Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

VGX 2013 – az év legjobbjai Amerikában

Magyar idő szerint ma hajnalban lezajlott Amerikában a Spike TV [B]VGX 2013[/B] rendezvénye. Az év “legjeire” különféle kategóriákban lehetett szavazni – íme a győztesek![B]Az év játéka: Grand Theft Auto VAz év stúdiója: Naughty DogA legjobb lövölde: BioShock InfiniteA legjobb akció-kaland: Assassin’s Creed IV: Black FlagA legjobb sport: NBA 2K14A legjobb független játék: Gone HomeA legjobb RPG: Ni No Kuni: Wrath of the White WitchA legjobb bunyó: Injustice: Gods Among UsA legjobb vezetős játék: Forza Motorsport 5A legjobban várt játék: TitanfallAz év karaktere: The Lutece TwinsA legjobb mobiljáték: Plants vs. Zombies 2: It’s About TimeA legjobb DLC: Far Cry 3: Blood DragonA legjobb Xbox játék: Brothers: A Tale of Two Sonsa legjobb PlayStation játék: The Last of UsA legjobb Nintendo játék: Super Mario 3D WorldA legjobb PC játék: Gone HomeA legjobb hordozható (handheld) játék: The Legend of Zelda: A Link Between WorldsA legjobb kommersz (casual) játék: Animal Crossing: New LeafA legjobb férfi szinkron: Troy Baker mint Joel (The Last of Us)A legjobb női szinkron: Ashley Johnson mint Ellie (The Last of Us)A legjobb soundtrack: Grand Theft Auto VA legjobb szám játékban: “Will the Circle be Unbroken”, előadja Courtnee Draper & Troy Baker (BioShock Infinite)[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó a GTA5, de közel sem az év játéka … TLOU-nak kellett volna nyernie. Beyond-hoz még nem volt szerencsém, biztos az is megérdemelt volna egy-két címet.

 2. Kicsit hiányolom a Tomb Raidert és a Beyondot.

 3. A TLOU is ugyanúgy megérdemelte volna mint a GTA. De én sem tudnék választani.Párját ritkìtó, csodálatos játék mind a kettő.Örülök neki, hogy a leköszönő generáció ilyen címekkel búcsúzik.A TLOU- hoz még csak hasonlót sem fogunk látni egy darabig, ebben biztos vagyok.A GTA meg a következő számozott rész megjelenéséig egyeduralkodó marad a sandbox piacon. Talán nem tökéletes de ilyen alapon a TLOU sem az. Azonban nem sok játék van ami ilyen közel lenne a tökéletességhez mint ez a két mestermű.Ha játszottál velük akkor körülbelül mindent láttál ami ebben a generációban megvalósítható. Úgyhogy nem értem mire fel megy a fanyalgás.

 4. Rohadt gyenge show volt.

 5. “Mint “”lövölde”” szerintem nem a legjobb a BioShock Infinte, viszont nálam az év játéka.”

 6. Számomra az év játéka a The Last of Us.

 7. A GTA 5 nem az év játéka. A The Last of Us igen.Egyébként nem csodálkozom. Meg is őrült volna mindenki, ha TLoU nyer.

 8. Gta 5 év játéka?egy nagy lofaszt,Last of usnal nincs jobb idén!!!!!!

  • “””egy nagy lófaszt”” XDÉn egyikkel sem játszottam, de gyanítom, hogy egyetértenék veled, ha kipróbáltam volna őket.Idei játékok közül (sajnos) csak az új AC-t vettem meg, na az tényleg fasza a kalandos kategóriában. De rengeteg idei címet kell majd még pótolnom.”

  • +1.

 9. “””A legjobb RPG: Ni No Kuni: Wrath of the White Witch””Mi van? A Xillia százezerszer jobb nála.”

  • Xillia még jelölt sem volt:DEgyébként az már nem idei játék, gondolom azért nem volt ott.(tudom, EU-ban idei, de japánban már nem mai darab)Egyébként egyetértek a nyertessel, megérdemelte:)

 10. háááááát… nem értek egyet sokkal 😀 de már jó előre le voltak ezek beszélve, hogy mindenkinek jusson.

 11. A legjobb DLC a Blood dragon ehhez kétség sem fér, egyébként meg nem mindegy 😀

 12. “””A legjobb Xbox játék: Brothers: A Tale of Two Sons””Ja, csak épp PC-n is megjelent.Akkor a legjobb PS játék a COD?VGX kb mint az Oszkár, annyira jellemzi az ipart.Amerikai autofelláció.”

 13. GOTY: GTA 5! ENNYI! Csak hol van a beígért online bankrablás és hol van a beígért online EDITOR kedves roki?

 14. Tomb Raider?

 15. Forza5?????????????????????hihetetlen

 16. Beyond meg sehol…. persze. 🙂

 17. Ezt is olvastam….:)

 18. Nálam az év játéka a The Last of Us és legjobban várt játék a Witcher 3.

 19. Nálam a Beyond az év játéka.

 20. Szerencsére én csak a saját listámat követem. :]

 21. gagyi lista

 22. Legjobb játék GTA. Év stúdiója ND. WTF?

 23. Semmi gond nem lenne a GTA V győzelmével, ha nem a Last of Us vezetett volna mindvégig ! Így elég gyanús, hogy mégis a Rockstar játéka nyert. :/ Na a legjobban várt játék a Titánfall ? Ja a PS tábor várja legjobban ! Vicc az a játék a körülötte lévő hisztéria, amit a M$ kihasznál. >:(

  • Ez meg a másik, kamu az egész.

  • GTA a neve miatt kapta meg az első helyet, egy PS exkluzív győzelem meg túl sok ember szemét csípte volna. Legyen a GTA5 az év legjobbja, a Titanfall meg a legjobban várt játék. Lelkük rajta…

   • “Csak a neve miatt? Te játszottál azzal a játékkal? Már bocs, de most ezzel szíven szúrtál. Egy gamer, aki megtudja különböztetni a minőségi játékokat a szartól, vagy legalábbis van látása és nincsenek botfülei, nem mond ilyet. Oké, hogy mindenki háborog hogy nem a TLOU söpörte be fődíjat, jogos, de azt állítani, hogy a GTAV a “”cím”” miatt győzedelmeskedett, csak egy elvakult ember szájából jöhetett e világra. Oké, lehet neked nem jött be, de még a csalódott embereknek is látniuk kell azokat a dolgokat, amelyek hatalmassá, kritikailag kitűnővé tették ezt a játékot. Tiszteljük meg legalább emiatt a Rockstart. A COD-ra mondhatsz ilyeneket, az igaz is. De ugyanakkor a Last of Us is eget rengető, én speciel nem tudok dönteni, hogy melyik jobb. Bocsi, hogy kicsit haragosan indítottam, de baromságokat ne beszéljünk”

    • Nincs saját példányom, nem is játszottam vele 1-2 óránál többet de nekem a 4.részhez mérten se igazán tűnik nagy eresztésnek, a korábbi részeket már nem is említem, így az állításomat is fenntartom! De végül is nem tetszhet mindenkinek.A TLoU-t nem tudom miért keverted ide, egyáltalán nem amiatt írtam! Egyszer végigjátszottam aztán már cseréltem is el, nekem annyira nem jött be ez az agyon drámázott (ám kétségtelenül profin megvalósított) történet.

 24. Az év játéka: Grand Theft Auto VNem hiába. 🙂

 25. “Ritka szar egy lista! :D”” A legjobb vezetős játék: Forza Motorsport 5 “” Ez gondolom valami vicc lehet csak!”

 26. A legjobban várt játék: Titanfall Hahahahha 😀