Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Vettel és a világbajnoki cím

Vettel a legutóbbi futamon motorhiba miatt kiesett. Ráadásul a hétvégén 2 motort is elhasznált. Az egyikből elfolyt az olaj az edzésen, a másik meg már eleve használt is volt. (idén lehet motort cserélni, ha egy olyan motor kerül az autóban amit már használtak. A lényeg, hogy egy évre nyolc motorja van mindenkinek.)Ezzel a nulla pontos versennyel a németnek 25 pontosra nőtt a hátránya és összesen 2 motorja van még, amit az idény hátralévő részében felhasználhat.[I]”Nem, soha nem mondok le a vb címről, még akkor sem, ha nehezebb lesz a helyzet. Hiszek magamban és a csapatban is. Csak egyetlen célunk van”[/I] – mondta Vettel.[I]”Rosszabb lenne azonban, ha az autót én vágtam volna neki a falnak. De egy csapat vagyunk. Együtt győzünk és együtt veszítünk. Nem kiáltunk ki egy valakit hibásnak.”[/I] – tette hozzá.Vettel a kérdésre, hogy miért csak alatta füstölnek el a motorok – kísértetiesen hasonlít Kimi McLarenes éveire – viccesen csak azt mondta: [I]”Talán túl sok gázt adok? Én magam sem tudom, erre nincs magyarázat.”[/I]A hétvégi Spa-i futamot tekintve bizakodó. [I]”A pálya mind közül az egyik legjobb. Végtelenül szórakoztató, már előre örülök. Ezen kívül azt hiszem, hogy Spa a gyors kanyarjaival jobban fog feküdni az autónknak, mint például a valenciai pálya. Az időjárás lehet akármilyen, mivel az autónk jó.”[/I] – mondta végezetül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én örülnék ha ő nyerné….de szerintem nem fogja

 2. “Amúgy elég hoki az idei felhozatal… Amikor már 4 ilyen pilóta megy a vb címért… Egy vb, aki minden harmadik futamon áll fel a dobogóra…-.-“” Siralmas…”

  • “””Hoki”” a felhozatal? Mikor ilyenek vannak a mezőnyben, mint Alonso, Raikkönen, Hamilton, Vettel, Rosberg, Kubica, Button? Szerintem brutális a mezőny, tele profi, tehetséges versenyzőkkel. 4-en harcban állnak a címért, közöttük olyanok mint Vettel, Button… Lehet hogy nem egy műsort nézünk?”

 3. Az idei VB-cím sajna elúszni látszik:-( De semmi pánik,lesz még Seb-nek bőven lesz még világbajnoknak lennie.Tehetsége abszolút meg van hozzá,csak egy megbízható,versenyképes autó szükségeltetik.

 4. Ha Rubens lenne a világbajnok, az tényleg jó lenne. :)Nagyon megérdemli!

 5. Szerintem is lesz ő még bajnok , de idén már nincs esélye. Szvsz Rubens – Button – Webber hármas közül fog kikerülni a végső győztes (remélem Rubens).

 6. Ebben az évben már sztem csak dobogóért küzdhet, mondjuk eléggé leeresztett a Brawn, de 25 pont az sok és most a red bull-nak se megy

  • Ez a Newey jó autókat épít, de robbanékonyak is. (pl 2005 Kimi Mclaren-e)

   • Az a motor, Newey-nak nem sok köze van hozzá. Az aerodinamikai hatékonyságban és ezzel együtt a tapadásban van hatalmas szerepe a tervezőzseninek. Ha megfigyeled, az eddigi autói mindig a mezőny leghatékonyabb tagjai voltak, mindig minden körülmények között jobban bántak a gumikkal mint a többiek. Idén mentek úgy mint a Brawn-ok, mikor nekik még nem volt duplafedeles diffúzoruk. Vagy gondolj a 2005-ös McLaren-re. A legjobb autó volt a mezőnyben, a legmegbízhatatlanabb motorral. De a motor az más tészta…

 7. Csípem a hozzáállását, csípem az egyéniségét, csípem az istenadta hatalmas tehetségét, csípem …. ezt a gyereket nagyon! Ha idén nem jön össze, majd összejön máskor, hisz szemtelenül fiatal, és sok cím van a kissrácban. Abszolút favorit nálam!

 8. Ez most sajna elúszott (szerintem)… én Rubens VB-nek örülnék.:)

 9. Ez a Vettel gyerek még lehet valaki csípném is ha nem lenne szegénynek 12 éves dilós kinézete…Tök furcsa, hogy az Ő apucikája nem szokott a boxban alibifelügyelni mint a Massa, Hami, Button esetében.

 10. nagyon változatos az F1Monaco után 100%-osan meg voltam győződve arról, hogy Button nyeri a VB-t de most inkább tennék Webberre, mint ráAzért van még pár év Vettelbe, hogy nyerjen VB-t

  • Buttonnal kapcsolatban jó múltkor olvastam egy hírt,az egyik brit fogadóiroda már májusban kifizette azoknak a nyereményt,akik Mr.Gomb-ra fogadtak,mondván,tuti vb lesz Jenson,miért várnának a fogadók a pénzükre.Háááát,lehet,most a fejüket verik a falba a bukmékerek:)

   • Még hátra van 6 futam.

    • Így igaz,és Button mostanában nagyon el van tespedve,semmi túz,semmi harciszellem.Még akkor sem,mikor a körülmények kedveznek nekik.Szerintem a Rubens-Mark-Seb trióból bármelyikük ledolgozhatja a hátrányát,főleg,ha Button nullázik 1-2 futamon.

 11. Hát, pedig olyan jól kezdett… Sajnálom.

 12. Én a RedBull helyében szabadedzésekre használt motort adnék és Időmérőre tenném bele az új motortA Kersre kíváncsi leszek, mert ha ráéreznek akkor szinte verhetetlenek lesznek