Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Vettel bosszús

Sebastian Vettel az első helyről rajtolva még az első körben elvesztette a vezetést, majd a rossz taktika miatt végül csapattársa is megelőzte őt.Vettel 3 kiállásos taktikán volt – amit nem sokan gondoltak volna az elején – ami majdnem be is jött. De ott van az a majdnem! A második etapban sokkal gyorsabb köröket futott Vettel Buttonnál, aminek következtében be is érte az angolt, azonban megelőzni már nem tudta őt. És a német elmondása szerint ekkor hibázott a csapata, hogy nem változtatta meg a 3 kiállásos taktikáját 2 kiállásosra.”Csak egy esélyem volt, közvetlenül azután, hogy utolértem. Az utolsó kanyarban be akartam bújni mellé, de ő védekezett, ezért a próbálkozásom nem jött össze. Elkövetett egy kisebb hibát, egy árnyalatnyit lesodródott az ívről, így én jobban tudtam kigyorsítani, mint ő, csakhogy ez sem volt elég” – magyarázta Vettel. – “Összességében úgy tűnt, a pálya utolsó néhány kanyarjában voltam gyorsabb nála: a 12-13-14-esben, akárcsak Marknál. Az a kombináció kissé Mickey Egér jellegű, de nekem tetszik.” Vettel a verseny végén Webbert is utolérte, de rászóltak a rádión, hogy nem támadhatja az ausztrált.”Persze, hogy nem örültem ennek. Utána is keményen nyomtam a gázt” – mondta. – “Mindketten lejjebb állítottuk a motor maximális fordulatszámát, de inkább gyorsan vezetek az utolsó néhány körben is, mert úgy élvezetesebb, semhogy értelmetlenül körözgessek.” Christian Horner szerint azonban érdemes volt megpróbálni és kockáztatni: “Jensont legfeljebb háromkiállásos stratégiával volt esélyünk megfogni, ezért azt választottuk” – mondta. – “Vettel sikere azon múlt, hogy a második etapban meg tudja-e előzni Buttont, de ez Sebastiannak most sajnos nem jött össze, és az ezzel elvesztett idő miatt esett vissza a másodikról a harmadik helyre.”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. majd benő a fejelágya

 2. Ezt a csapatutasítást hagytam volna a fenébe, és nyomtam volna mint állat. Csoda hogy nem büntették meg őket.Mellesleg Vettelnek van több pontja, így kicsit érdekes.Van egy olyan érzésem, mint ha direkt tennének neki keresztbe.Még messze a vége, ha valami hirtelen folyamatosan visszatérő hiba nem üti fel a fejét a Brawn kocsikban akkor Buttont idén már nem lehet megelőzni… viszont lehet éppen ezen csúszott el Vettel világbajnoki 1.-2.-3. helyezése.Ha ez lesz a csapat megérdemli, hogy nem értek el olyan eredményt … Vettel viszont nem.

 3. A csodagyerek ismét megmutatta, hogy KÉPTELEN verseny közben előzést produkálni. Alonsót kéne odaültetni, neki ment volna…

  • Szerintem nem volt túl egyszerű dolga, de tény, hogy van mit tanulnia még.

  • Az előzés még nem megy olyan jól neki, de majd belejön.Még mindig jobban ment, mint a nagy rutinos BAROMcsello!Akkor akart folyamatosan előzni a barom amikor nem tudott. A kocsit haza is vágta. Gratulálok neki. Gyökér. Még jól meg is büntettem volna mellette.

  • Miért, mert megpróbált ésszel versenyezni, és behozni az autót? Ha meg leszáll a vörös köd, mint Ausztráliában, akkor meg az a bajod! Legalább látszik, hogy tanult belőle. Alfonzo is kb így versenyzett a második évében, Vettelnek van még ideje a huszonegypár évével.

 4. Sose értettem ezt a 3 kiállásos taktikát. Talán az első helyről folyamatosan tiszta köröket futva össze lehet hozni, de marha egyszerű kimatekozni, hogy 20-25mp előnyt kell kiautóznia a 2 kiálláson lévőkhöz képest ami nagyon nem egyszerű. Nagyon ritka, hogy a 3 kiállás jobb mint a 2, de akkor is inkább csak ugyan olyan. A többi esetben bukik. Ott volt Barrichello a múltkor és most Vettel. Mindketten pozíciót buktak úgy, hogy akár nyerhetett is volna.

 5. Szerintem jó lett volna a 3 kiállás, ha meg előzte volna Buttont mikor az kijött a boxból de nem tette, ( az éven Vettel még nem is előzött) lehet nem szeretne versenybalesetet ezért megfontolt, szerintem Webbert se tudta volna megelőzni, hisz az is tud vezetni

  • Olyan nincs, hogy megfontolt, meg hogy azért nem előz, mert nem akar balesetet. Ez nem jótékonysági versenysorozat. Itt a legjobb pilóták vannak! Mind nyerni akar, mind bajnok akar lenni! A csapat azért fizet nekik, a szponzorok azért adnak a csapatoknak lóvét, hogy nyerjenek! Vagy hogy az autó képességeihez képest minél jobb teljesítményt érjenek el. Az meg, hogy nem előzött még idén enyhén szólva is túlzás…

 6. Szerintem egyáltalán nem volt hiba a 3 kiállás. Meg kellett próbálni, nem jött be, ennyi. A 2 kiállással esély sem lett volna megközeliteni Buttont. A csapatnak meg ugyanmindegy , hogy 2. és 3. helyen melyik pilótájuk van.Lássuk be a többi csapatnak egyedül a kunstruktőri cimre van esélyük, Buttont már nem lehet megfogni.

 7. Előfordul az iesmi Hibák, rossz taktika stb… nagy űgy van még sok futam

 8. Vettel a 28-ik körben ment ki másodszor a boxba, volt még hátra 30 kör! Mégis, hogy a francba bírta volna ki a lágy keverékű gumi 30!!! körre megtankolva?????????Meg kellett volna előznie Buttont!

  • Vettel 2-3 körrel hamarabb ment ki a trvezettnél, mert beragadt Button mögé. Tehát 27 köre maradt volna. Lehet, hogy nem bírta volna a gumi, lehet hogy igen. Ezt már nem tudjuk meg. Az biztos, hogy annak végképp nem volt értelme, hogy megálljt parancsoltak neki, mikor Webbert megelőzhették volna.

 9. Ezt én sem értem,miért nem változtattak a taktikán:I

 10. “””A stratégia miatt, ami miatt elbukta a versenyt.””Nem csak a stratégia miatt bukta el. Azzal, már rögtön az elején, hogy hibázott.”

  • Persze, amikor kicsúszott és megelőzte Button, akkor vesztette el az első helyet. De amikor a 2. kiállása előtt beérte Buttont, akkor ha átváltják a 3 kiállásos taktikát 2 kiállásosra, még akár első is lehetett volna, hiszen Buttonnak is ki kellett jönnie még egyszer. De ha őt nem is, csapattársát biztos megelőzte volna.

   • Ez igaz. Butaság volt váltani, de remélem tanultak a hibából. Mindenesetre biztató, hogy tudták/tudják a lépést tartani a Brawn-okkal.