Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

VGA 2009 – csillagok születnek

[15416]Amerikai idő (keleti part) szerint ma este nyolckor kerül megrendezésre az év legrangosabb popkultúrás/videojátékos hepeningjének mondott [B]Spike Video Game Awards 2009[/B] rendezvény. Az esztendő legjobb szoftvereit kikiáltó buli során több nagy bejelentésre és villantásra is sor kerül majd: Geoff Keighley producer szerint idén “több mint 12” exkluzív címet lepleznek le a show-n.A nagymenő filmes/zenés díjátadókhoz hasonló volumenű VGA-n tavaly ezüstre festett testű, gyönyörű angyalok szálltak alá a mennyből, így idén is nagy felhajtásra számíthatunk. Bár a nemrégiben bejelentett Dead Space 2 már nem fért bele lineupba, de így is körülbelül 40 vadiúj játék tűnik majd fel különböző platformokra. Némely game egyelőre annyira “titkos”, hogy a VGA munkatársait “fővesztés terhével” fenyegették arra az esetre vonatkozólag, ha egy szót is beszélnének róluk.Pletykák persze akadnak: madarak csicseregnek a 2K Games vadiúj Spec Ops játékáról, valamint egy potenciális Activision programról, melynek címe Black Lotus – ez állítólag egy “nyitott világban játszódó” cucc lesz. Jake Gyllenhaal színész villantja majd a Prince of Persia: The Sands of Time filmet (valszeg’ a játék is megmutatja magát), láthatunk részletet a Tron Legacy moziból (talán még a játékból is), feltűnik az UFC 2010 Undisputed, valamint az Electronic Arts néhány napja leleplezett, Afganisztánban játszódó Medal of Honor programja. Már nem titok: most láthatjuk először a következő Star Wars játékot is!Hírességekből sem lesz hiány: fellép Snoop Dogg és a The Bravery, bohóckodik majd Mike Tyson, a műsorvezetők között pedig – elvileg – ott lesz Olivia Wilde (Year One) és “Sylar”, azaz Zachary Quinto (Heroes).A videojátékos szakma legjava is képviselteti magát: Cliff Bleszinski az Epic-től, Vince Zampella és Jason Ward az Infinity Wardtól, Alex Rigopulos a Harmonix-tól, Randy Pitchford a Gearbox-tól, Tim Schafer a Double Fine-ból, valamint néhányan a Naughty Dog csapatából – és még nagyon sokan mások.Természetesen az “év játéka” is megválasztásra kerül. A helyezettek között olyan címek versengenek, mint az Assassin’s Creed II, a Modern Warfare 2, az Uncharted 2: Among Thieves, a Batman: Arkham Asylum, vagy a Left 4 Dead 2.A nagyszabású rendezvényről természetesen tudósítjuk majd – vasárnap – a PSC olvasóit. Azoknak, akik teljes egészében szeretnék végigélvezni a hatalmas bulit jó hír, hogy a PlayStation.Community lehetséges jövőbeli partnere, az [A http://www.animaxtv.hu]Animax tévécsatorna[/A] 2010 február végén, március elején műsorára tűzi és levetíti a VGA 2009-et! Emellett exkluzív online és onair tartalmakkal, extrákkal és nyereményjátékkal is készülnek a történésre.[A http://www.gametrailers.com/event/vga/]A jelöltek[/A][A http://www.spike.com/event/vga2009/]Hivatalos oldal[/A][15417]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Megnézem majd a műsort:)Ezek a testfestések.. 😮 durván néznek ki:D

 2. Jó ötlet szövetkezni az Animaxszel. Februárban biztos megnézem a műsort, mert lemaradtam róla.

 3. Olivia Wild sokaknak ismerosebb lehet, mint a dr. House 13-asa.

 4. Tron Legacy királyság! (legalábbis a trailer alapján)

 5. A keleti parti este nyolc az nálunk hajnal kettő.

 6. Huuu viszont az elsőt,azt a kéket,azt viszont nagyon!!!

 7. A két középsőt igen,a többit csak duzzogva:)

 8. Az oldalon élőben nézhető?Mármint a hivataloson?

 9. “””…..PlayStation.Community lehetséges jövőbeli partnere, az Animax tévécsatorna……… “” O.OEz igen, nem szaroztok!Áncsárted2 sssíímán! :)”

 10. De játszanék egyet a Call offal 😀

 11. legalább valami értelmes műsor is kerülne az animaxra. Ez a amazing race meg egyéb baromságok egyáltalán nem illenek oda.

 12. Left 4 Dead 2 mint év játéka jelölt?

 13. Az Agentre vagyok nagyon nagyon kíváncsi.

 14. Első kettő rendbe van, a maradék kettő pedig nincsen rendbe.

 15. Magyar idő szerint? :PKiváncsi vagyok mi az a szuper-titok.

 16. szép cicák 🙂