Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Vettelt nem érdekli a második hely

Miután a hétvégi Brazil Nagydíjon Jenson Button megszerezte élete főművét, a Formula-1 világbajnoki címét, természetesen megkérdezték ellenfelét is, a Red Bull Racing versenyzőjét, Sebastian Vettelt – aki feljött a pontversenyben Barrichello elé a második helyre – mit gondol erről, illetve hogyan vág neki ezek után az utolsó Abu Dhabi versenynek. Seb szokásos harcos stílusában válaszolt a neki feltett kérdésekre, ám még valószínűleg dolgozott benne a hatalmas csalódottság a hétvégén történt események miatt, mivel a tény hogy immáron a tabella második helyét foglalja el, nem igazán hatja meg a német klasszist:„A második az első vesztes” – magyarázta Vettel. „Ennek ellenére mindent meg fogok tenni Abu Dhabiban. Nyilvánvalóan a győzelem a cél, mivel nyerőképes autónk van. Nem igazán foglalkozom vele, hogy második vagy harmadik leszek.” Természetesen értékelte is a vasárnapi futamot, bár úgy tűnik még egyelőre elég szűkszavúan:„Mindent egybevetve, jó verseny volt, hiszen hátulról indultam és negyedik lettem. Valószínűleg ez volt a maximum, amit tehettünk. Persze az időmérőn elszenvedett problémák nélkül meg kellett volna nyernünk a futamot, azonban nem így lett, ezért nincs mit beszélni róla. Én csak a körökre, a pályára és az autóra összpontosítottam. Eléggé elfoglalt voltam. Tudtam, hogy a negyedik helyen való célba érés nem elég. Esőért imádkoztam, és érezni is lehetett az illatát, de csak nem eredt el.”Nem, nem eredt el, és így a végeredményt már tudjuk. Csak remélni tudom hogy Seb hamar túlteszi magát az egészen, és jövőre újra megpróbálja, illetve a jövő hét végi évadzáró futamon még utoljára megvillantja tudása legjavát, csakúgy mint pár hete Japánban. Nem ártana még egy utolsó izgalmas futam az év méltó lezárásaként.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Maximalista típus, de jól van ez így! Azt meg nem gondolom, hogy elszállt volna.

 2. Nem úgy megy az h elsőre 😀

 3. Szép Vettelnek a 4. helye is hiszen a 15. helyről indult, igaz Hamilton a 17.ről lett 3.Vettel ha kicsit agresszívabban ment volna akkor lehet előrébb végez.

 4. Nem baj, majd jövőre!

 5. Örülök, hogy csak az utolsó futam lesz ilyen hangulatú. Amikor senkinek nem érdeke hogy nyerjen akkor nem várhatunk jó versenyt. Remélem azért egy futamgyőzelem többet ér a szemében mint ahogy azt nyilatkozza.

 6. Miért is várt Vettel esőt, ha szerinted száraz pályára volt beállítva az autója?Amúgy eléggé elszállt vele a ló, egyre kevésbé szimpatikus nekem.

  • “Nem “”szerintem”” volt szarazra allitva az autoja, hanem tenykerdes hogy szarazra volt allitva. Azert vart esot, mert az olyan helyzetet, palya es tapadasi viszonyokat teremt, amihez nem mindenki tud alkalmazkodni. Tenyleg ilyen naivnak tetszik lenni a sportagat illetoen, elvileg 16 eve nem hagytal ki egy futamot sem?”

  • azé mert az megkavarhatta volna a dolgokat:)És az jó lett volna:)Én is esőt vártam.

 7. Nehezen dolgozza fel, ami érthető. De hát még fiatal. Rengeteg siker vár(hat) rá.