.

 34. Battlefield 3 hol van?

  • És tényleg, hol a BF3 és MW3 ? utóbbi ugye csak ma jelent meg, de azért akkoris 😀

   • A bf meg a cod a közelébe se kerülhetne egy év játéka listának, a listán levő játékokon kívül vagy 5-6 játékot fel lehetne sorolni ami jobban megérdemli mint ez a 2 játék.Amúgy meg egy ilyen listának ahol a játékosok szavaznak semmi értelme, mert mindenki arra szavaz amivel játszott és szerinte a legjobb pedig nem ennek kene döntenie pl az u3 meg a zelda eleve hátrányból indul. X-box játékok meg mostanaba nem is szoktak fel kerülni ilyen listára talán a gears of war 2 volt ami utoljára komolyabb címet nyert.

  • Ahol a fifa vagy a wii sports.

 35. Skyrim és Portal2! :)egyébként halkan jegyzem meg, hogy az a zelda skywardsword se jelent még meg… ahelyett amúgy lehetne valami más, mert szerintem meg annak nincs itt semmi keresnivalója… 😛

  • Miért nincs? Végigjátszottad már? Annyira rossz volt? 🙂

   • Azért, mert az egész Zelda-mizéria egy nagy BORÁF.Szerintem.Próbáltam már többször is az elmúlt 20 évben, de egyszer se győzött meg egyik rész sem, hogy érdemes 15 percnél többet foglalkozni bármelyikkel is. Mondjuk ez általában az összes Nintendo exkluzív dologra igaz. :)Egyébként meg ez az 5-ös lista elég sovány. Szerintem simán mellé lehet csapni másik 5 címet. From Dust pl.

 36. a batmant tolom az faja, az u3 még sajna nem,e kettő lehet esélyes sztem!

 37. Én megelőlegezem a Skyrimnek. Az UC csalódás volt, a Batman biztos jó, de a Skyrim az Skyrim 🙂

 38. Szerintem Batman lesz, a sandbox miatt a mérleg nyelve rá fog mutatni!

 39. Mar nyomtam is egy szavazatot:)

 40. Dark Souls..

 41. Batman v U3 szerintem!!

 42. simán rajta kéne lenni a Dark Soulsnak…………..egyébként U3.

 43. Szerintem a Batman lesz az, pedig az Unchartednek kéne… félre értés ne essék hatalmas Batman fan vagyok, csak az Uncharted megelőzi a korát, Nath elmegy a fal mellett és megsimogatja meg ilyenek, hihetetlen, Bruce mozgása sem rossz, csak egy cseppet statikus…szerintem

 44. Dark Souls simán beférhetne még!A Most Anticipated kategóriába meg egy GTA V-ről már ne is beszéljünk…

 45. Na az érdekes lesz idén ki kapja az év játéka díjat 😀

 46. Én is furcsálltam, hogy Skyrim felkerült a listára, holott még meg sem jelent. Na persze ők a tesztverzióval már játszottak. Dark Souls-t hiányolom, bár a zötyögős indulás miatt megértem miért nem került fel. Majd IGN-nél!

 47. “Ilyen kiválasztási rendszerrel bármelyik weblap indíthatna egy “”világ legjobb játéka”” szavazást. Pont annyit ér ennek a szavazásnak a végeredménye.”

 48. Batman lesz az !

 49. Batman lesz szerintem az év játéka .

 50. Érdekes, minimum…

 51. Portal 2 mit keres a listán??