Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Vanquish – direct feed gameplay

Hétről hétre érkeznek látványos matériák a [B]Sega[/B] égisze alatt készülő, [B]Platinum Games[/B] által fejlesztett külsőnézetes robotos lövöldéből, a PlayStation 3-ra fejlesztett [B]Vanquish[/B]-ből. A korábban felfedett [A http://playstationcommunity.hu/note/3752]dobozterv[/A] után egy vadonatúj gameplay videóval jelentkezik Shinji Mikami legújabb agyszüleménye, amely a tervek szerint még idén megérkezik a boltok polcaira.[YOUTUBE]prYMsbY3NNU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Az én ízlésemnek ez már “”nagyon japán”” és az ilyet nem szeretem. Mondjuk az akció nem rossz, sőt, egész látványos.”

 2. most sem tetszik

 3. Nekem kicsit Lost Planet 2-re hasonlit.Ami nembaj,de sokat nem is fogok ettol a jatektol se varni 😀

 4. Érdekel a játék, de a platinum games kapcsán összerándul a gyomrom, a bayonetta ps3 port valami irtózatosan szar lett, frame drop ezerrel, amit ugyan nem ők portoltak hanem a sega, mert ők nem bírták megcsinálni. Most akkor ennek tükrében csinálnak ps3-ra játékot….

 5. ez jó lenne fps-be

 6. Hát nem semmi most már kiváncsi lettem rá. (úgyis kell már valami pörgős game)

 7. “itt aztán megy a “”haddelhadd”” !!”

 8. Nem, rossz már nézegettem…. ,nekem ez kicsit pörgős, de majd meglátjuk!Japán játék:D Ha nem lenne felkötnénk magunkat! Amint pedig tisztelni kell, h ők a régi kultúrát keményen nyomatják, DE nem zárkóznak el az új elől…..! A fejlődés egyik kulcsa:)

 9. Régi szép idők amikor még a játékok java sz*r volt… most meg ember legyen a talpán akinek minden jóra van pénze.Ez kell… ha lesz lé. 😀

 10. Hát engem sem győzött meg, de azért azt nem mondanám hogy szar lesz. Demo-t kipróbálnám mindenképp.

 11. Ez egy nagyon sz@r játék . Semmi olyasmi nincs benne amitől beindulnák .

  • Hát azért ez erös…Nem szar csak NAGYON japán.

   • és mond nem ugyan-az ?

    • Tévedésben vagy egy kicsit. A legjobb játékok 80 %-ka kivétel nélkül japán termékek…….Én imádom a távol keleti gameket, mert van bennük valami + ami az eu/usa gamekben nem nagyon….

     • Akkor mondj egy jó japán játékot ha megkérhetlek .

     • Bár kétlem,de remélem,csak ironizálsz!

     • Metal Gear solid saga…..Final Fantasy sagaDevil May Cry sagaResident Evil sagaTöbb tucat Robotos game melyek 7-10 pontig miden megtalálható……Különféle anime feldogozások…..Level 5 studió mesterműveiShadow of the colossus- icoGrand Turismo…..Kojima egyébb mesterművei mint pl a Z.o.e…. és sorolhatnám még napestig. A legújabb Castlevania is büntet…..Az Eu-usa játékokból hiányzik néha valami, az a plusz amit pl a Dead Space meg tudott lépni meg a Call of D. is próbálgatott a törénet emlélyítés komoly mondanivalók belecsempészése, érzelmek kiváltása…..A legjobb példa erre számomra a Hawx és az Ace combat széria. Mindkettő jó játék, de mig az egyik a sablonos B kategórás akciófilm vonulatot követi addig a másik a japán kultúra, mondanivaló pilóták érezlmi oldaláról közelitik meg a játékokat…… ne haragudj ha pontosabban nem tudtam válaszolni…..

     • Ezek egész jó játékok a final fantasy kivételével mondjuk az mgs se a kedvencem de azért egy két hetet rajta töltötem a resident még nem próbáltam .

     • Látod. előbb ki kéne próbálni a nagy gameket mielőtt csipőből leosztod őket :DNo para pótold őket és meglátod, hogy a japánok a videogame gyártás királyai.Igaz az utóbbi időben gyengélkednek, de jóval több kreativitás szorult a fejükbe mint külföldi társuknak….A külföldi gamek előretörtek de én ezt a sok casual gamerrel magyarázom akikkek be lehet húzni a csőbe egy Call of duty előtaggal……

     • Mondjuk a ha választanom kéne hogy Japán vagy a USA-ba kőltözek ki akkor Japánt választanám . Talán azért mert ott még nem voltam.

     • final fantasy meg pont az a kategória, hogy imádod vagy utálod, köztes állapot nem nagyon van :DSoliduss:USA/EU játékok teljesen mást kínálnak, lehet ezt is meg azt is szeretni. vannak játékstílusok amikben a japánok a királyok, de vannak olyanok amikhez meg a japcsiknak nincs sok köze. de van ami ugyan abban teljesen más élményt nyújt. nem véletlen vannak jrpg-k és rpg-k 🙂

     • “Igaz ezek a Japán gamek tényleg jók,de azt ne felejtsd el hogy ezek mint “”sorozatok””,és régóta ott vannak a piacon,ha nem lenne következő része,valószínüleg csökkenne a konzoleladás is.Én ezeken kívül nem ismerek több japán gamet ami jó lenne,és ha már itt tartunk,az Unchartedet egyik se übereli,annak ellenére hogy lineáris a játékmenete (jó a GT igen).Nekem ez a game se jön be,annyira “”beteg”” ez a hangulat számomra,tipikus japán.”

     • Igazából a Square(SOFT) összes régi megjelenése, valamint most Bayonetta is idetartozik és még sorolhatnánk azért szinte napestig.

     • xD

     • Fájó, mennyire nem érted az egészet.Mondd, ha ennyire nem vonzanak a japcsi stuffok, miért pont a PS3-at választottad? Usankás témáknak ott van az a másik tákolmány.

 12. Ez aztán a harc.

 13. Ez valami eszmèletlen kiràly,első napos vètel lesz!!!

 14. Nagyon KIRÁLY!!!

 15. jo jo nem rosz de az a buta zene alatta.

 16. nekem ez már káosz xDha lesz demo, kipróbálom, talán ott jobban elnyeri a tetszésem 🙂

 17. Morcos kis aprítás és ez a graf, nagyon tetszik!

 18. nekem is tetszik csak kicsit zavar a zsúfoltság

 19. Kegyetlenül büntet.

 20. Agyrém ez a game. 😀 Egyedül ez a becsúszás ér valamit…

 21. Igazi 100%nyi tisza akció 😀 nekem eddig is bejött és egyre jobb …Hack and action 😀

 22. Nagyon baba. Nekem bejön.

 23. A lépcsőn felsiklás azért odab*sz 🙂