Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Vanquish – négy órás, de legalább zsír?

JP Kellams, a Playstation 3-ra is ezen a héten (22-én) érkező, SEGA kiadású [B]Vanquish[/B] írója Twitter üzenetben védte meg cége játékát a Game Informer magazin “vádjaitól”. A világ legmenőbb gamer lapjának mondott GI 7.5/10 ponttal jutalmazta a külső nézetes, robotos lövöldét, sok pozitív tulajdonságát kiemelve, azonban rámutatva a tényre, hogy a game kampány módja “kevesebb mint 4 óra alatt simán végigtolható”.[25462]Kellams “meglepőnek” nevezte a Game Informer tesztelőjének véleményét, melynél a játékidőre vonatkozó észrevétel gyakorlatilag a teljes fejlesztőcsapatot meglepetésként érte. Nem értik, hogy vitte végig a teszter normál fokozaton ilyen hamar a stuffot, első nekifutásra…(A Vanuish-t meglepő módon több angol webáruház is a szokásosnál olcsóbban kínálja már most, a megjelenés előtt. A ShopTo.net £27.85-öt kér a PS3 verzióért (is), de a Zavvi is akciózik, £28.99-ért vihető a szoftver.)[YOUTUBE]YhKVTztOgcs[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Négy óriás, de legalább sír?

 2. Omega Boost.

 3. Jut eszembe, fénykoromban a Resident Evil 2-őt Leonnal 1:46 alatt lenyomtam…, nem rossz az a négy óra ilyen intenzitás mellett.

 4. Nekem akkor is meglesz csak ha majd olcsóbb lesz.

 5. Az elég karcsú lenne.

 6. Ezt azért sajnálom. 🙁 Na majd jó lesz olcsón.

 7. Tök mind1, úgy se érdekelt a játék. :]

 8. Na tessék, szóval ezért voltak mindig ugyanazok a jelenetek a trailerekben… :S

 9. Panzer Dragon Orta, Outrun2 csak hogy 2 címet mondjak. Ki*aszott rövidek, még is hihetetlenül jók!!! Sztem a Vanquish is ilyen lesz.

  • És igazad van. (Martin meg lenyúlta a shooteres hasonlatot, úgyhogy most nem tudok okoskodni. :D) Mindenesetre én elvoltam a két demóval órákig. Nem valószínű hogy az év játéka lesz, de ha az ember szívesen előveszi újra, máris nyert Mikami.

 10. Bármilyen élvezetes is egy játék, de 4 óra rohadtul kevés, már ha igaz a hír. Ez alapján nem éri meg a premierkori tizenezres vételárat.

 11. 4óra az nagyon gáz ezt sem veszem meg az tutti

 12. Afterburner Climax is 10 perces játék =DSEGA az extra módokra megy meg a minél nagyobb pontszámokra a játékaiban … azért kicsit sajnálom, m a demoja marhára bejött és csinálhattak volna belőle akár egy normális adrenalinnal fűtött akció TPS-t =/

 13. 8-10 óra lenne a minimum az akciójátékoknál, akárki akármit is mond.

 14. na es mi, a quake 2-t is vegig lehet tolni 2 ora alatt es attol meg az egyik kedvencem.

 15. Legalább van benne multi opció?

 16. Ha tenyleg ennyi a jatekideje,akkor mar most tuti hogy csak kesobb veszem meg jo arasitva XD

 17. Nekem már a demo felénél felbüffent a gyomorsav, ebből a bullet hell smupból bőven elég a 4 óra.

 18. 4 óra?!?az picsafüst

 19. Szerintem a Sega miatt van, ez jellemző rájuk. Vagy szar a játék amit kiadnak, vagy ha jó akkor rövid. Nesze neked blu-ray, már 1 terrabyte is ráfér állítólag. De minek? Magas fejlesztési költségek=rövid játékok, ellentmond annak a törekvésnek, hogy az adathordozóra minél több adat férjen. Bobby Cotick már a játékban található cg jeleneteket is felárér akarja adni.

 20. Remélem jó nagyot bukik a kasszáknál és akkor rövid időn belül beszerezhetem olcsón:D

 21. Bayonettát is hamar kaptam olcsóér’…

 22. Nem a méret a lényeg 🙂

 23. 4 órás játékidő? Asszem még egy játék kihúzva a bevásárlólistámról.

 24. Ilyen intenzív game-nél nem akkora gáz a rövidség.Lehet be is csömörnél, ha tovább tartana.

 25. Én előrendeltem zavvin szeptemberben 30fontért… várom.Majd eldől.Azért kíváncsi lennék egy újabb generációváltás után már csak 2 órás játékok lesznek? Igazán visszatérhetnénk egy normális min. 8órás játékhoz.

  • Ahogy #4 is mondja, ez a game olyan, mint egy klasszikus retro shooter, ahol a minél jobb pontszám elérésére lehet hajtani, nem pedig a sztori meg a pályák a lényeg.

 26. Hát az nem valami sok… Mondjuk a Bayonetta sem volt hosszú, de ennyire… Az újrajátszási faktor szerencsére nagyon magas volt az előbbi címnél, talán a Vanquish-t is megmentheti ez. A már most alacsony árnak pedig nagyon örülök, pár hónapon (héten?) belül lesz ez 10 font is. 🙂

 27. Nem kamu. A játék azért rövid, mert az újrajátszásra ösztönöz. Döntsd meg a saját rekordod, játszd újra nehezebb fokozaton és ott vannak a Challenge-k is. A Leaderboardon pedig nyomon követheted a saját eredményed és büszke lehetsz magadra ha az élvonalba tartozol ha sikerül másoknál jobb időre teljesítened.

  • Javíts ki ha tévednék,de a Demon’s Souls-t meg egy japán csákó 1 óra alatt vitte végig,ami nálam elsőre 80 óra volt:).Bár tudom a két játék más-más stílusú:).

  • mert egy 20 orás játékot nem lehet X szer végigjátszani csak egy 4 órásat , ott nem ösztönöznek a challengek extra megnyitható cuccok a ranglétrák stb stb…ez az egész hsz úgy sántít ahogy van…

 28. Ja, és nem véletlenül mutattak csak egy helyszínt…

 29. Kamu.