Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Vasárnapi pletykaturmix

Az online videojáték-média előszeretettel kürtöl szerteszét valós, valósnak vélt, vagy a valósággal köszönőviszonyban sem álló pletykákat és víziókat. Ezekből szemezgettem… aztán az idő majd vagy igazolja, vagy megcáfolja őket.* A Namco állítólag Playstation 3 exkluzív DLC csomagot készít a Tekken 6-hoz, amely új szereplőket, helyszíneket, és ráadásként még karakterspecifikus extra támadásokat is tartalmaz majd. Az exkluzivitást két okkal is magyarázzák: egyrészről a Namco így fejezi ki háláját a Sony felé, hogy használhatják a Cell processzort a játéktermi verzióhoz, másrészről azt beszélik, a Sony felveszi végre a kesztyűt a Microsoft exlkuzív DLC-felvásárló politikájával szemben.* Egy totálisan ismeretlen spanyol weboldal szerint az Insomniac modern környezetben, napjainkba helyezve folytatja a Resistance sorozatot, a Call of Duty 4-hez hasonlóan.* Miután a a multiplatformosodás legnagyobb élharcosa, az Electronic Arts felvásárolta a BioWare-t, máris beindult a találgatás az Xbox exkuzív, tudományos-fantasztikus témájú, szerep-kalandjáték stílusú Mass Effect sorozattal kapcsolatban. A jósok szerint a széria folytatása, a Mass Effect 2 már multiplatform lesz, és mivel egy rendkívül kidolgozott világról van szó elképzelhető, hogy a korábbi epizód is tiszteletét teszi PS3-on valamilyen formában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ilyen pletykákról beszélni se érdemes játszunk ne agyaljunk.,

 2. Na, ez mar valami!

 3. jó hírek:)))

 4. “Az EA a héten kommentálta is a Mass Effectes pletykát: “”inaccurate””:Phttp://www.videogaming247.com/2009/01/22/mass-effect-ps3-rumours-are-inaccurate-says-ea/”

 5. Még a Mass Effect 2 sem jelent meg, tehát elvileg már az is lehetne multiplatform 😛

 6. Ha annyira hálás lenne a Namco, maradhatott volna exkluzív a tekken 😛

 7. Kadaj törlést kért, szerintem aludjatok rá egyet, egyelőre mindenki marad. Legyen nyugalom.

 8. ez jó, régen az volt h a tekken szar és a doa király, most meg itt visítanak az esetleges dlc miatt 😀

 9. “””Mass Effect 3 már multiplatform lesz.””Mint az MGS 4 mi?”

 10. Azt is nagyon remélem ,hogy megkapja az Insomniac a Killzone 2 motort a Guerilla Games-től a Resistance 3-hoz. Abból,olyan csoda születne,hogy a valószínű szintén akkor debütáló Gears 3-mat megenné reggelire. Hát még ,ha beválalják a modern hadviselést az álmatlan fiúk. XD

  • Gears3-nak kellene újítania játékmenet szinten is, mert látszik, hogy a csilivili grafikát csak csőpálya rendszerrel és nagyon kevés mozgástérrel tudja kinyomni az engine (hogy ne szidjam a gépet feleslegesen).

   • Mondjuk én arra lennék kiváncs ,hogy anno mikor sorban álltak a stúdiók a Unreal 0.3ért , miért mindenki kánaánt vizionált.Hol vannak ezek a játékok amelyekhez a Epic motortját vették? Alig van pár játék ,mely igazán ki használta ezt a motort.A hozzászólásodból kiindulva arra gondoltam,hogy de megnéznék egy Unreal 0.3 motor-t használó GTA-t. :)Vagy valami hasonlót

    • Doom3 enginén is milliomos akart lenni a Jon Carmack. 🙂 És mi lett az elterjedt? Egy crossplatform / multiplatform motor, a Criterion – féle RenderWare engine. 🙂 Burnoutok, GTA, Black… Lesz vajon Black: Second Mission?

  • Ezt kizárom, hogy átadják a motort.

 11. “sose gondoltam volna hogy DLC-kkel lehet csatát nyerniigazából most se hiszembár a játékosoknak sokat számít, hogy látják a “”törődést”””

 12. Tekken nem izgat,Resistance tuti nem igaz,a Mass Effectnek meg nagyon orulnek.

 13. latom vannak itt okosok is

 14. Mi a fa..nak kell így viselkedni? Komolyan mondom egyre több veszett agyu rohangál már itt.

 15. Látom már megint megy a gyilok….

 16. ppsita, ez a kadaly miért erőlteti a privátot? Ismerkedni akar? love-nak olvasta a live-ot?

 17. Remélem a Resi és Modern warfare fúzió össze jön.

 18. A Mass Effect-nek nagyon tudnek orulni…

 19. A ME multiplatformosodása jó lenne, de csak ha jön limitált kiadásban is. 😛

 20. R3 napjainkban….érdekesA Namco meg egy pénzéhes r*banc 😛

 21. NYUGALOM!

 22. “””…a Namco így fejezi ki háláját a Sony felé, hogy használhatják a Cell processzort a játéktermi verzióhoz…””Huhúúú, ez erős volt:)”

 23. Szerintem DLC lesz,talán még új karakter is,de updatelt move list csak ps3ra nagyon nem valószínű.

 24. resi hír az jó, meg a tekken is, mass effect az nem nagyon izgat 😀

 25. Mass Effect must have lenne PS3-ra 🙂

 26. Hol vannak a Sony fanboyok? Nem köpitek le magatokat a Tekken exkluzív dlc miatt?? Mivelhogy, a Microsoftot előszeretettel fikázzátok más játékok hasonszőrű kisajátítása végett. Az üzlet az üzlet..

  • Ennyi nekünk is jár…

  • A microsoft által felvásárolt sok darab exkluzív game és ennél a pár karakternél sokkal nagyobb szintű kilóra megvett dlc után PLETYKASZINTEN szó esik egy Tekken6 dlc-ről és máris a sony fanboyoknak kell önvizsgálatot tartani? Nemá…

   • Hogy mersz ilyeneket irni Dzson,te nem félsz?:)

   • Foggal, körömmel védeni a kedvenc cégünket. Nemá..Milyen érdekes, ha a Micro vette volna meg a jogokat már sírnál.Milyen önvizsgálat? Feltettem egy egyszerű kérdést: hol vannak a fanboyok? Mi ezen az önvizsgálat?Azt hiszitek miattatok van az egész? Szép világot élünk, áldoztok is valamit a Sony oltárán? Nemá..

    • Te össze vissza beszélsz, összefüggéstelenül és értelmetlenül.Mi ez, valami xbot provokáció…?

     • Arról nem tehetek, hogy nincs elég intelligenciád felfogni azokat amiket írtam. De nem is vártam mást tőled.Xbot? Mi? Nem!Hidd el, nekem is hányingerem van a Micro-tól, mégis jókat játszom a masináján.Nem provokálok senkit és semmit, csak idegesít pár hozzászólás, nem itt és most, hanem úgy ‘nagyátlagban’. De felfoghatod költői kérdésnek is a: hol a sok Sony fanboy című mondatomat.

     • Sajnos a válaszod első sorai miatt úgy látom, hogy nem tudnék neked írni semmit, lévén hozzád képest hülye vagyok.Így be is fejeztem a veled való értelmetlen csevegést, viszlát!

     • Épp akartam kérni, hogy fejezzük be. Te hülye vagy, én pedig nem érhetek fel magasságos, mindentudó, atyaúristen lényedhez. Nem vagyunk egy kategória.

 27. Bár nem tudnám elképzelni, hogy a Resistance-t reboot-olnák.

 28. Jó kis pletykák… Resi 2 nagyon jó game,nekem tetszene ha cod4 stílusú lenne a 3-ik része. Tekken 6 DLC meglepően jó hír.Mass effect-nek valóban jó lenne ha a kövi része jönne PS3-ra is.

 29. A Resistances pletyka,az tényleg pletyka,ugyanis új Ratchet ebben az évben

 30. Mass Effect nem izgat. Resi 3 jelen esetben hidegen hagy, még a kettőt sem vettem meg. A tekken 6 még odébb van, szóval megyek is vissza rajzolni. 😀

 31. Érdekes a Resistance-es pletyka …