Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Végre lép a CoD4 csalók ellen az Infinity Ward

Robert Bowling közösségi manager saját [A http://twitter.com/fourzerotwo/status/3109730445]Twitter blogjában[/A] adta hírül: az Infinity Ward pontosan tudja, mik azok a módszerek, melyekkel a játékosok csalni tudnak az online [B]Call of Duty 4[/B] meccsek során. A Playstation 3-as javítópatch már készül, és bár pontos dátum még nincs, mikor kerül ez felhelyzezésre, a tisztán játszó playerek megnyugodhatnak – rövidesen meglesz a megoldás a csalók ellen.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. operation flashpoint

 2. Hála istennek, remélem hogy az IW veszi a fáradtságot…

 3. ha ên is tudnám hogy lehet csalni ên is csalnék miêrt ne.

 4. Érdekes hogy mindenki azt mondja boxra ezerszer könnyebb programozni,mégis sokkal több csalás van ps3 fronton… hmm több sebből vérzik ez az egész.

  • Nem nehezebb PS3-ra programozni, csak más.

   • Ez így van,mégis az összes fejlesztő azt hangoztatja hogy ‘nehezebb’ nem azt hogy más 🙂 Pont ez a bajom,a sok feleslegesen nyávogó fejlesztőcsapat ahelyett hogy nekiülne a dolgoknak inkább összevissza veri a nyálát hogy így nehéz úgy nehéz…

 5. nagyon helyes 🙂

 6. Nálam pl ma eltűntek a menűben a fegyverek nevei illetve az a menűsor ahol ki lehet választani a fegyvereket.Egyszerűen egy üres rész volt ott.Pedig én semmit nem mentettem semmit nem törőltem….

 7. Még egyáltalán nem játszottam a CoD4-gyel (nagy hiba, tudom). De már hallottam, hogy rengetegen csalnak az online játékban. Még így is tudok adni egy plusz pontot az Infinity Wardnak.

 8. Összességében egész idáig ez volt az ETALON a cod fanoknak( nem sértésből). Meghogy ilyen-olyan fa..a a multija. Na, kábé ilyenkor jönnek elő,hogy végülis mennyi baja volt/van.

 9. tiszta szégyen,hogy a világ egyik legsikeresebb multijátékát ennyire szarráhekkelik…eleve a kiadás után 3-4 peccsel vált játszhatóvá,mert lagos,szétszakadó meccsek voltak többnyire, az IW szarrá sztárolta magát,hogy sokáig támogatják majd a játékot,ez egészen pontosan 4 kemény pályában nyílvánult meg,a dual shock támogatásra,egyből beintettek…aztán jöttek a mentéseket b*zizó hülyegyerekek,akiknek mindenféle színű,formájú nevük volt,majd erre itt vannak ezek a csírák…a cod5 ugyanez,csak már a kiadás után rögtön feltűntek…..VICC!!!!http://www.youtube.com/watch?v=2ShJ0vzOZQc&eurl=http://gamingconsolenetwork.com/2009/08/03/call-of-duty-4-ufo-hack-is-getting-out-of-hand/&feature=player_embedded

  • De ez milyen szar már videó elején egyből vette fel valaki barátnak. :DBiztos neki is kell a CSÍÍÍÍÍT.

  • Egyetértek. Most mindenki csókolgatja az IW ánuszát, pedig a megjelenést követö 1-2 hónapban állandóan szídták öket, mert anno a COD4 egy lagolós, bugos multit adott ki.Az más kérdés, hogy ök ezt nagyjából kijavították, ellenben a DICE-al.

 10. Aki csaló velem van!!

 11. Előre csorda utánam!!!!Nyakamban a kolomp!!! rőf rőf vagy múúúú

 12. és mi az öröm a csalásban? Az ,hogy a nickneve az első helyen van? úgysem tudja senki,hogy ki az!

 13. sztem felesleges ez az éjjel látós edésön.úgysem tom sajnos használni semmire,csak itt porosodna a polcon.(már így is tele van a szobám minden kacattal xd)

  • Jó, kidobhatnád a régebbi péeseket a hozzájuk tartozó játékkal, majdat én összeszedegetném aztat, alássan! 🙂

 14. Veszi valaki a csordából az éjjellátós speckó kiadást?

 15. Számomra az pedig rendszeresen játszom , szinte naponta . Korábban alig tapasztaltam hasonlót . Gondolom valami kisfaszú felrakta a netre , és láncreakciószerüen elterjedt .

 16. Tényleg, hogyan nézne ki egy olyan meccs, amiben csak csíterek vannak? Kb. olyan élmény lehetne játszani, mint Wolfenstein 3D speed run-t nézni. Rögtönzött hacker-konferencia. 🙂

 17. ez a csíterkedés nem csak a pc -s balekoknál menő, úgy látom . havernál nyomtam már CS-t csîterek ellen, a pali mindent tudott – repülni , át látott a falon, bárkit 1- !!! lövéssel fejbe lőtt . Óriási élmény volt mit mondjak , amúgy még kezelni sem tudom gyorsan ( jól ) a bill. egér kombót (magyarul semmi esélyem nem volt , inkább botokkal játszottam kb 5 percig , de már nem volt igazán kedvem játszani ezek után ) ennyi . ui : SZO.JON LE AZ ÖSSZES CSÍTER !!!

 18. Nem tudom, elvileg jók az ilyen online FPS-ek az ilyen feszkók levezetésére is, nem? Vagy az sport?

 19. “csorda: Csoportban, seregben, falkában járó, legelő szarvasmarhák és sertések sokasága. Van borjú-, tehén-, ökör-, disznó-csorda. – Csordás az, ki a csordát őrzi.csorda: Nagy termetű állatok csoportja.(mjancsika: ez utóbbi akkor a méreteidet pont fedi is, persze az “”állatok”” nélkül)”

 20. Szerintem menjünk chatelni a Moderálós topicba. 😀

  • Az nagyon komisz dolog lenne, ki kéne raknom titeket pár év pihenőre. Inkább itt, ez lenne a kérésem.

   • Még egyszerűbb lenne ha fel jönnél velünk játszani,nem?? és jól megkergeted a csordát

    • A game megvásárlása után játszottam kb. 2 hétig, de annyira nem éreztem meg a feelinget. Szerintem nem lenne benne semmi élvezet, ha veletek játszanék. Másodpercenként halnék, amit hamar megunnék, nektek meg nem lenne sikerélmény. Egy ilyen game akkor jó, ha érdemes ellenfél ellen küzdesz, ahol meg kell harcolnod a fragekért.A Battlefield 1943 részemről jobb terep lenne, azt középszinten tudom játszani.

 21. “BTW a “”csorda”” itt most pejortívan értelmezett kifejezés?”

 22. Ha már ilyen szépen megkérdezted és gyűljön a hozzászólás: informatikával és távközléssel foglalkozom. 3 helyen vok rendszergazda.

 23. Mindent bevallok! A Doom-ot iddqd-vel szoktam játszani!*elsírja magát*

 24. Huh, újabb 100 a Call of Duty oltárán.

 25. “Még1x mitől lennénk mi “”csorda “” ???”

 26. igazd van, hagyjuk. Elsősorban nem én lettem itt lecsordázva, mégis mindenki benyeli, akkor meg én itt mit állok ki értü(n)k. Mindenki szépen nyelje le amit leakar,meg amit gondolok. De hogy mit csinálok azt majd én eldöntöm.

 27. Ez az Ego,nyalizzál.Engem hivosgatsz telefonon felháborodva hogy mit írnak ide….

 28. Ha nagyon szeretnéd. Szted itt mindenki benyelni a sértegetéseidet, és senki nem mer visszaírni. De a tapasztalat sajnos tényleg ez….

  • Próbálkozz talán máshol, és megoldódik a problémád. Most csináljuk azt, hogy szépen visszaveszel, és elmész inkáb CoD4-ezni. Az egyik csaló én leszek, azt lődd fejbe jó sokszor.

 29. …egyébként tényleg aranyos a csorda.

 30. Ez a baj Pityuka, látod. Egyik fülön be másikon ki,mi? Hát ez a legegyszerűbb. Ezek szerint neked sem tetszett….és ennnyi????

 31. Pfúúúúúúúú. Az igen. Kicsiember, majd ha véletlenül élőben találkozunk, kiváncsi leszek hogy akkor is kicsiembernek szólítanál

 32. Ego te is a faszo-at lapítassz itt. Ilyenkor kellene felszólalnod nem telefonálgatni!!!!!!!!!!!!!!!!!

 33. “Egy csalót vajon idegesíti, ha egy másik csaló szopatja? Kiabál habzó szájjal bele a képernyőbe, hogy “”dögölj meg te rohadt csaló””?”

  • “Bizony van ilyen,valamelyik nap SD-t nyomtam és csak 2 csaló maradt,az egyik fentről szált le a bombához,a másik alulról “”jött”” aztán kikapta.Mire vége a mecsnek csak a nagy anyázást hallottam Epic facepalm volt XD”

  • Ha valaki megválaszolja ezt a kérdést akkor ő már csaló, ugye?Nagyon szeretnéd azt a bizonyos nyuszikát….

  • Nem igazán szerintem.Aztán az ilyenektől minden kitellik.Bár egy ilyen vicces lenne az biztos.!x)

 34. ez 1 jó hír a mai napra, mármajdnem eladtam! a MW2-ig még jó lesz ez!

 35. Ja, tudjuk az összeset. Azért még nem vagyunk csalók nem Pityuka?

  • Nem háá !!!! nem kell nekünk hack ahhoz hogy szétlőjük a fejüket,a kételkedőket szívesen várunk bármilyen mókára,gondolom ezzel a többiek is egyet értenek 🙂

 36. Ideje lenne…

 37. már qrvára ideje volt !

 38. Miért érzem úgy, hogy ti itt majdnem mind pontosan tudjátok, mi fán terem ez a CoD4 csalás?

  • Talán mert naponta találkozunk velük,meg ha HC nyomsz elhalálozás után szépen végig nézed mit művel a gyökere.Meg a youtube-n található videókat is szoktam unalmamban fikázni,én innen tudom a dolgokat.

  • Mert lehet hogy többet játszottunk COD4-el mint Te…De ettől még nem kéne kombinálnod nem vagyunk csalók!

   • “Nálam biztosan többet. Egyébiránt hol mondtam én, hogy “”ti”” (a csorda) csalók vagytok? Túl hamar ugrik a nyuszi.”

    • Nem mondtad nem is írtad de utaltál rá….

     • A te (ti) komplexusaidról nem én tehetek. Abból, hogy az ember ismer valamit, még nem következik, hogy csinálja. Általában csak akkor van hiszti, ha esetleg tényleg…

     • Ebbe inkább ne menjünk bele…Nem veszem fel az ostoba és nevetséges sértegetési próbálkozásaidat.

     • Nekem tényleg mindegy, hogy ki csal. Sőt, még csaló-tréning videókat sem nézek unalmamban. De biztos idegesítő lehet egy ilyennel játszani.

     • Én már napok óta nem játszok a COD4-el mert így nincs értelme, hogy össze vissza repkednek az ellenfelek illetve a csapattársak.

     • “Hát ez azért durva. Méghogy csorda!!! Ja, kezdődik a provokálás, ami ellen tehetetlen vagy. MIndjárt jön, HOGY “”Első figyelmeztetés ment. Mert vannak akik sértegethetik nyugodtan a másikat. És akkor majd jól becsinálok a gatyámba!!!!”

     • Megtanulhattad volna már kicsiember, hogy velem nem érdemes b*szakodni. Tök zsákutca.

     • Nem érdekel különösebben..Csak mosolygok.=)

 39. Én nem is tudtam hogy vannak az online részéhez csalások…Remélem hamar meglessz ez a javítopach hogy ne keljen csalókkal játszanom.:P

 40. Ugyhogy ne próbáld itt rám felé terelni a figyelmet. Inkább magadat védenéd meg!!!

 41. Gumimatyi, nem ctrl + x, hanem csináltam egy crtl + any..d billentyűkombinációt, arra célozgat itt Ego!

 42. Na húzd be a farkad és kacsingass Egoo!!!!!!!!!!!!!!!!!

 43. szerencsére én nem futottam bele (még) ilyen emberekbe.

 44. Hála istennek!

 45. jah,de ezek a kurva csalok kikészitnek

 46. Mi amíg nem jön a patch,sima TD -t nyomunk,ott nem sokra mennek a csalók ,tőlem szállhat , figyelembe se vesszük már őket,nem rossz móka,bár nagyon rossz vissza szokni HC-ból 🙁

 47. Host-ig kell menni , alap

 48. na baxxus pff…nem vágom egyébként, hogy egy konzolon hogyan tudják ezt megcsinálni…

 49. na végre már nem is játszottam a játékkal de ha kijavitják visszatérek…

 50. …vagy gyújtsak fel mindent?!

 51. “konkrétan mit jelent ez az új “”csalás””?leírná valaki?O_o”

  • Szálnak az emberek,fent,lent és nem tudod őket kinyírni,ugranak a te kezdőpontodra és pár mp. alatt hátba lőnek,és cincognak a baba hangjukkal

   • lol. A babahangúakat úgy eltudnám picsázni élőben és 2 hónap nyári szobafogságra ítélni, hogy csak na. xD A kis görények minden játékban fellelhetők. KZ2, MGO, MPR, R2. A legszebb az egészben, ha a csalások ellenére is elpicsázod őket még ők küldik a felháborodott kvaanyázós leveleket. xD

    • Itt a pont. :)Tegnap este privátban játszottunk jó páran.Desert Eagle-el mentem, hogy legalább gyakoroljam a pisztolyt is.Nagyjából jól ment. 🙂

  • Konkrétan gombnyomásra átmegy a gyerek Spectator-ba, így falon át, föld alatt, levegőbe közlekedik igen gyorsan,(persze közben sebezhetetlen) megint egy gomb nyomás pl valami tetőn újra visszatér normál FPS-be…

 52. Utálom a glitchereket, legyen szó akármelyik játékról. A gémertársadalom söpredékei.

 53. Készen lesz a gépem majd én is tolni fogom 🙂

 54. Nos, ha a megszokott ütemben cselekednek az MW2 már rég kint lesz mire erre a probléma megoldást találnak. Pedig ha nem adta volna be a kulcsot a gépem terveztem, hogy vissza veszem az MW2-ig.

 55. Infinity Ward nálam lejáratta magát, hogy az online hibákat nem tudta kijavítani anno. Tököltek vele de semmi nem változott. vacak az egész.Most lépnek a csalók ellen amikor jön a MW2?Korábban kellett volna.Nálam nem kapnak + pontot.

 56. Nagyon helyes!

 57. Meglepetés…nem nagyon foglalkoztak vele mióta kijött az 5. Ez 1 jó pont az IW-nek 🙂

 58. Nagyon helyes, egy hete nem lehet normálisan játszani 🙁

 59. Ámen.